vrijdag 10 juli 2009

Malmö in staat van burgeroorlog...

Malmo.jpg

MALMÖ - In de Zweedse migrantenstad Malmö heerst sedert enkele weken een onrust die mondjesmaat de allure krijgt van een burgeroorlog. Het ziet er naar uit dat de politie spoedig de hulp van het leger zal moeten inroepen om de agressieve oproer en agitatie van jonge geïmmigreerde moslims (voornamelijk Irakezen) de kop in te drukken.

Deze groeiende noodsituatie brengt de sociaalantropoloog Aje Carlbom van de universiteit van Malmö, die de situatie in Malmö al drie jaar lang bestudeert - ertoe de regering op te roepen om per direct de migratie van islamieten te stoppen, zoniet evolueert de regio snel naar "een staat van burgeroorlog".”

Terwijl West-Europese kwaliteitsmedia ijverig persberichten overschrijven met betrekking tot de etnische onlusten tussen moslims en niet-moslims in het verre China, zijn de politieagenten van de Zweedse stad Malmö vanwege de vele rellen totaal uitgeput en gedemotiveerd. Tot viermaal per nacht steken de islamieten, voornamelijk vluchtelingen van Irakese afkomst, steeds opnieuw dezelfde vuilcontainers in brand –en lachen de toesnellende brandweerlieden en politie uit. Rarara, waar hebben we die verfoeilijke tactiek nog gezien?

Al te dikwijls worden winkels, auto'’s, afvalcontainers en appartementsgebouwen door de Irakese migranten in brand gestoken, waarna ze de toesnellende reddingsdiensten en de politie aanvallen om hen het blussen en verlenen van hulp te verhinderen. Vanuit alle delen van het land werden de afgelopen weken politie-eenheden aangevoerd ter versterking van de lokale politie in en rond de migrantenwijken van Malmö .

De Zweedse krant ”"Dagens Nyheter"” kon onder politiebescherming een bezoek brengen aan de opstandige islamitische stadswijk Malmö-Rosengård. Verslaggevers van de krant hebben daar uitvoerig gesproken met gefrustreerde politieagenten. Ook spraken ze met jonge Irakezen, die hen vertelden waarom ze barricades oprichten, brand stichten, politieagenten aanvallen en onlusten uitlokken. Zo geven ze aan gediscrimineerd” te worden.

In hun Arabische thuisland leiden ze een leven bij de varkens af, en in Europa, waar ze alles gratis in de schoot geworpen krijgen, ontketenen ze chaos en terreur onder het voorwendsel dat ze gediscrimineerd worden? Niet te vatten voor mensen die niet begrijpen hoe de islamitische Da'wa in zijn werk gaat.

De sociaalantropoloog Aje Carlbom uit Malmö zegt dat er in Malmö geen verband bestaat tussen werkloosheid, zogenaamde uitsluiting, armoede en deze migrantenonlusten. "De Zweedse verzorgingsstaat scheert iedereen over dezelfde kam. De migranten uit de islamitische milieus nemen de realiteit alleen maar vertekend waar. Ze zijn opgevoed in het geloof dat jonge mannen zich moeten ”bewijzen”. En omdat politie en brandweer zich nauwelijks weren tegen aanvallers die hen met stenen en molotov-cocktails bekogelen, hebben deze crimineeltjes bijgevolg deze hulpverleners uitgekozen om hun ”misplaatste mannelijkheid” te bewijzen".

"Zolang men er niet met ijzeren vuist tegen optreedt, zal de situatie steeds erger worden. Het zou zelfs kunnen gebeuren dat binnen afzienbare tijd ook de autochtone Zweedse bevolking massaal de straat op zal gaan in steden zoals Malmö om tegen de mislukte ”multiculti-politiek te betogen”. Als de Zweedse regering dan nog steeds niet zou instemmen om de toestroom van immigranten te stoppen (bedoeld worden islamieten) dan zou de situatie in Malmö ”wel eens kunnen escaleren naar een staat van algemene burgeroorlog!," aldus Aje Carlbom.

Overigens, niet alleen in de Zweedse stad Malmö heerst momenteel chaos en geweld, ook in Firminy, voorstadje van de Franse stad Saint-Etienne, staan enkele migrantenwijken in brand. Hier zijn er onlusten uitgebroken nadat een jonge crimineel van Algerijnse komaf werd dood gevonden in zijn gevangeniscel. We zijn in Eurabia nog lang niet klaar met de islam. Als die linkse elites en blinde appeasers dàt eens wilden inzien...

7 opmerkingen:

 1. Rellen in Zweden, rellen in Frankrijk, agitatie in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam Gouda, Brussel, Birmingham, Leeds, Kopenhagen... Het lijstje is nog veel langer en blijft groeien. Wat baten kaars en bril?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In Frankrijk zijn de afgelopen dagen ruim 350 auto's in de fik gestoken, vooral in de voorsteden van de grote agglomeraties als Parijs en Marseille. Sarko en zijn Kärcher? Blijkbaar loze verkiezingsbeloften.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Anonymus:
  you must be an arab. Pointing fingers at the other side is so typical for the slaves of the religion of peace and harmony. Peace be upon you, hope you see the light soon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOL, je bent echt een racist, weet je dat?

  Ik snap dat het niet goed is wat ze doen, dom zelfs, maar zeggen dat ze slaven van de religie zijn? En aaaaaalle racistische plaatjes die er naast staan?

  Zij hebben misschien een vertekend beeld van de waarheid, maar ga me niet zeggen dat jij dat niet hebt!

  Ik ben geen islamiet, maar je bent gewoon echt racistisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. koran is a falsified document by roman emperor constantine constantine beholds scripture famine for hearing my word there is no renaming of simon there is something behind last supper

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...