zaterdag 15 augustus 2009

Een bak vol ... Belgen?

Messentrekkers.jpg

Leuk berichtje in de krant van dit weekend, onder het titeltje "Het aantal gedetineerden van vreemde origine is de voorbije twee jaar fors gestegen".

Volgens dezelfde krant (HBvL) hebben welgeteld 4.381 gedetineerde in Belgische gevangenissen een buitenlandse nationaliteit. Op een totaal van 10.000 gedetineerden is dus bijna de helft van vreemde origine.

Twee jaar geleden ging het nog om 36 procent. We zien dus een forse stijging. En hier is het addertje in het gras: 'Gedetineerden met een dubbele nationaliteit, zoals de onlangs ontsnapte Ashra Sekkaki, worden NIET bij de vreemdelingen geteld.

Aha? Zo zo. En wat moeten we daaruit dan concluderen? Dat het aantal gedetineerden van vreemde origine misschien wel klimt naar 60% ? Of naar 70% ? Misschien zelfs 80% ? Of is het misschien eventueel wie-weet nog erger?

En wat als men in deze statistieken ook de "verschoning" opneemt ten overstaan van "sukkelaars" uit derde-wereld-landen?

Ach, wij weten allemaal dat Maghrebijnen oververtegenwoordigd zijn in de bajes. We hebben heus geen statistieken nodig om dat te staven. Een veel interessanter thema is het causaal verband tussen deze mensen en geweld, criminaliteit en/of anti-sociaal gedrag.

Appeasers en apologisten (pamperaars) van de islam zullen opwerpen dat het een kwestie is van gebrek aan kansen op de jobmarkt, discriminatie, racisme, islamofobie en armoede.

Ja, er zijn zeker gevallen van etnische discriminatie op de werkvloer en op deze of gene personeelsdienst. En die gevallen moeten aan de kaak gesteld, want iedereen gelijk voor de wet.

Maar de diepere oorzaken van het a-sociaal gedrag van bovenmaats veel Noord-Afrikanen (zie Spanje, zie Frankrijk, zie Nederland, zie België) liggen in een attitude die gestoofd is in het vleesnat van de islam. Er zit hier een mechanisme achter dat gestuurd wordt vanuit enkele moskeeën. In één van de volgende bijdragen zullen we hier uitgebreid op ingaan met tastbare feiten en gegevens.

6 opmerkingen:

 1. alle moslims met de scharia berechten; diefstal? hand afhakken. Verkrachting? Pik eraf. Moord? Kop eraf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die cijfers zal je nooit kennen. Dat zou de ontmaskering inluiden van de politiek correctie elites, en die zullen dat nooit toestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat die dubbele nationaliteit betreft: ons land zou met de landen van oorsprong een verdrag moeten sluiten dat hun onderdanen via hun eigen nationaliteit bij veroordeling hun straf 'thuis' moeten uitzitten, zoniet verliezen ze sowieso hun buitenlandse nationaliteit en worden 'volwaardig' belg.
  In het geval van Sekkaki zou ons land zich zeer goed op diezelfde dubbele nationaliteit kunnen beroepen om een 'eigen landgenoot' uitgeleverd te krijgen: die dubbele nationaliteit moet maar eens deftig uitgebuit worden, want nu speelt ze enkel in het voordeel van de dragers ervan.
  Ik heb me zelfs laten vertellen dat Sekkaki in zijn land wel eens vrijuit zou kunnen gaan (wordt natuurlijk hier weer doodgezwegen) omdat de misdrijven die hij pleegde niet in Marokko zijn gepleegd en hij enkel voor daden in eigen land kan vervolgd worden... Of hoe in dit geval de dubbele nationaliteit voor een crimineel enkel maar voordelen kan opleveren...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ John V
  Ben het met u eens. Stiekem hoop ik dat Sekkaki vrijuit gaat. Het zou een en ander in beweging kunnen zetten in dit "vastgelopen land"...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. KLAAG OOK DE STRAFFELOOSHEID EN HET PAMPEREN MAAR EENS AAN DIE ISLAMIETEN TE BEURT VALT, HIER EEN VOORBEELD, VANDAAG IN DE KRANT:
  DEN HAAG - De man die in 1983 in een café in het Nederlandse Delft zes mensen doodschoot en daarvoor tot levenslang werd veroordeeld, is de afgelopen jaren verscheidene keren op begeleid verlof geweest. Een woordvoerder van het Nederlandse ministerie van Justitie heeft berichtgeving daarover in het Algemeen Dagblad (AD) en De Telegraaf bevestigd.
  Cevdet Yilmaz schoot op 5 april 1983 in café 't Koetsiertje in Delft zes mensen dood, onder wie een 12-jarig meisje. In een documentaire vertelde hij in 1997 dat de eerste man die hij in de kroeg doodschoot, hem 'een kankerturk' genoemd had.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...