vrijdag 4 september 2009

Op weg naar een burgeroorlog...

BurkaBitch.jpg

De anti-terrorisme-coördinator van de Europese Unie, de Belg Gilles de Kerckhove, geeft in een nieuw rapport aan dat het moslimterrorisme een heel ernstige dreiging is en blijft in Europa.

Dankzij de in overdrive werkende inlichtingendiensten, die verscheidene aanslagen konden verijdelen of in de kiem smoren, zijn er sinds Londen 2005 geen aanslagen meer gebeurd. Maar het zou een vergissing zijn te denken dat de dreiging voorbij is.

In hetzelfde rapport staat dat Europa een nieuwe instroom aan vluchtelingen vanuit Jemen mag verwachten, waaronder een hoog percentage geradicaliseerde islamieten met nauwe banden met het zwaar banditisme. Ook het feit dat veel westerse islamieten naar Pakistan trekken baart hem zorgen, want het is intussen geweten dat "onze" Turken en Marokkanen zich bij de jihadi's voegen die het westen de oorlog hebben verklaard.

Terzelfder tijd nodigt onze overheid grote groepen Palestijnen en Irakezen uit om zich in ons land te komen vestigen (De Morgen, 010909). Vanuit het besef dat deze bevolkingsgroepen momenteel enorme samenlevingsproblemen veroorzaken in de Scandinavische landen, is deze beslissing van onze regering absoluut onbegrijpelijk. Indien het nog over christelijke arabieren zou gaan, die momenteel worden vervolgd in genoemde landen, zouden we nog begrip kunnen opbrengen, maar om christenen bekommert zich kennelijk geen hond.

Onze regeringen zouden nochtans beter moeten weten. De schepenen van onderwijs in de grote Vlaamse steden stellen dat ze met de huidige aanpak van de inburgering achter de feiten blijven aanhollen. De Gentse onderwijsschepen (SP.A): "We leven allemaal wel vreedzaam naast mekaar, maar echte integratie is er niet".

De taalachterstand groeit zienderogen in Turkse of Marokkaanse gezinnen, die momenteel voor de helft van de geboortes in Vlaanderen tekenen. Jawel, de helft! Eén van de partners komt meestal uit het land van herkomst (import-partners) zodat de kinderen worden opgevoed in een vreemde taal en er van integratie geen sprake is.

Maar, is integratie wel een zorg voor die islamieten? Het antwoord is ondubbelzinnig neen. De islamieten in het Westen zijn er heilig van overtuigd dat ze het Westen binnenkort zullen domineren. Niet zozeer met een gewapende jihad dan wel middels een sperma-jihad. Veelwijverij, overdadig veel kinderen op de wereld droppen, nieuwe bruiden laten overkomen als verse kinderfabriekjes, autochtone meiden verkrachten of verleiden en onder dwang tot de islam bekeren, het is een gekend verhaal dat tegelijk verontwaardiging, woede en droefenis oproept, maar niet publiekelijk mag worden verteld want politiek niet correct.

In Nederland is Mohamed de meest populaire jongensnaam. In Vlaanderen is dat binnenkort ook een feit.

Intussen worden de islamieten steeds mondiger, arroganter en dreigender met de dag. Schrijft ene Rachid Rachiddi in een reactie op een hooddoekjes-artikel in De Standaard: '... het wordt tijd dat moslimleiders rechtstaan. De moslimvrouw heeft het recht een hoofddoek op te zetten, de moslimman heeft het recht om een baard te laten groeien... Hetgeen ik aan bepaalde Vlamingen wil zeggen is dat de islam aan het stijgen is en dat dit niemand kan tegenhouden'.

Niet mis te verstane woorden. Deze Rachid schrijft wat de doorsnee-islamiet gelooft. Dat de islam op weg is het Westen te onderwerpen. Dat ze steeds arroganter en dreigender kunnen worden naarmate hun aantallen toenemen. Dat ze zich spoedig helemaal niets meer zullen laten welgevallen als het indruist tegen hun geloof. Getuige de huidige boycot van het Antwerps Atheneum door een 130-tal moslima's.

Het recht van de vrouw om een hoofddoek te dragen op vrijwillige basis? Pure misleiding en islamistische machinatie. Het is geweten dat in Antwerpen islamisten de leerlingen thuis opbellen en hen intimideren tot aan de schoolpoort toe. Van vrijwilligheid of eigen keuze is helemaal geen sprake.

