maandag 15 juni 2009

Wilders: miljoenen moslims moeten eruit!

Jihadis.jpg

"Alle moslims in Europa die zich schuldig maken aan criminaliteit of nadenken over invoering van de sharia of (gewapende) jihad, moeten het land worden uitgezet”.

Dat heeft PVV-leider Geert Wilders afgelopen weekend gezegd in een interview op de Deense televisiezender DR2. U kan dit interview bekijken via deze link: Interview Wilders Deense Televisie

„Als je je aan de wet houdt, aan onze waarden, dan ben je erg welkom om te blijven', zegt Geert Wilders onder meer. 'Maar zo niet, als je een misdaad begaat, als je begint te denken over jihad en sharia, dan is er maar één oplossing: dan sturen we je dezelfde dag nog weg, en we zullen je je nationaliteit ontnemen”, aldus Wilders tegen een stomverbaasde redacteur.

Na lang aandringen van de interviewer zei hij te denken dat het allicht om vele miljoenen mensen gaat die zich niet aan de wet willen houden, die dus voor uitzetting in aanmerking komen. Ja, miljoenen. Over die aantallen hebben we het. Wilders herhaalde tevens zijn standpunt dat migratie uit moslimlanden per direct gestopt moet worden.

Klinkt dit allemaal zo wereldvreemd, onlogisch, onmenselijk dat het links-liberale establishment weer hoog in de gordijnen hangt? Wat Wilders vertelt is nochtans de taal van het gezond verstand, het legitiem verzet. Zijn paardenmiddel - ja dat is het zeker - is de énige manier om dit continent te vrijwaren van de apocalypse, het afglijden naar complete chaos, civiele oorlogen, de gore barbarij eigen aan dar ul-islam.

Hier een reminder wat islam echt betekent, waar de islam onverbloemd voor staat: Islam: what the West needs to Know (Nederlandse ondertitels) . Een aanrader, deze video! Stuur de link door naar alle linkse appeasers die u kent. Zo kunnen ze nooit beweren dat ze het allemaal niet wisten...


2 opmerkingen:

  1. JAZEKER WIE ZICH NIET HOUDT AAN ONZE REGELS (RECHTSTAAT) EN WIE DE ONDERWERPING WENST AAN ALLAH HOORT HIER NIET NIET NIET NIET THUIS!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ibrahim Wijbenga17 juni 2009 om 10:06

    Ach, baat het wel allemaal? Het is over onze hoofden beslist en in gang gezet: Europa zal islamitisch worden en dat is nog een kwestie van tijd. Waar de bobo's geen rekening mee houden is dat de blanke europeaan van zijn vrijheid houdt en nooit een arabische pseudo-godheid zal accepteren. We staan dus op de vooravond van oorlog.

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...