maandag 15 juni 2009

Multi-culti politiek eist zoveelste slachtoffer...

MultiCul.jpg

Er is in Gent weer een vrouw vermoord, in koelen bloede afgemaakt door een Turk. Het goede nieuws is dat deze aap zich achteraf zelf voor zijn raap schoot, zodat de maatschappij ervan is verlost. Het slechte nieuws is dat deze moord helemaal op het geweten mag worden geschreven van de Belgische politiek en dito justitie en politie.

Blijkt immers dat de politie op de hoogte was van de precaire situatie waarin de vrouw zich bevond. De agenten waren in het nabije verleden al vier keer moeten tussenkomen bij hoog oplopende ruzies. Bovendien wisten de agenten dat de dader, ene Yilmaz Avci, illegaal in het land verbleef (met een verlopen toeristenvisum), en bij de Turkse vrouw samenwoonde enkel en alleen om een permanente verblijfsvergunning te bemachtigen.

Op de koop waren de ordediensten ervan op de hoogte dat Yilmaz Avci een crimineel was. Net voor het schietincident met dodelijke afloop had deze kerel nog een brutale roof gepleegd op de mensen die hem te werk stelden als tuinman.

Samengevat: deze moordenaar had ofwel al langer moeten zijn uitgewezen, hetzij opgesloten zitten wegens criminele feiten. De politie treft dus schuld door nalatigheid. Maar niet alleen de Gentse politie heeft het leven van deze vrouw op haar geweten. Ook justitie en de politiek treffen schuld. Want aan de basis van dit soort drama's liggen de uitwassen van een mislukte multi-culturele utopie die ondanks zijn tastbaar debacle blijft voortduren. In heel het Westen beleven wij - onder het valse dogma dat wij nog meer migranten nodig hebben - meer dan ooit een ongebreidelde influx van Noord-Afrikanen en Anatoliërs (is dit de zogenaamde "Open Samenleving"?).

Ongenode inwijkelingen die weinig of geen positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, die in hoge percentages in de eeuwige uitkeringen terecht komen en alzo de sociale zekerheid naar totale ontwrichting leiden. Illegalen die een immens hoge score neerzetten wat criminaliteit betreft waartegen - begrijpe wie kan - weinig of niets wordt ondernomen. Straffeloosheid als aanmoediging om de criminele activiteit verder te zetten?

Daar tegenover staat een politiek van links-liberaal collectivisme met fascistische inslag. Naast tal van sluipende maatregelen die de vrijheid van de "blanke westerling" inperkt, wil men hem tevens in snel tempo ontwapenen, getuige de verstrengde wapenwetten die in het hele Westen opgeld maken de voorbije jaren.

Vandaag de dag rollen de Turken echter schietend over onze straatstenen en heeft quasi elke Turkse familie een illegaal handvuurwapen in huis. Geen haan die er naar kraait. Wapenwetten maken op deze parallelle gemeenschap ook geen enkele indruk, oproepen van overheidswege uit om wapens in te leveren nog minder. Het resultaat is dat er in West-Europa geen dag voorbijgaat zonder een dramatisch schietincident met Turken aan de trekker, de zoveelste dodelijke afrekening of barbaarse ere-moord.

Elk slachtoffer komt op de teller van de apologisten van het multi-culturele drama (linkse "politiekers") en in tweede instantie op de teller van justitie en politie. Wij wensen hen allemaal een gezonde nachtrust toe.

UPDATE 1 (16/06/2009)
Ene Andy Djimbo, lid van een Afrikaanse stadsbende, schoot in mei 2002 in de drukke Brusselse Nieuwstraat met een Browning 6 mm pistool stevig in het rond (een shootout met een andere bende), werd na zijn vlucht naar het buitenland toch voor de rechter gebracht waarbij zeven jaar gevangenis werd gevorderd, maar uiteindelijk komt deze aap er deze week vanaf met... een werkstraf. ONVOORSTELBAAR!

UPDATE 2 (17/06/2009)
Vandaag kopt de Belgische kwaliteitskrant De Standaard op de voorpagina: "Verkrachting haast altijd onbestaft". Hoeft verder commentaar noch tekening bij.1 opmerking:

  1. De politie is de laatste schakel in de keten. Het loopt elders al fout, ik zou dus de politie niet blameren. Wat in dit land fout loopt, en niet alleen in dit land, is dat er in de jaren zeventig een geheime afspraak is gemaakt om Europa uit te breiden met Noord-Afrika en stukken van het Midden-Oosten. Daarom legt men die immigranten zo weinig mogelijk in de weg en krijgen ze meteen bij aankomst al een dikke uitkering en een sociale woning, terwijl een gewone Belg daar naar kan fluiten.

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...