Senator Christine Defraigne (MR) en Dirk Claes (CD&V-senator) hebben intussen een wetsvoorstel klaar om de boerka op het nationale grondgebied te verbieden. Allemaal pure symptomen-behandeling. Waar de politie mee wordt (over)belast ten koste van ernstig werk, en die bij het gerecht nul komma nul prioriteit zal krijgen. Dode letter dus.

Neenee, échte oplossingen voor de groeiende islamisering (lees radicalisering) liggen in Europa. Op het hoogste echelon moeten we een concensus vinden voor een complete migratie-stop uit islamitische landen. Hier moet een gezamenlijke politiek vorm en inhoud krijgen om de islam in Europa progressief terug te dringen naar waar ze thuishoort: in de privésfeer.

Maar Europa luistert niet, integendeel: de Europese Raad vindt dat de unie bovenop de huidige instroom ook de opvang moet organiseren van een miljoen Somalische vluchtelingen die verspreid leven in kampen in Ethiopië. Het gezond verstand zou pleiten voor een terugkeer naar eigen haard, desnoods manu militari, de internationele gemeenschap versus de jihadi's van Somalia. Maar neen, die gevluchte zwarte moslims horen allemaal naar Europa te komen. Zodat ook hier kan ontstaan wat er zich in de Somalische gemeenschappen in de VS manifesteeert, met name een nooit geziene radicalisering.

Het Westen is het pad ingeslagen dat onvermijdelijk leidt naar gewapende "enclave-conflicten". En van daaruit naar moderne kruistochten tegen mohamedaanse veroveringsdrang, met om te beginnen hardcore hooligans in een hoofdrol. De groen-linkse en links-liberale elites hebben ons op het pad naar "bloed en brand" gezet. Naarmate de islamitische agitatie zal toenemen, zal ook de blanke weerstand verharden en intensifiëren. Laat straks niemand zeggen "wir haben es nicht gewusst"...

6 opmerkingen:

 1. Je kan tegenwoordig geen straat meer in of je botst op een hoofddoekje? Waar komen die allemaal plots vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ZAL HET ECHT ZO EEN VAART WEL GAAN LOPEN ???????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees in de krant dat de protestactie grimmiger wordt, hier zit inderdaad meer achter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We kunnen effectief van een islamisering beginnen spreken als er in een land genoeg moslims aanwezig zijn om te agiteren voor zogenaamd "religieuze rechten". België heeft die fase dus bereikt, getuige de gebeurtenissen in onder andere het Antwerps Atheneum. We kunnen de zaken nog keren, maar dan moet het snel gebeuren, het is vijf voor twaalf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. - doorsturen, verspreiden over gans België aub :

  - in de grootste stad van Vlaanderen spelen de moslims nu al de baas, op hun typische, agressieve manier van in de middeleeuwen. Schreeuwen en oproepen tot geweld.
  Kennen jullie de burgemeester van die stad?
  - dat is hun interpretatie van de de westerse term 'democratie'
  - dat is hun manier om met onze rechtsregels en wetten te 'lachen'
  - dat is hun manier om hun eigen meisjes, die de regels wel volgen, te intimideren en te discrimineren
  - dat is hun manier om met onze lakse overheid om te gaan
  - dat is hun manier om ons duidelijk te maken dat zij de toekomst uitmaken, stilaan, beetje bij beetje

  - en hoe reageerden wij op de eerste protesten?

  - de directrice zei dat niemand uitgesloten wordt en dat de meisjes, die weigerden hun hoofddoek af te doen, apart zouden ontvangen worden in een lokaal en dat men met hen zou dialogeren!

  Het resultaat van een dialoog met dit soort extremisten is dus nu wel duidelijk!

  Het wordt de hoogste tijd dat wij ons hiertegen verenigen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik lees hier dat veel alochtone meisjes verkracht worden door moslims, en zelfs van een nederlandse journaliste die het leuk vond verkracht te worden door de Taliban.
  Ik werd op mijn 16de in Turlije, als Belgisch meisje op verlof, drie dagen lang in groep verkracht door de familie van mijn toenmalig Turks vriendje. Ik vond dit helemaal niet leuk en moest erna zelfs een abortus ondergaaan.
  Ik stel voor dat voor ieder autochtoon meisje dat verkracht wordt een even oude moslima, in het openbaar en voor de dubbele periode en met het dubbel aantal mannen, hetzelfde ondergaat.
  Dan zullen ze wel twee maal nadenken en zullen hun vrouwen wel reageren in plaats te protesteren voor een hoofddoek.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...