zaterdag 29 augustus 2009

Brusselse politie kop van Jut...

Racaille2.jpg

Wat ik voorspelde met betrekking tot de zware onlusten in Molenbeek komt helaas uit: omdat de politieke correctheid verbiedt dat niet-Europese migranten of islamieten publiekelijk met de vinger worden gewezen, zoekt en vindt men dan maar een zondebok in ... de ordediensten. De politie krijgt de zwartepiet toegespeeld.

"De onlusten werden volgens het parket mogelijk veroorzaakt door een lichtjes ontspoorde controle van een auto", luidt het in de linkse krant De Morgen. Zo ver is het gekomen, beste lezer. Niet het racaille wordt geviseerd maar de hogedrukreiniger. De kanker van het "allochtonen pamperen" woekert zachtjes verder.

Er speelt zich een sackjacking af, de politie komt terplaatse en gaat tot actie over: drie inzittenden van een Renault Clio, in de Picardstraat tegengehouden, worden meegenomen voor verhoor. De boorddocumenten waren niet in orde, de auto was ook niet gekeurd. Bovendien was een van de inzittenden in het bezit van drugs en werden de andere twee gezocht in het kader van eerdere onlusten.

Genoeg reden voor de politie om tot actie over te gaan, zou een normaal denkend mens veronderstellen. Maar de politieke correctheid, die in hoofdzaak speelt in de materies migratie, islamisering, asielbeleid en criminaliteit, maakt het in dit land en bij uitbreiding in het hele Westen onmogelijk om de regels te doen respecteren die we met mekaar moeten afspreken om de samenleving draaiend en leefbaar te houden.

Burgemeester Philippe Moureaux, een notoir dhimmi en islam-appeaser, zegt het zo: "We moeten samen met de politie, de preventiedienst en de straathoekwerkers proberen de dieper liggende oorzaken te vinden". Als u dan denkt dat hij eindelijk het licht gaat zien, voegt hij er eraan toe "dat de arrestaties in de wijk, al dan niet drugs-gerelateerd, de sfeer niet ten goede komen"... De sfeer niet tengoede komen?

Met andere woorden, we moeten ophouden die criminelen in Molenbeek en Anderlecht nog langer een strobreed in de weg te leggen. Want telkens we iemand arresteren, riskeren we een boel heibel, riots, intifadah's...

Heeft al iemand van parket en overheid zich ooit afgevraagd of die uitkomst niet precies datgene is waar die Mohamedanen op aansturen? Immers, het begint met een niet te overziene instroom van ongenode economische en vooral sociale inwijkelingen. Dan het creëren van een parallelle samenleving, het samenhokken in verpauperde enclaves, waar vervolgens niet-islamieten worden weggepest zodat die buurten mono-cultureel islamitisch worden.

Vervolgens worden de "jongeren" (het racaille) ingezet tegen alles wat de "andere maatschappij" vertegenwoordigt: openbaar vervoer, lokale kerk, lokale verenigingen, politie, pers, stuarts... Beetje bij beetje verwordt de enclave dan tot een "no go-area" waar uiteindelijk zowel het islamitisch extremisme (sharia) als de criminaliteit vrij spel krijgen.

Anderlecht en Molenbeek maken nu deel uit van de "dar ul-islam", het huis van de islam. Deze gemeenten zijn islamitisch gebied, voor altijd en eeuwig. Elke poging om deze situatie ongedaan te maken zal resulteren in agitatie (jihad). De links-liberalen en groenen hebben het zover laten komen, maar beseffen de draagwijdte van hun laksheid en hun tolerantie voor de intolerante islam nog altijd niet. Als de burgeroorlog lostbarst zal het hen dagen in het Oosten, maar dan is het hek van de dam...

Ook dit: ik kijk met spanning uit naar hoe het zondagavond zal verlopen in het Brusselse, met de topper Anderlecht-Standard op de affiche. Ramadan, hooligans, intifadisten, racaille en een gefrustreerde politie, alle ingrediënten voor een explosief cocktail zijn aanwezig.

3 opmerkingen:

  1. Vlamingen ondervinden van de politie in Brussel net dezelfde terreur als waar die Marokkanen, die wel solidariteitsmechanismen kennen, zich wel succesrijk tegen kunnen verzetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziende Mol, verklaar u nader! Wij zijn een en al oor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Molleke, ik heb heel ander ervaringen in Brussel hoor. Ben er elke dag en zie wat ik zie. Agenten zijn doorgaans vriendelijk en behulpzaam. Van de Marokkanen zal ik maar zwijgen zeker.

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...