woensdag 9 juli 2008

Anti-islamiseringscongres in Keulen


Op 19 en 20 september 2008 organiseren verschillende Europese politieke partijen (centrum-rechts / conservatief rechts) een anti-islamiseringscongres in Keulen.

Zoals te verwachten zal er op hetzelfde ogenblik een tegenbetoging zijn van centrum-links en communistisch links, waartoe werd opgeroepen door "Die Linke".

Die Linke in Keulen is onderdeel van een coalitie van verschillende linkse, antifascistische en anti-racistische organisaties en individuen die naar eigen zeggen dit Europese "nazi-congres" willen verhinderen. Ook de Keulense vakbonden roepen op om deze provocatie tegen te houden. Die Linke en haar jongerenorganisatie Linksjugend mobiliseren interregionaal tegen dit congres.

Dat ter linkerzijde zo hard van leer wordt getrokken heeft niet zozeer met de standpunten versus de "anti-islamisering" vandoen dan wel met de aanwezigheid van sommige sprekers die al dan niet terecht op de mestvaalt van het neo-nazism worden gesmeten.

Onder de vele deskundige sprekers bevinden zich namelijk onder meer enkele fel belaagde en gedemoniseerde politici als HC Strache, voorzitter van de FPÖ uit Oostenrijk, Jean-Marie Le Pen, chef van het Front National uit Frankrijk, alsook Filip Dewinter van het Vlaams Belang, u wel bekend.

Aanvankelijk was ook de wegens holocaustontkenning veroordeelde Nick Griffin van de BNP uit Groot-Brittannië uitgenodigd, maar die is niet langer welkom na protest. De weigering van de medewerking van Nick Griffin maakt duidelijk dat die hard racisten niet welkom zijn. 

Dit jaarlijks congres kant zich tegen de islamistische doctrine en agressieve jihad, tegen de insluipende islamisering, de schijnheilige Dawa en tegen het mondjesmaat opleggen van de sharia. Het congres en zijn sprekers zijn niét tegen moslims als dusdanig.

(HAT TIP: JV)
_

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...