maandag 28 december 2009

Terreur is Allah's geliefde tactiek...

SuicideBomber.jpg

De maangod Allah, vooral gekend als narcistische oppersmurf van de pseudo-religie islam, heeft nog maar eens een idioot kunnen motiveren een aanslag te plegen tegen ongelovige Westerlingen. Alleen is het die sukkel niet gelukt zijn lading pentriet te doen exploderen. Het brengt Umar Farouk Abdulmutallab een ere-plaatsje op in de galerij van "useful idiots" waar ook shoe bomber Richard Reid een stekje heeft.

Straks wachten ons als vliegtuigpassagiers geheid weer ambetante veiligheidsmaatregelen die van reizen een gestresseerde bezigheid maken, met dank aan de Religie van de Vrede. Dank u Allah, dank u islam.

Ambetante maatregelen? Ja, wie dacht dat het in beslag nemen van flesjes reukwater en het checken van schoenen van vliegtuigpassagiers eigenlijk overdreven was, mag zich nu schrap zetten voor wat komen gaat.

Delta Airlines heeft na de mislukte aanslag op de Northwest Airlines-vlucht Amsterdam-Detroit van afgelopen Kerstdag als eerste een reeks nieuwe veiligheidsmaatregelen aangekondigd voor vluchten naar en binnen de VS. Die maatregelen mogen gerust robuust en pijnlijk worden genoemd.

We noteren: ten eerste een verbod op het gebruik van elektronica in het laatste uur van de vlucht, waarbij men zich de vraag kan stellen waarom enkel in het laatste uur, een aanslag kan toch gedurende de hele reis plaatsvinden?

Tweedens een verbod om nog op te staan in het laatste uur van de vlucht (zelfs niet om naar het toiliet te gaan). Ten derde een verbod om kinderen, ouderlingen of hulpbehoevende passagiers bij te staan in het laatste uur van de vlucht. Dit betekent waarschijnlijk dat op vluchten van minder dan 90 minuten in het geheel niet meer mag worden opgestaan.

Air Canada van zijn kant gaat alle passagiers voortaan grondig fouilleren (full body search) vooraleer ze aan boord mogen. Ook de handbagage zal volledig worden doorzocht. Brussels Airport laat zich niet onbetuigd, zo zullen passagiers aan een "dubbele controle" worden onderworpen. Maak u dus op voor lange wachttijden, afgelaste vluchten, gemiste aansluitingen...

Hoeft het gezegd, de linkse pers beweegt sinds het incident hemel en aarde om de dader als een "lone wolf" neer te zetten. Van een islamitisch complot of jihadistische terreurdaad zou überhaupt geen sprake zijn. De "progressieve krant" De Morgen maakt zich bij monde van redacteur Walter Pauli zelfs veeleer bezorgd over het feit dat de mislukte aanslag zal worden aangegrepen voor een nieuw rondje "islam bashing" en nieuwe, verscherpte veiligheidsmaatregelen in "Fort Europa", zoals hij het huidige Eurabia pleegt te noemen.

Dat de islam het Westen jaren geleden de oorlog heeft verklaard en zich daar ook naar gedraagt, blijft hier onbenoemd want politiek niet correct. Dat Allah in de koran zijn slaven opdraagt terreur te plegen tegen joden en andere ongelovigen wordt hier niet aan de klok gehangen want politiek niet correct.

We kunnen ons voor de domme blijven houden, maar ergens in de nabije toekomst gaan we moeten erkennen dat de "clash of civilizations" niet alleen in het Oosten woedt, maar gaandeweg ook over het hele westen. Daar is geen ontkomen aan.

Als we eindelijk die verantwoordelijkheid gaan opnemen ten koste van politieke correctheid en slap links gelul, gaan we beter gewapend zijn om aanslagen te voorkomen en nemen wij de islam zo zijn belangrijkste wapen uit handen, met name blinde terreur.

Daartoe moeten in de eerste plaats moslims en alle aan islamieten gelinkte personen continu aan maximale controles worden onderworpen. Full body search. Strip search. Intensive body scan. Tot vervelens toe.

Immers, de problemen inzake blinde terreur worden voor 99,9% veroorzaakt door islamieten. Dàt is de te overwaken doelgroep. Moslims voortdurend te pas en te onpas intensief controleren zal ongetwijfeld veel rendement (lees veiligheid) genereren en het leven van reizende Westerlingen, u en ik dus, aansluitend opnieuw wat aangenamer maken.

