vrijdag 1 januari 2010

Utrecht weer in brand...

Racaille.jpg
U zal het allicht niet lezen in uw krant, niet zien of horen in TV-journaals. Nochtans is de kleine "burgeroorlog" die tijdens oud op nieuw in diverse Nederlandse steden woedde, vooral in Utrecht, niet van de poes en belangrijk genoeg om als nieuwsitem te brengen.

De onlusten en ongeregeldheden liepen dermate uit de hand, dat onze noorderburen op diverse fronten de ME moesten inzetten, een elite politie-eenheid getraind om zware onlusten te bemeesteren. De politie heeft in de nieuwjaarsnacht 112 mensen aangehouden in de provincie Utrecht, maar het had daar ook een veelvoud van kunnen zijn.

Deze aanhoudingen werden onder meer verricht wegens openlijke geweldpleging, brandstichting, vernieling of vandalisme. Gedurende de nacht was er ook sprake van diverse branden in de regio. De brandweer heeft in totaal 194 containerbranden geblust, de vorige jaarwisseling ging het nog om 318 containerbranden.

Is dat misschien een positieve kentering?

Niet dus. Er werden immers ook 41 auto's in de fik gezet. Het merendeel betrof 28 auto's in Utrecht, gevolgd door Amersfoort en Zeist met in beide plaatsen vier wagens. Onder andere in de Utrechtse wijken Kanaleneiland, Zuilen en Hoograven (waar zich islamitische enclaves hebben gevormd) werden auto's in brand gestoken. In Zuilen werd een autoraampje ingeslagen en vuurwerk naar binnen gegooid. Omwonenden konden de brand zelf blussen.

De brandweer moest ook uitrukken voor 36 woningbranden in Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. In Breukelen vloog een kippenschuur in brand. Op het Schrijverspark in Veenendaal ging het om brand in een kelderbox onder flatwoningen, een aantal woningen werd hierbij ontruimd. In elf gevallen was er sprake van incidenten waarbij hulpverleners werden gehinderd in hun werkzaamheden.

Hoewel niet in alle incidenten betrokken, heeft het "racaille" zich weer eens goed kunnen uitleven, en ons weer een voorsmaakje gegeven van wat deze samenleving in de verdere toekomst nog te wachten staat, maar dan op een veel grotere schaal...

O ja, toch ook even vermelden dat het in Frankrijk "rustiger" was dit jaar. Er zijn "slechts" 1.147 auto's in de fik gestoken, tien minder dan vorig jaar... Er werden 45.000 agenten ingezet, maar liefst tienduizend meer dan vorig jaar, vandaar.

(Foto Archief)

Ik maak van de gelegenheid gebruik alle lezers van deze blog een VOORSPOEDIG NIEUW JAAR toe te wensen. Hopelijk een jaar zonder veel islam-sores, maar daar vrezen we eerlijk gezegd toch een beetje voor.

3 opmerkingen:

 1. Ach, allemaal zo erg niet, zeggen de mainstream media in Nederland. Her en der een brandje, moet kunnen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. België bleef niet gespaard hoor: in Hoboken bijvoorbeeld heeft een bende Marokkanen openlijk terreur gezaaid tijdens oud op nieuw. Goed voor een klein artikeltje in de kranten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heh heh...

  Naar het nu schijnt hebben vier Marokkanen doelbewust geprobeerd de Molukse bewoners en genodigden van een huis in de Culemborgse wijk Terweijde dood te rijden met een personenauto.

  De bewoners waren in hun eigen voortuin nog wat na aan het genieten van het oud en nieuw spektakel toen de auto, naar verluidt achteruit met hoge snelheid door het hek om de tuin ramde en tegen de gevel tot stilstand kwam. Daarbij liepen twee aanwezigen door een mirakel slechts lichte verwondingen op.

  De Marokkaanse inzittende van de auto waarmee de aanslag gepleegd werd probeerden te vluchten maar twee van hen werden in de kraag gevat en door de omstanders in elkaar geslagen. De naar verluidt andere twee wisten aanvankelijk te ontkomen maar zouden inmiddels door de politie opgepakt zijn.

  Zij worden aangeklaagd voor doodslag. Dit terwijl een aanklacht wegens een terreurdaad gepaster zou zijn. Het gaat ons inziens namelijk om straat-jihadisten die, evenals soortgenoten in andere steden de wijken en straten middels geweld, intimidatie en nu dan een aanslag niet-moslim rein proberen te maken.

  heh heh, de religie van de vrede in goede doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...