dinsdag 11 augustus 2009

Wilders: Moslimbevolking wast als kool...

GeertWilders_debat.jpg


Geert Wilders maakt zich heel terecht zorgen over de snelle groei van de moslimbevolking in Nederland en de rest van Europa. De PVV waarschuwt dat verdere groei van de moslimbevolking 'enorme gevolgen zal hebben voor ons onderwijs, woningbouw, sociale zekerheid en verzorgingsstaat, arbeidsmarkt en buitenlands beleid'.

Een blinde kan zien dat de invloed ronduit negatief is. Hoeven we zelfs geen onderzoeken meer voor. Dat het gros van Noord-Afrikanen en Anatoliërs tot het Westen wordt aangezogen door een pakket aan sociale voorzieningen hoeft geen betoog. Op zich is dat niet eens onbegrijpelijk, die mensen nemen wat ze in de schoot geworpen krijgen, het zijn onze politici die ter verantwoording moeten worden geroepen voor het naar hier halen van mensen waarvan een hoog percentage een gebrek toont aan arbeidsmoraal en bereidheid actief deel te nemen aan onze samenleving.

De partij van Geert Wilders wil dat het kabinet duidelijk maakt hoeveel moslims elk Europees land telt, op dit moment en naar schatting in de komende jaren.

Wilders heeft dit samen met een partijgenoot uit de Tweede Kamer gevraagd aan premier Jan Peter Balkenende en minister Eberhard van der Laan (Integratie). De PVV reageert op een bericht dit weekend in de Britse krant Daily Telegraph, waarin wordt becijferd dat in 2050 een vijfde van de Europeanen moslim zal zijn. Nederland loopt binnen de 27 EU-landen voorop en zal al vóór 2050 het percentage bereiken.

Het afgelopen jaar was volgens de berekening vijf procent van de totale EU-bevolking moslim. De groep groeit de komende jaren flink door immigratie en omdat autochtone Europeanen gemiddeld minder kinderen krijgen dan allochtone. PVV-leider Wilders noemt de groeiprognose schokkend.


Wij dienen er ons van bewust te zijn dat evenredig aan het percentage islamieten ook de samenlevingsproblemen zullen toenemen. Dat kan overvloedig worden getoetst aan praktijkervaring in het buitenland (Frankrijk, Spanje, Griekenland, Nigeria, Kenya, Macedonië etc). Vanaf 10-15% islamieten neemt de agitatie overhand toe, en worden geduld en verdraagzaamheid van de autochtone maximaal op de proef gesteld. Vanaf 20% zijn de problemen niet meer te overzien. Onze politici moeten achteraf niet komen vertellen dat ze van niets wisten...

De PVV waarschuwt dat verdere groei van de moslimbevolking 'enorme gevolgen zal hebben voor ons onderwijs, woningbouw, sociale zekerheid en verzorgingsstaat, arbeidsmarkt en buitenlands beleid'. Wilders roept het kabinet daarom opnieuw op de grenzen onmiddellijk te sluiten voor immigratie uit moslimlanden.

Een onmiddellijke migratiestop uit islamitische landen is een dringende maatregel waarover geen discussie meer hoeft te bestaan. Elke sociaal-liberaal die hieraan twijfelt, wordt genodigd zijn koffers te pakken en maar meteen naar Dar Ul-islam te verhuizen.

De partij wil ook van het kabinet weten welke namen inwoners van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland het vaakst aan hun baby geven. Dit in reactie op het gegeven dat de top zeven van babynamen in Brussel veel buitenlandse namen bevat, waaronder Mohammed, Amine en Hamza.

Dit is uiteraard een retorische vraag, de islamitische bevolking wast - eufemistisch gezegd - als kool, dat kan een blinde zien.

De linkse elites willen absoluut een multi-culturele droom door onze strot rammen, of we het leuk vinden of niet. Maar die droomslijters vergeten (bewust of onbewust) dat hoe verder de islamisering voortschrijdt, hoe minder er van een multi-culturele maatschappij sprake is vermits de islam geen andere cultuur of religie naast zich duldt. Hoe cynisch toch, deze evolutie.

3 opmerkingen:

 1. Ziektekosten wurgen begroting, schrijft De Standaard vandaag op zijn voorpagina. Rarara...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het er mee eens, men heeft de mond vol van de multiculturele wereld maar staat terzelfdertijd toe dat de arme buurten in steden een gesubsidieerde monocultuur ontwikkelen. De islam, laat zich verstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De hoofdoorzaak van de problemen met de islam in het Westen is een gevolg van het verval van het Westers leiderschap en bestuur. De islam stapt alleen maar in het machtsvacuüm dat door het Westen zelf is geschapen.

  Dat de islam een achterlijke ideologie vertegenwoordigt is duidelijk, maar het is een vorm van zelfmisleiding ons daar met onze eigen problemen volledig op te focussen.

  Inmiddels begint de islam zich wel als kanker in onze maatschappijen te nestelen. Een ongecontroleerde wildgroei die de Staat der Nederlanden alleen maar ondermijnt. Symptoom bestrijding daarvan begint urgent te worden om de patiënt niet nog ernstiger ziek te laten worden.

  Aanvallen is de beste manier van verdedigen. Het Westen moet weer agressief worden in alle uitingen van zijn verschijning en zijn cultuur als superieur aan de wereld presenteren. Geen moeilijk punt, want de feiten ondersteunen het.

  Zie wat er in nu Afganistan gebeurt, een uitzichtsloze oorlog niet omdat de wapens niet deugen of omdat er te weinig soldaten worden ingezet, maar omdat de militairen geen ideologische ondersteunig krijgen.

  Westerse soldaten vechten voor een (vrije) islam die hun vervolgens weer verkettert. Dat klop natuurlijk voor geen meter.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...