Ook alleen dàn zullen "vrijgevochten moslims" die zelf gebukt gaan onder al die vervelende controles wel moeten opstaan om zich openlijk af te zetten tegen geloofsgenoten die Allah's oproep tot het plegen van terreur plichtsgetrouw opvolgen.

Tenslotte, terugblikkend op de mislukte aanslag op kerstdag: verontrustend is het gebruik van pentriet (PETN), een uiterst explosief goedje dat zich makkelijk laat verbergen. Koppel hieraan het feit dat volgens de modus operandi van jihadi's elke mislukte aanslag een aanmoediging is om de operatie over te doen tot ze lukt, en u beseft dat er rampen met passagiersvliegtuigen zitten aan te komen, zoveel is zeker.

En daarmee bereikt Allah precies wat hij in al zijn satanische goddelijkheid nastreeft: angst en terreur zaaien in de harten van ongelovigen (koran 8:12).

8 opmerkingen:

 1. Om de koran beter te lezen moet je zeker niet de Nederlandstalige versies nemen, die verbloemen een en ander. Zo luidt de Engelse vertaling uit het Arabisch:

  "Remember thy Lord inspired the angels (with the message): "I am with you: give firmness to the Believers: I will instill terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them." (Qu'ran 8:12)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HANS van de Mortel29 december 2009 om 12:39

  Aan Geert Wilders:

  Gefeliciteerd beste Geert!

  Alweer een aanslag uit naam van de vredelievende islam. En Wilders maar waarschuwen tegen deze achterlijke religie. Maar dat wordt niet in dank aanvaard.

  Weleens ooit van geweld gehoord, toegepast door Jehovah’s Getuigen tegen andersdenkenden? NEEN! NOOIT! Zoiets is alleen voorbehouden aan de meest weerzinwekkende religie op aarde en zijn volgelingen: ISLAM.

  De mensen met de beste kennis van de koran komt men vooral tegen onder terroristen. Deskundige imams zijn de dagelijkse aangevers.

  Alle terroristen?
  JA! Want niet iedere moslim is een terrorist (omdat hij de koran nauwelijks kent), maar iedere terrorist is wel een moslim (omdat hij net zo’n kennis van de koran heeft als de Jehovah’s Getuige van de bijbel!)

  Het wordt tijd dat moslims in Nederland gaan nadenken over hun God, door hun eigen verantwoordelijkhjeid te nemen tegenover die God.

  Het navolgen van de ideeën van een ver-weg arabische analfabete pedofiel en woestijn roverhoofdman met de naam Mohammed, bevestigt alleen maar hoe achterlijk moslims willen zijn en blijven in de Nederlandse beschaving van de 21ste eeuw.

  In de 21ste eeuw staat islam nog steeds model voor de instandhouding van het analfabetisme en anti-kennisbeschaving.

  20 januari? Een rechter moet toch wel van heel slechte huize en opvoeding komen om Wilders iets te kunnen verwijten.

  Hartelijke warme groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoewel uiteraard dit incident nooit had mogen plaatsvinden, geeft het:

  • Miljoenen Amerikanen
  • En niet te vergeten u en ik
  • De oh noodzakelijke positieve Oudejaar’s kick, mede
  • Daardoor alvast een uitstekende bijdrage aan een inspirerend 2010!

