zaterdag 8 augustus 2009

Europa radicaliseert in hoog tempo...

Schlatten.jpg

... Het aantal jonge moslims dat radicaliseert in Europa, baart zorgen. Het zijn geen terroristen die een bommengordel rond zich gespen, maar jongeren die zich afkeren van de westerse samenleving. Extremisten die geen contact willen met niet-gelovigen. Ze plooien zich terug op een leven in teken van hun godsdienst ... "Vrouwen sla je bij voorkeur niet, en als het dan toch echt moet, enkel met een twijgje." "Muziekinstrumenten zijn verboden, behalve de tamboerijn." "Vrouwen moeten binnenblijven, ze lanterfanten er nu al op los in sommige wijken." Het advies van imams op radicale islamitische websites wordt steeds vaker tot op de letter gevolgd in België. In sommige Brusselse wijken zijn de hidjab en de nikab meer regel dan uitzondering. De radicalisering grijpt hier om zich heen, zeggen niet alleen politie- en inlichtingendiensten, maar ook "gewone" – ongeruste – moslims. "Ze willen niets meer met de westerse samenleving te maken hebben."

Een fragment uit een artikel op deze of gene islamofobe blog? Een citaat uit een extreem-rechts pamflet? Wat prietpraat van racisten en hooligans? Toch niet, wel een inleidend paragraafje uit een twee pagina's groot artikel vandaag in de linkse Vlaamse krant De Morgen.

Een waarschuwing tegen radicalisering van islamieten in een linkse krant, waar moet ik dat schrijven? De groenen, links-liberalen, de "sossen" en hun slippendragers hebben vele jaren lang het politiek correcte discours standvastig, tegen heug en meug geventileerd en staande gehouden. Maar kennelijk zijn de maskers nu volop aan het vallen. Het politiek correcte dogma van een verrijkende multi-culturele droom is niet meer vol te houden, want blijkt een heuse nachtmerrie. Een Grote Linkse Leugen.

De katholieke kerk had indertijd ook nooit kunnen volhouden dat de zon rond een vlakke aarde draait, de waarheid heeft zo haar rechten.

Multi-culturaliteit was lange tijd een mooie vlag, maar ze dekte de foute lading, met name een voortschrijdende islamisering. Het cynische in deze is natuurlijk het gegeven dat de islam, eens ze aan de macht is, elke andere cultuur en religie vernietigt. Denk maar aan de buddha-beelden in Afghanistan. Aan de christenen die onder moordende druk staan in Egypte, Turkije, Bosnië, Kosovo...

Hamvraag is nu of "de politiek" dit alarmsignaal opvangt en er iets nuttigs mee aanvangt. Wat bijvoorbeeld? De onmiddellijke migratiestop van personen uit islamitische landen. De onmiddellijke repatriëring van alle illegale islamieten. Deze twee maatregelen staan gelijk met het symbolisch toedraaien van de open kraan.

Eens die kraan dicht kan er rustig worden nagedacht en gedebatteerd over hoe de islamisering drastisch en permanent terug te schroeven. Welke democratische partij met genoeg credibiliteit neemt het voortouw?

6 opmerkingen:

 1. Yep dat weten we al langer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welke politieke partij moet de handschoen opnemen? Is dit niet echt iets voor de LDD (Lijst De Decker?). Want als de blokkers zich nog meer gaan inlaten met deze problematiek, verliest de strijd zijn geloofwaardigheid en zijn we nog verder van huis...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu nog De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang, De Gentenaar... En vooral: VTM, VRT, RTBF...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Een Grote Linkse Leugen"
  ----
  Net omdat ik deze leugen vele jaren geleden heb doorprikt en mijn misprijzen voor de linkse kerk, die deze leugen in stand hield, heb geventileerd middels 'boze' lezersbrieven, niet alleen gericht aan de krant, maar ook aan Verhofstadt die zijn kar had gekeerd van zodra hij aan de macht was, en hem in het bizonder daarom aan de kaak gesteld heb, werd ik gedurende vier jaar lang op zijn bevel door de staatsveiligheid gestalkt, het leven zuur gemaakt en publiekelijk vernederd met de bedoeling mij geestelijk te kraken. Toen dit op een sisser dreigde uit te draaien, werd ik kort voor het einde(!) van de legislatuur van Verhofstadt II -na het opzettelijk laten stellen van een foute diagnose door een collaborerende psychiater - gecolloqueerd voor zes maanden en gedwongen het antipsychoticum Risperdal te slikken waardoor ik inmiddels een (waarschijnlijk) irreversibele neurologische schade heb opgelopen die zich uit in gezichtsstoornissen en onophoudelijke, irritante sensaties in het hoofd (soms op het pijnlijke af).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ivan the Barbarian9 augustus 2009 om 13:19

  LEES DIT MAAR EENS EVEN:

  A fifth of European Union will be Muslim by 2050 Telegraph (hat tip Van)
  Britain, Spain and Holland will have an even higher proportion of Muslims in a shorter amount of time, an investigation by The Telegraph shows. Although some polls have pointed to a lack of radicalisation in the Muslim community, little attention is being given to the integration of migrants, it is claimed, with fears of social unrest in years to come.

  Last year, five per cent of the total population of the 27 EU countries was Muslim. But rising levels of immigration from Muslim countries and low birth rates among Europe's indigenous population mean that, by 2050, the figure will be 20 per cent, according to forecasts.

  Data gathered from various sources indicate that Britain, Spain and Holland will have an even higher proportion of Muslims in a shorter amount of time.

  The UK, which currently has 20 million fewer people than Germany, is also projected to be the EU's most populous country by 2060, with 77 million people.

  The findings have led to allegations that policy-makers are failing to confront the widespread challenges of the "demographic time bomb".

  Experts say that there has been a lack of debate on how the population changes will affect areas of life from education and housing to foreign policy and pensions.

  Although some polls have pointed to a lack of radicalisation in the Muslim community, little attention is being given to the integration of migrants, it is claimed, with fears of social unrest in years to come.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @anoniem (Grote Linkse Leugen):
  Graag een gedetailleerd verhaal onder schuilnaam, het zal onze lezers zeker interesseren. Kan u dit mailen (kafirharby@gmail.com), zodat het als blogartikel kan worden gebracht?

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...