dinsdag 23 juni 2009

Milli Görüs in het Brussels parlement...

TurkseBitch.jpg

Ik heb vanochtend volgende boze mail gezonden naar het CDH, de Waalse Christendemocraten, die zich beetje bij beetje ontpoppen tot dhimmi's oftewel slippendragers van de Turkse islamisten in het Brusselse. Voor wie niet mee is, hier vooraf het nieuwsbericht:

Mahinur Ozdemir, verkozen voor cdH in het Brusselse parlement, zal een hoofddoek dragen als ze de eed aflegt. In het reglement is niets dat haar dat verbiedt (uiteraard niet, wij zijn in deze bananenrepubliek niet voorbereid op de agitatie van islamisten).

Parlementslid Denis Ducarme (MR) zei zaterdag nog dat hij een verbod wou voor verkozenen op het dragen van religieuze symbolen. Ozdemir bevestigde dat ze een hoofddoek zou dragen, schreef La Capitale. Antoinette Spaak (MR), ouderdomsdeken van het nieuwe parlement en bijgevolg ook voorzitter, zegt dat niets in het reglement haar tegenhoudt. Ook aftredend voorzitter Eric Tomas (PS) is die mening toegedaan.

"Ik heb mijn overtuigingen, maar als dat nodig is, zal ik de maatregelen nemen die mij als voorzitter zijn toegewezen om mijn bijzitter, Mahinur Ozdemir, te beschermen tegen zij die haar zouden willen verhinderen om te zetelen, onder het voorwendsel dat ze gesluierd is", zei Spaak. "Dat gezegd zijnde, lijkt het mij dat het parlement zich over de zaak moet buigen."

De MR lijkt te willen aandringen op een debat. "De zaak verdient een discussie in het bureau van het parlement, dat bevoegd is om het reglement te bespreken", zei Françoise Bertieaux (MR) die, a priori, geen bezwaar heeft tegen een gesluierde vrouw in het parlement. "Het is nodig om grenzen te stellen, bakens, die voor iedereen dezelfde zijn." (belga/odbs
)

MAIL GERICHT AAN HET CDH:

SCHANDE!!!

Het is een godgeklaagde schande dat die Turkse haar eed zal afleggen in het Brussels parlement getooid met een islamistische hoofddoek!

Dit heeft NIETS met godsdienstvrijheid te maken, dan wel met het salonfähig maken van de symbolen van het islamo-fascisme.

Inderdaad, er is een verschil tussen een “culturele hoofddoek” en een “ideologische hoofddoek” (religieuze hoofddoeken bestaan niet). En de doek die zij draagt (volgens de foto’s) is een hoofddoek van de tweede soort.

Deze vrouw is lid van de Turkse rechts-extreem fascistische groepering Milli Görüs, die zich tot doel heeft gesteld wereldwijd een kalifaat te installeren.

Deze Turkse madam heeft een verborgen, foute agenda en moet bijgevolg worden GESTOPT.

Nogmaals, SCHANDE, BESTE MENSEN VAN HET CDH !!


Of ik een antwoord verwacht? Dacht u van wel?

INTUSSEN IN FRANKRIJK...

Sarkozy: Boerka niet welkom in Frankrijk

VERSAILLES - De boerka is niet welkom in Frankrijk, omdat het geen religieus symbool is maar een symbool van onderdrukking van de vrouw. Dat heeft de Franse president Nicolas Sarkozy maandag gezegd tijdens een toespraak tot de beide kamers van het parlement in het paleis van Versailles.
„We kunnen niet accepteren dat vrouwen in ons land gevangenen achter netten zijn, die niet aan het maatschappelijk leven kunnen deelnemen en wie de identiteit ontnomen wordt”, zei Sarkozy. Dit is niet wat de Franse republiek als vrouwelijke waardigheid ziet. Sarkozy wees er wel op dat het islamitische geloof net als andere religies gerespecteerd moet worden.

Het is meer dan anderhalve eeuw niet voorgekomen dat een Franse president de beide kamers van het parlement toesprak. Vorig jaar werd een verbod opgeheven, dat zulke toespraken onmogelijk maakte en erop was gericht de onafhankelijkheid van het Franse parlement tegenover de president te garanderen.
Sommige moslima's menen dat zij als gelovige een boerka moeten dragen. Verder verplichten fundamentalisten steeds meer vrouwen zich met een boerka te verhullen. Frankrijk heeft de grootste moslimminderheid van Europa.


2 opmerkingen:

  1. Wat een bitch zeg! Die lacht ons gewoon uit. De islam is Europa aan het overnemen, zij die dat nog altijd niet zien zullen het nooit zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hoort tegenwoordig niets anders meer dan hoofddoeken, hoofddoeken, boerka's, nikabs, hoofddoeken... We durft er te beweren dat er geen islamisatie bezig is?

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...