  Allemaal, dankzij het uitermate respect afdwingende voorbeeld en optreden van ene Jasper Schuringa, geboren in Nederland!
  Moet u oprecht zeggen, dat het mij een uitstekend gevoel geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De veiligheidscontroles op Schiphol zijn voor een aantal allochtone medewerkers van de "beveiliging" reden om voornamelijk autochtone c.q. witte reizigers zeer onbeschoft te behandelen.Afbekken alsof ze hun wraak op de vermeende "nazaten van de "slavendrijvers" van het koloniale verleden kunnen uitoefenen. Het is voer voor psychologen wat daar gebeurt. We gaan weer zware tijden tegemoet op Shciphol met onze politiek correcte semi-overheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Telkens als de geestelijk gehandicapten weer met onzin praatjes komen dat hun god de grootste is dan moet daartegen worden opgetreden. Telkens als jihadstrijders weer met de onzin komen dat zij bezig zijn met een heilige oorlog in opdracht van, en uit eerbied voor hun Allah, dan helpt alleen de waarheid. Allah is een slappe lul!
  Als er werkelijk een Allah zou hebben kunnen bestaan dan zouden de verhalen over hem in overeenstemming met elkaar moeten zijn. Als de theorie al niet klopt dan zal het met de werkelijkheid ook wel prut zijn.
  Het wordt tijd dat die zogenaamde gelovigen eens hardhandig wakker worden gemaakt. Helaas geldt dit ook voor die hele grote groep mensen die aan de strijd geen deel nemen, maar zij zijn voor de jihad-strijders de onmisbare ondersteunende groep. Jammer voor de onwetenden die alleen maar meelopers zijn, ik ken er daar een heleboel van.
  Ik denk dat de tijd rijp is om over te gaan tot een actieve anti-jihad. De strijd moet worden aangegaan met de broednesten waar deze ergerlijke theorieën en bedrieglijke leerstellingen worden verkondigd. Een rechtstreekse ideologische aanval op moskeeën is de enige manier om van de ellende af te komen. Zodra men in de rest van de wereld er achter komt dat Allah in Europa totaal geen macht heeft moet men wel wakker worden.
  Meer wapens helpt niet. Meer en betere bodyscans helpen ook niet. Steeds weer zal men andere manieren bedenken om tot uitvoer van plannen tot vernietiging te komen. Zodra de moslim weet dat het geen zin heeft dan moet hij wel stoppen. De enige manier om het terrorisme te stoppen is om Allah op zijn smoel te slaan. Als we allemaal gelijk beginnen dan zijn we over drie maanden klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uiteraard is het evident dat VOORAL MOSLIMS moeten worden gecontroleerd. Waarom denkt u dat terroristen de Israelische vliegtuigen mijden? Omdat ze GEEN KANS MAKEN wegens TE EFFICIENTE CONTROLES. El Al doet ook aan 'ethnic profiling.' Dat betekent dat bepaalde bevolkingsgroepen sowieso verdacht worden gevonden. Zwarten, moslims, niet-joden...  worden makkelijker onderworpen aan een uitgebreid onderzoek vooraleer ze het vliegtuig kunnen betreden. 'Dat dit een aantal mensen stoort is evident, en indien ze niets te verbergen hebben is hun ongenoegen gerechtvaardigd. Anderzijds is het de makkelijkste en efficiëntste weg om de veiligheid te garanderen en in het slechtste geval mensenlevens te redden, zonder dat we hun rechten fundamenteel aantasten. Elke El Al-vlucht tenslotte heeft skymarshals aan boord. Vlucht 253 had er geen. Een kerel als Umar Farouk Abdulmutallab zou op een El Al-toestel in één seconde zijn gedood.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. er zijn er nog die zo denken (ALLE MOSLIMS CONTINU FOUILLEREN):

  Generaal op rust Thomas McIerney pleitte zaterdag op de Amerikaanse zender Fox News voor een radicale ommekeer in de veiligheidsmaatregelen op luchthavens. Hij deed dat naar aanleiding van de mislukte aanslag op een vlucht van Northwest Airlines op kerstdag. McIerney pleitte voor het uitkleden (strip search) van alle 18 tot 28-jarige moslimmannen die aan boord van een vliegtuig willen gaan. 'Als we dat niet doen is de kans erg groot dat we tussen dit en 120 dagen een vliegtuig verliezen. Daarom moeten we aan profiling doen en alle 18 tot 28-jarige moslimmannen uitkleden.'
  Wanneer het nieuwsanker opwerpt dat dit er wat over is en dat dit niet zal gebeuren, antwoordt McIerney: ‘Dat is juist, en dat is net het probleem.'
  Vorige week publiceerde The Wall Street Journal een stuk over de ethnic profiling-techniek van de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al.
  ‘Als we politiek correct blijven en onze veiligheidsmaatregelen niet aanpassen aan de realiteit, gaan we een catastrofe tegemoet.'

  Wat denkt u dat de overheden in het Westen zullen beslissen? Racial profiling kan de moslims voor het hoofd stoten, en dat willen zij ten alle prijzen vermijden zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Naakt stripsearchen, die handel. Alle moslims in hun nakie op de luchthavens. Er zullen niet veel aanslagen meer gebeuren, zeker wete.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...