zondag 17 januari 2010

Allah was er toch... Of niet?


In een eerdere blogpost (zie verderop) hebben wij ons afgevraagd waar de hulp uit de islamitische landen bleef met betrekking tot Haïti.

Een speurtocht doorheen het internet leverde namelijk geen enkel spoor op van hulpverlening uit de moslimlanden.

Edoch, enkele uren na publicatie werden ons door verschillende lezers toch links aangereikt waaruit bleek dat ook uit "dar ul-islam" de nodige solidariteit werd/wordt betoond. Mooi.

Het kritisch artikeltje is aansluitend meteen verwijderd, de waarheid heeft haar rechten, en wij betuigen bij deze onze appreciatie aan de donoren en hulpverleners.

Peace!

ps: feit is intussen dat de Israelische hulp aan Haïti in de wereldpers opzettelijk wordt verzwegen (zie bovenste foto). Check this: Artikel Haretz

Ook dit nog: ik ben kennelijk niet de enige die zich afvraagt hoe solidair de islamitische wereld wel is, check this: Artikel Politically Incorrect

Allah geeft forfait in Haïti
Dit was de oorspronkelijke post (die hierboven is gecorrigeerd omdat er intussen - hoewel vaag en niet echt concreet of bevestigd in Westerse media - toch berichten werden gevonden van solidariteit vanuit de Ummah :

Vergt het tegenwoordig een aardbeving met honderdduizenden doden en verminkten om de Ummah, de islamitische natie, te ontmaskeren als schijnheilig, racistisch en hypocriet?

Wij menen van niet. De manier waarop er in de islamitische wereld wordt gereageerd op de catastrofe op het Caribisch eiland Haïti, is voorspelbaar als zonneschijn na regen.

Terwijl de hele beschaafde wereld onmiddellijk en massaal toesnelt met hulpgoederen en medische teams, blinkt de islamitische wereld uit in schroomloze afwezigheid.

Geen vliegtuigen uit Lybië of Saudi-Arabië, geen hulpteams uit de Filippijnen of Pakistan, geen medische ploegen uit Indonesië of Maleisië, geen search teams uit Egypte of Turkije. Niemendal. Nada. Niets.

Het zijn toch zelf arme ontwikkelingslanden die middelen en competentie ontberen, zegt u?

De meeste Arabische landen zitten op bergen petro-dollars en biljoenen subsidie-euro's (jiziyya), krijgen technische hulp en equipment à volonté uit het Westen, houden er allemaal een buiten-proportioneel leger op na, hun elites leven in luxe te liederlijk voor woorden. Die vlieger gaat dus niet op.

Wat zou dan wel de reden kunnen zijn van die schroomloze afwezigheid, in contrast met het Westen, dat bij elke ramp meteen present geeft, denk aan Atjeh, Iran, Pakistan en talloze andere recente rampen in moslimlanden?

Kan het zijn dat hulp uit islamitische landen uitblijft omdat Haïti het overblijfsel is van een "christelijke kolonie" ?

Kan het zijn dat men forfait geeft omdat de "crusaders" te prominent ter plekke zijn?

Kan het zijn omdat die Haïtianen toch maar "Untermenschen" zijn? Arme, zwarte ongelovige honden, vergelijkbaar met apen en ezels?

Kan het zijn dat moslims afwezig blijven omdat de Israëli's zo prominent aanwezig zijn met een volledig uitgerust veldhospitaal en een elite-team van trauma-specialisten?

Het zijn retorische vragen, de antwoorden zijn te politiek incorrect om hier weer te geven, nietwaar Jozef de Witte?

Feit is dat Allah forfait geeft in Haïti, het zoveelste bewijs dat deze maangod niets voor deze wereld is.

3 opmerkingen:

 1. De reacties op dit artikel zijn gewist om vervolgens in een nieuwe blogpost te worden opgenomen, dit om het leesbaarder te maken. Want reactie en antwoord krijgen de vorm van een debat waarvan het verloop niet duidelijk is, want open. Zie dus bij de recentere blogposts.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebt u ook die TV-beelden gezien van Haïtiaanse kindjes die in koor quasi-spontaan “Thank you, Israël” zongen?
  Het Israëlische leger was inderdaad met groot materiaal aanwezig, inclusief een compleet veldhospitaal. Dat is natuurlijk prachtig, alle hulp is welkom. Toch ruikt ook dit weer naar propaganda en imago-communicatie. Want uiteraard wordt deze generositeit overal breed uitgesmeerd. Wie het filmpje een paar keer bekijkt, merkt dat het een ingestudeerd nummertje is. Op alle TV-zenders was het geënsceneerde kinderkoor te bezichtigen. Het tijdschrift Joods Actueel kan zijn lof niet op (“Israëlische hulpteams in Haïti een voorbeeld voor de wereld.”)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is een link naar hetgeen er effectief is gegeven en hetgeen er is beloofd vanuit de hele wereld: http://www.foxnews.com/projects/pdf/haiti.pdf
  Zo te zien schiet de islamitische wereld inderdaad te kort.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...