zondag 23 augustus 2009

'Ongelovigen doden is een heilige plicht!'

Jihadist.jpg

Hoe verdwaasd en misleid praktiserende moslims kunnen zijn mag nog maar eens blijken uit de verhoren van een terreurverdachte in het Duitse Düsseldorf.

Adem Yilmaz, deel uitmakend van een groep jihadi's die intussen is gekend als de "Sauerland Groep" en aangehouden voor het beramen van terreuraanslagen op militaire doelen in Duitsland, vertelde het hof dat Allah hem het recht had gegeven om te vechten tegen ongelovigen. Sterker nog, de gewapende strijd tegen ongelovigen is een heilige plicht. Het maakt ook niet uit of het over Amerikanen, Duitsers of Turken gaat.

'Voor mij zijn ze allen gelijk', zei Yilmaz, die zelf Turk is. 'Allah gaf ons het recht die volkeren te bekampen die de islam viseren. In Iraq en Afhanistan is de islam aangevallen'.

Ook bevestige Yilmaz zijn eerdere verklaringen dat hij de betrachting heeft zoveel mogelijk ongelovige westerlingen te doden als maar enigszins mogelijk is.

Yilmaz arriveerde in Duitsland in 1986 en heeft naar eigen zeggen de heilige oorlog vervoegd in 2004. Naar aanleiding van het lopend onderzoek hebben de Duitse veiligheidsdiensten intussen een massa nuttige informatie kunnen vergaren over de trainingsmethoden van de jihadi's en de wijze van recruteren in Pakistan.

Mede-beklaagde Daniel Schneider, een 23-jarige bekeerde moslim, gaf anderzijds te kennen dat hij niet langer voor de gewapende strijd of jihad koos. Want 'het heeft geen zin tegen de Westerse legers te vechten die front hebben gevormd tegen de islam, omdat hun militaire macht gewoon superieur is'.

Hoeveel jihadi's in de dop lopen er zo in onze buurten rond? Joost mag het weten, feit is dat het er vele duizenden zijn en dat hun aantal toeneemt met de dag.

1 opmerking:

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...