zaterdag 12 februari 2011

In hogere versnelling richting Eurabia...

EurabiaAlert.jpg

‘Tunesische migranten overstelpen Italië', koppen enkele kranten met betrekking tot een influx van Tunesische migranten die ogenschijnlijk de "roerige situatie" in hun land ontvluchten.

Nadat er in de hele wereld wekenlang euforisch werd gereageerd op de zogezegd gewonnen vrijheid in Tunesië, met vuurwerk erop en eraan, zou men eensklaps met een noodsituatie zitten? Out of the blue? Tegen alle linkse logica in, want het land is toch vrij? De dictator is toch weg? Alles ging beter worden? What's the problem?

Roberto Maroni, Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en lid van de anti-immigratiepartij Lega Nord (wie anders?), trok gisteren aan de alarmbel omdat er volgens hem een "humanitaire crisis" dreigt, eufemisme voor "ongewenste asielstromen".

Bovendien bestaat volgens hem het gevaar dat islamitische terroristen en zware criminelen zich onder de zogenaamde "vluchtelingen" mengen. Hij heeft de Europese Unie gevraagd de kwestie op de agenda van de eerstvolgende vergadering te zetten, omdat bilaterale afspraken over het beheersen van de migratiestroom niet langer worden nagekomen. Surprise surprise. Italië kan de toestroom niet alleen aan, Maroni heeft de kwestie dus bij de EU aangekaart.

En wat zegt de "Arabische praatbarak" in New York?

Volgens de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR, de instigator en organisator van ongewenste migratiestromen wereldwijd, zijn sinds half januari al enkele duizenden Tunesiërs aangespoeld in Italië, voornamelijk op het eiland Lampedusa. Hun grote aantal "verrast" de UNHCR, omdat de trend de afgelopen tijd juist dalend was, onder meer door het Italiaanse beleid om migranten [terecht] stante pede terug te sturen zonder hen eerst een asielaanvraag te laten indienen.

Intussen heeft zich in Egypte een vergelijkbare situatie voorgedaan. Alleen is dat land véle malen groter en telt het véle malen meer mensen. Er hoeft geen tekening bij om te voorspellen wat zich in de nabije toekomst zal afspelen? En na Egypte dreigen nog andere Arabische bolwerken te vallen. Lybië, Algerije, Libanon, Jordanië, Jemen, om maar wat te noemen.

Argwanend als we zijn, herkennen we een modus operandi achter de zogenaamde Arabische opstanden, en die MO wijst richting George Soros en het netwerk van NGO's gefinancierd door deze Amerikaanse miljardair.

Dit heerschap is een prominent aandrijver van de New World Order en gebruikt onder meer de militante islam als wapen om regio's, volkeren en naties te destabiliseren of zelfs te elimineren. De brandhaarden zijn legio: na de Balkan en de Kaukasus is het Midden-Oosten nu aan de beurt.

Om Europa van zijn ruggengraat te ontdoen, moeten de naties verdwijnen en samen met die naties ook de gevoelens van trots over eigen identiteit en cultuur. De manier om dat snel en zonder oorlogen te bewerkstellingen is een massale influx van islamieten uit Anatolië en vooral Noord-Afrika. Het resultaat van die islamitische kolonisering is de metamorfose van Europa in Eurabia.

Kennelijk vindt Soros nu dat het allemaal niet snel genoeg gaat en gooit hij dus een handgranaat in het Arabisch hoenderhok.

Het resultaat straks zijn niet te overziene instromen van Arabische volkeren, zogezegd op de vlucht. Europa in hogere versnelling richting Eurabia.

Zijn wij Europeanen nu gedoemd, mogen wij er een kruisje over maken?

Not yet, want zoals bij elke grote omwenteling zijn er factoren die onverhoeds opduiken, die zelfs voor een satan als Soros niet voorspelbaar zijn en toch bij machte blijken de loop der geschiedenis te veranderen.

Ik denk hierbij aan "het ontwaken van "de barbaar", de krijgersziel in die twee percent moedige Europeanen".

We will stand our ground, reken maar.


18 opmerkingen:

  1. De Britse historicus Timothy Garton Ash sprak een waar woord in zijn jongste column in The Guardian: de volksopstand in Egypte is door bijna niemand voorspeld, maar toen ze in volle hevigheid was losgebarsten, wisten velen uit te leggen waarom dit wel moest gebeuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Arabische wereld schudt haar dictators af.

    Jordanië, Jemen, Algerije, en zelfs Saoudi Arabië staan onder nooit geziene 'volksdruk'. We zijn getuige van een zelfbevrijding en democratische rechtendrang.

    en ja... Europa zal het geweten hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn zwaard is geslepen, mijn schild gepoetst. It's your call.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je zit er niet ver naast Kafir.

    Check deze vid: http://www.youtube.com/watch?v=lUaqWyXXxpY&feature=uploademail

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anathematic Action13 februari 2011 om 10:32

    Dat doet me en passant denken dat ik momenteel begonnen ben aan het boek 'De malaise van de multiculturaliteit' van Wim van Rooy. Daarin worden nogal wat rake dingen gezegd over de megalomane dwaasheid van links en de politieke correctheid in het algemeen. En dat voor iemand die eerder links georïenteerd is.

    Wat nog vreemder is, is dat hij dat boek al in 2008 geschreven had, en toen hoorde ik er nauwelijks wat van, en nu zijn we 3 jaar later en je kan het bijna in elke boekhandel vinden in de stad waar ik woon !

