zaterdag 6 juni 2009

Hartelijk proficiat Geert !!

WildersOverwinning.jpg

Geert Wilders heeft op zijn eigenzinnige wijze de Europese Verkiezingen in Nederland gewonnen en Europa zal het geweten hebben! In Brussel heerst momenteel rouw en paniek tegelijkertijd.


In sommige Hollandse gemeenten was het succes zo compleet dat ei zo na vergelijkingen met een communistische verkiezing uit de oude doos aan de orde waren. Volendam bijvoorbeeld.

De gemeente Edam-Volendam telde bij deze Europese verkiezingen de meeste PVV-stemmers van Nederland. Bijna vier op de tien stemmen gingen naar de partij van Geert Wilders. Deze uitslag kan vooral op het conto worden geschreven van vissersdorp Volendam: 49,9 procent voor de PVV. Nooit eerder meegemaakt.

De meeste Volendamse PVV-stemmers zouden „eerst niet gaan stemmen”. Maar Wilders trok hen over de streep. Niet de Europese fractievoorzitter Barry Madlener – die kennen ze nauwelijks. Het was Wilders, en hij alleen.

Wat willen de Nederlanders met dit verrassend stemgedrag? «Nederland wakker schudden», hoor je her en der. «Het moet over wezen met de criminaliteit. De grenzen moeten dicht. We moeten eerst maar weer eens aan Nederland denken.»

Eén ding hebben ze gemeen: modale Nederlanders vertonen sympathie voor Wilders. Ze vinden hem soms wat te extreem, maar „het is goed dat hij het moslimprobleem aankaart”.

Gemeten naar percentages kiezers is de PVV nu na het CDA de grootste partij van het land. De PVV krijgt vier van de 25 Nederlandse zetels in het Europees parlement. Het CDA verloor twee zetels en komt op vijf. De PvdA valt zwaar terug, van zeven naar drie zetels. D66 en GroenLinks boekten winst en krijgen beide drie zetels.

PVV-leider Wilders noemde de overwinning van zijn partij een definitieve doorbraak: „Heel veel Nederlandse kiezers zijn vandaag door het linkse cordon sanitaire gebroken. De kiezer heeft altijd gelijk: sluit de PVV niet uit.”

Dit belooft voor de toekomst en de de-islamisering van het Westen. Zou de kentering, door Pim Fortuyn voorbereid, nu eindelijk worden ingezet?

2 opmerkingen:

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...