dinsdag 9 juni 2009

Joden jennen in Jemen...

Koran.jpg

De "religion of peace" onderscheidt zich nog maar eens met 18-karaatse huichelarij en een verwerpelijk anti-semitisme. Dit keer is Jemen de plaats van gebeuren.

De laatste joden die in Jemen leven - als slaafse dhimmi's notabene - zijn het haatklimaat beu en staan op het punt te emigreren naar Israël of de Verenigde Staten.

Het was al een tijdje duidelijk, de positie van de joodse minderheid in het Noord-Afrikaanse land is onhoudbaar geworden. De joden leefden er al langer als dhimmi's (tweederangs-burgers die hoge taksen betalen om bescherming te kunnen genieten), maar zijn tegenwoordig ook steeds vaker slachtoffer van jihadistische terreurbenden.

De overheid zegt u? Die treedt niet of niet hard genoeg op tegen de "moslimextremisten", tot frustratie van Jemenitische mensenrechtenactivisten.

Deze voor niet-ingewijden toch wel schokkende feiten staan in een artikel dat The Guardian van de week publiceerde. Journaliste Lyn Julius vertelt in het artikel dat er 60 jaar geleden maar liefst 1 miljoen joden leefden in de Arabische landen.

Anno 2009 wonen er nog slechts 4000, in Jemen, Marokko en Tunesië om precies te zijn. Haat, geweld en terreur (jihad) tegen de joodse minderheden in Arabische landen waren en zijn nog altijd de redenen voor hun massale vertrek.

De Jemenitische overheid slaagt er niet in om de kleine groep joden in het land te beschermen tegen jihadistische bendes, die uit zijn op hun uitroeiing. Daartoe heeft de zelfverklaarde profeet Mohamed immers opgeroepen in de koran, leest u er hoofdstuk 9 maar op na.

Mensenrechtenactivisten uit Jemen hekelen de lakse houding van de overheid en beklagen zich al jaren over de dhimmi-status die joodse Jemenieten hebben. Ze betalen extra belasting en hebben geen gelijke rechten onder de in Jemen toegepaste sharia-wetgeving.

The Guardian voorspelt dat de laatste jodengemeenschappen in de islamitische landen Marokko en Tunesië eenzelfde lot te wachten staat als de plaatselijke overheden niet feller jacht maken op radicale islamitische strijdgroepen. Zo dreigt de islamitische wereld echt 'judenfrei' te worden, een intriest vooruitzicht waar Hitler ongetwijfeld trots op zou zijn geweest en Mohamed niet minder.

Hoe sarcastisch en arrogant de moslimwereld zich tegenwoordig opstelt? In maart van dit jaar heeft de mensenrechtenraad van de VN een controversiële resolutie aangenomen die door de Organisatie van de Islamconferentie (OIC) was ingediend.

Deze resolutie, die wettelijk weliswaar niet afdwingbaar is (gelukkig maar), spreekt over een "hevige ongerustheid over negatieve stereotiepen en religieuze laster, uitingen van onverdraagzaamheid en discriminatie op het vlak van religie of geloof (men heeft het uiteraard exclusief over de islam), wat nog altijd veel voorkomt in de wereld". Dat terwijl in islamitische landen gelijkbaardig negatief gedrag hoogtij viert, met niet-moslims als slachtoffers.

Volgens de tekst wordt de islam ten onrechte regelmatig geassocieerd met mensenrechtenschendingen en terrorisme. De tekst roept VN-lidstaten op om religieuze laster te bestrijden, en aanzetting tot religieuze haat in het algemeen, vooral in de media. Een collectief van 180 ngo's had de Mensenrechtenraad opgeroepen om de resolutie te verwerpen, omdat ze de vrijheid van meningsuiting zou bedreigen.

De joden zijn "de kanarie in de koolmijn". Waar de joden moedwillig verdwijnen komt barbarij, haat, dood en verderf in de plaats. In de islamitische landen (dar ul-Islam) is de cirkel bijna rond. Nu wacht het Westen.

Het weze duidelijk: de islam is een kwaadaardige kanker die samenlevingen over de hele wereld aanvreet. Vroeg of laat gaan ook de links-liberale elites in het Westen tot die bevinding komen. Vraag is of de uitzaaiing intussen zo ver is gevorderd dat de patiënt (de Westerse beschaving) niet meer te redden is?...

2 opmerkingen:

  1. De islam heeft bloedige grenzen. Dat is een gevleugelde uitdrukking van islam-expert Bernard Lewis. Ze zullen bloedig blijven tot alle grenzen zijn verdwenen en allah's licht schijnt over de wijde wereld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De religion of...piss. Dat is een betere omschrijving.

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...