zaterdag 2 januari 2010

Aanslag op Cartoonist verijdeld!

Westergaard.jpg

Gisteravond heeft de Deense politie in de stad Viby een jihadist neergeschoten voor de woning van cartoonist Kurt Westergaard (74). Westergaard is de auteur van die omstreden maar prachtige spotprent van de zelfverklaarde profeet Mohammed met tulband en bom.

De islamist trachtte de woning binnen te dringen gewapend met een mes en bijl. Het gaat om een 28-jarige Somaliër die volgens de Deense inlichtingendienst banden heeft met de Somalische moslimextremistische beweging al-Shebab en met al-Qaida. Hij is ook lid van een terroristisch netwerk in Denemarken dat al lange tijd door de Deense inlichtingendiensten in het oog wordt gehouden, aldus een woordvoerder van de inlichtingendienst.

Cartoonist Westergaard, in wiens woning een "safe room" is voorzien na tal van doodsbedreigingen vanwege de "religion of peace", wist tijdig op het alarm te drukken waardoor de politie, die in de buurt een observatiepost bemant, snel kon ingrijpen. Westergaard bleef ongedeerd, de Somaliër is ernstig verwond met schotwonden in armen en benen naar het ziekenhuis gebracht.

Westergaard hield zich al sinds de ophef over de cartoons in 2006 schuil. Begin 2008 werden twee Tunesiërs opgepakt, die van plan waren om Westergaard te wurgen. Gisteren waren het drie Somaliërs die de fatwa tegen de cartoonist wilden uitvoeren.

De woede van de islamitische wereld over de cartoons richt zich al langer op Denemarken en de tekenaar. De ambassades in Libanon, Syrië en Pakistan werden eerder aangevallen. Landen als Saudi-Arabië riepen tijdelijk hun ambassadeurs terug. In onder meer Nigeria, Afghanistan en Pakistan kwam het tot rellen waarbij in totaal minstens vijftig doden vielen. Hetgeen nog maar eens onderstreept tot welke waanzin islam-indoctrinatie kan leiden.

Het tijdstip - nieuwjaarsavond - is geen toeval, de islamisten gingen er vanuit dat op zulke dagen de aandacht van de beveiliging verslapt, wat in dit geval inderdaad het geval was. Maar de alertheid van de cartoonist en de aanwezigheid van een toevluchtskamer hebben erger kunnen voorkomen. Is Westergaard nu veilig? In het geheel niet, de jihadisten zullen het blijven proberen zolang Westergaard leeft.

Moeten wij dit allemaal zomaar blijven aanvaarden? Neen. Het wordt hoog tijd om alle islamisten, waarvan geweten is dat ze banden onderhouden met jihadistische groeperingen, zonder pardon het land - en bij uitbreiding de EU - uit te zetten. Liefst nog manu militari.

De islam heeft ons in de jaren tachtig de oorlog verklaard, en het wordt tijd dat wij ons aan die realiteit gaan spiegelen.

(Achteraf: zoals verwacht haast de links-liberale pers zich om deze Somalische jihadi aan Al-Qaeda te linken of hem weg te zetten als een solitaire extremist, dit alles uiteraard met de bedoeling de "islam" (global jihad) uit beeld te houden. Edoch, Al-Qaeda is wat het nazisme was tijdens de Tweede Wereldoorlog: er waren slechts 25.000 hardcore nazi's, maar wij hebben tegen ALLE Duitsers MOETEN strijden, omdat het gros al dan niet stilzwijgend achter die nazi's stond. Dat is nu weer het geval. Indien de islamitische wereld er niet in slaagt dit crapuul uit te spuwen en de pseudo-religie islam van zijn hatelijke boodschappen te ontdoen, moet er een "security wall" tussen onze werelden worden geplaatst. Het is dit of het is wereldoorlog, aan de links-liberale elites om de keuze te maken.)

4 opmerkingen:

 1. Jaja, we zijn in eigen land niet meer veilig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die woestijnrat is aangeklaagd voor moordpoging, wordt goed verzorgd in het hospitaal en krijgt nu gratis een advokaat die hem opdraagt zijn mond te houden en niets te bekennen. Over enkele maanden wordt hij stilzwijgend vrijgelaten. Zo gaat het met de volgers van de religie van de vrede. Voor die apen gelden andere regels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees net dit berichtje:

  De extremistische Somalische groepering al-Shabaab heeft zaterdag de mislukte aanslag op de Deense cartoonist Kurt Westergaard geprezen. ,,We waarderen het incident waarbij een Somalische moslimjongen de duivel heeft aangevallen die onze profeet Mohammed heeft beschimpt en we roepen moslims in de wereld op om mensen zoals hem tot een mikpunt te maken'', zei zegsman sjeik Ali Mohammed Rage van al-Shabaab zaterdag. Al-Shabaab controleert grote delen van het zuiden en het midden van Somalië. De beweging hanteert een zeer radicale interpretatie van de islam.

  Van de kaart vegen Obama, klein atoombommeke op die pedofielen hun kop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ATTENTIE alle veldeenheden: PRIO 1. Verloven ingetrokken. Gaarne contact met H.Q. Komende twee weken liggen Nederland en Belgie P-L-A-T. Het gaat vriezen, mogelijk tot aan de minus twintig, en de komende dagen gaat het ook nog eens sneeuwen. Dat betekent: twee weken lang geen trein, geen bussen (te glad), wegen volledig verstopt, pizzakoeriers die niet rijden, einde economie, politici die gaat zeggen dat het allemaal wel goed komt (SPUUG), lachende Duitsers, Zweden, Europeanen, Amerikanen, Chinezen, Indiërs, eskimo’s, derde wereld landers en dictatuurlandjes omdat zij wél een spoorwegennet hebben dat functioneert ook als het acht maanden lang min zestig is (al sinds 1864) en die voorliegmevrouw van ProRail op t.v. die maar blijft herhalen dat het “Nederlandse spoorwegennet gewoon heel druk is”. Gratis Bert Brussen Unox-muts advies: BLIJF BINNEN! VERWARMING OP STANDJE PVV! SLA BLIKKEN BONEN, DOZEN BISCUIT EN KAAS UIT EEN TUBE IN! BE PREPARED! 2010 gaat deze winter meer dan ooit op 2012 lijken. Fuck de Mayakalenders, vriezen en sneeuwen in Nederland (het meest welvarende en modernste land ter wereld *kuch*) gaat het echte einde betekenen. EINDE MEDEDELING. Moge God onze kinderen genadig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...