donderdag 25 juni 2009

Islam: godgeklaagde barbarij!

Sharia.jpg

Dit artikeltje sluit aan op het vorige artikel, dat handelt over islamisten in het Antwerpse atheneum die op kousenvoeten de weg effenen voor de sharia...

(Mogadishu, 25 juni) - Jihadi-strijders in Somalië hebben vandaag bij vier jongeren (zie foto hierboven) de rechterhand en de linkervoet afgezaagd, zoals voorgeschreven door Mohamed in de koran (5:33). De groepering al Shahaab gaat er prat op dat ze de sharia, de islamitische wetgeving, strikt naleeft.

De Westerse media melden dat de islamitische strijdgroep al-Shabaab met deze amputaties de jongeren straft voor diefstallen (het stelen van mobiele telefoons en vuurwapens van inwoners van Mogadishu). Dat is niet correct. Deze jongens werden kennelijk verdacht van afvallig te zijn of banden te onderhouden met joden, daar zijn die kruislingse amputaties voor bedoeld. Diefstal kost alleen de rechter- of linkerhand.

In het noorden van de hoofdstad Mogadishu keken honderden mensen toe bij de uitvoering van deze barbarij. Abdi Hassan, een van de omstanders, zei dat hij moest overgeven toen hij de amputaties gadesloeg. „Het was verschrikkelijk om naar te kijken.”

Amnesty International uitte eerder felle kritiek op de berechting van de vier jongeren. Volgens de mensenrechtenorganisatie hadden de verdachten geen advocaat en mochten ze geen beroep aantekenen. Beroep aantekenen tegen het vonnis uit de koran? Hoeft er nog meer naïviteit?

Wij zijn benieuwd of en hoe Barack Husein Obama(h) zal reageren. Als islamiet is hij uiteraard goed op de hoogte van sharia-wetgeving en de regels van de zelfverklaarde profeet...

Ook vragen we ons af of alle betrokkenen in het vorig artikel (over hoofddoeken in Antwerpen) er enig benul van hebben dat hoofddoeken de eerste mijlpaal vormen op weg naar de sharia?

Peace!

2 opmerkingen:

  1. Nou nou, wat zou het geven als wij al die Marokkaanse crimineeltjes bestraffen middels de sharia-sancties? Ze werken nu toch niet, die hand en voet hebben ze niet nodig, me dunkt? Leuk effect: plots zijn alle banlieus in het Westen getto's van gehandicapten, gelijkend op dorpen in oorlogszones... Wat denkt u?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Puntige repliek. Vanuit islamistisch oogpunt gezien heeft u een punt. Maar punt is dat wij ons absoluut distantiëren van barbarij en achterlijkheid eigen aan de sharia en van alle ingeweken islamieten eisen dat zij een punt zetten achter hun fanatiek volgen van de zelfverklaarde profeet.

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...