    Hoe eigenaardig ! Is dat een soort teken aan de wand dat het nu zodanig de spuigaten uitloopt dat het gewoon niet meer te negeren valt ? Je zou bijna beginnen denken van wél.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het grote probleem is vooral dat totalitaire waanzinnigen de fakkel voor hun strijd opnemen en echt de militant uithangen. En die vechten er dus ook voor. Als er al één soort filosofie de meest fanatieke verdedigers nodig heeft en dat alleen op grond nog maar van redelijke argumenten, dan is het wel het geheel van Westerse ideëen ivm democratie, mensenrechten en pluralisme.

    En daar knelt de schoen vooral in Europa: wij denken hier dat het redelijke voorbeeld van de democratie een lichtend voorbeeld zal zijn voor de hele wereld, en dus gaan we ervan uit dat democratie niet militant verdedigd moet worden, omdat we onszelf wijsmaken dat democratie zichzelf in stand houdt ! Dat is een soort waandenkbeeld op zich, een cirkelredenering, die het gevolg heeft dat we onze waarden zo vanzelfsprekend zijn gaan vinden, dat we eigenlijk geen bal willen uitvoeren om ze in stand te houden.

    Ik mag toch hopen dat de geschiedenis van de 2e wereldoorlog ons geleerd heeft dat die zgn garantie verre van een natuurlijk gegeven is ? Want anders dan ziet het er slecht uit. Ofwel blijven we ingeslapen en dan krijgen we een Islamic walkover, ofwel gaan op tijd beseffen dat het niet gegarandeerd is, en dan wordt het vanzelf een Kulturkrieg !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @Anathematic Action
    Ik heb dat boek gelezen toen het op de markt kwam, moeilijke lectuur maar rechts voor de raap met een korte linkerjab. Een knockdown voor linkse rukkers.

    Je hebt gelijk, het is een aanrader voor eenieder die nadenkt over multi-culti en andere utopieën.

    Ik kan je, voor zover je dat boek al niet hebt gelezen, van dezelfde auteur ook het boek ISLAM, KRITISCHE ESSAYS aanraden. Dit is wat mij betreft de BIJBEL over de islam...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @Klotenknijper

    Well said. Amen.

    ;-))

    Iemand daar nog iets aan toe te voegen?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind in het archief van Het Nieuwsblad een lezersbrief terug van ene Veronique Doom, daterend 25-04-2008 en omtrent Professor Urbain Vermeulen die kwam spreken bij KVHV in Gent...

    Deze lezersbrief is bijzonder illustratief voor dit artikel en zou moeten aanzetten tot tegenactie !

    Professor Urbain Vermeulen was hoogleraar en hoofd van de studierichting Arabistiek en Islamkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en buitengewoon hoogleraar in hetzelfde vakgebied aan de Universiteit Gent. Maar nu met pensioen en vervangen door, ja u raadt het al, door een moslim. Hij was de enige westerse professor in de islam die ooit de zoon van een Saoedische sjeik mocht opleiden. Professor Vermeulen spreekt tevens vloeiend Arabisch en verbleef heel vaak, ongeveer drie maanden per jaar, in de Arabische wereld.

    Maandagavond kwam Verbondsbroeder prof. em. dr. Urbain Vermeulen voor ons spreken over de islam. Vermeulen is wellicht de bekendste islamoloog van Vlaanderen. In zijn inleidende lezing (die langer duurde dan voorzien (tweeënhalf uur) legde hij ons uit hoe de islam is ontstaan en welke stromingen je binnen de hedendaagse islam kunt onderscheiden. Hij merkte onder andere op dat het verhaal van drie Abrahamitische monotheïstische godsdiensten (christendom, jodendom, islam) een fabel is in die mate dat het christendom niet Semitisch is gebleven in tegenstelling tot de andere twee. Het christendom heeft zich namelijk verder ontwikkeld in Europa met duidelijke invloeden van de Griekse wijsbegeerte en het Romeinse Recht, waarbij niet alle wetten door God onveranderlijk zijn opgelegd, zoals joden en moslims wel aannemen. De islam is zo niet enkel een godsdienst dat de relatie tussen God en mens (of volk) omvat, maar ook een volledig bepaald samenlevingsmodel (politiek, sociaal-economisch en justitieel). Kerk en staat zijn in het christendom steeds afgebakend geweest (hoewel overlap er altijd was voor de Franse Revolutie, die een overdreven scheiding oplegde).

    Bij de islam is er nooit enig onderscheid geweest tussen de wereldlijke en geestelijke macht. Islamitische geestelijken bestaan zelfs helemaal niet; hoofd van de islam in bv. Egypte is de president, die tevens wereldlijk leider is. Toen Vermeulen voor het Vlaams parlement werd gevraagd om meer uitleg te geven over de bedienaren van erediensten binnen de islam, waren nogal wat politici verrast toen die zei dat er geen zijn in de islam. Iedere moslim is als het ware een vertegenwoordiger van de islam doordat er geen structuur is zoals in het christendom.

    Een andere interessante zaak was de 'hypocrisie' van moslims als het gaat over zonde. Volgens de koran is iets dat niet openbaar is opgemerkt, niet gebeurd. Met 'openbaar' wordt dan bedoeld in aanwezigheid van meer dan drie personen. Prof. Vermeulen heeft regelmatig moslims alcohol zien drinken en verhalen gehoord over islamitische ontrouw, dat werd gedoogd doordat deze niet openbaar werden. Ook is het nogal vreemd dat er zo'n rel is rond al dan niet halalvlees in scholen, omdat volgens Vermeulen in de koran niets vermeld staat over verdoving: er bestond toen nog geen verdoving! Alles wat niet expliciet in de koran verboden wordt, is namelijk toegelaten voor moslims.

    Vlaanderen behoort volgens de moslims ondertussen tot de bijna door de islam veroverde gebieden. België stond immers in het groen aangeduid in een belangrijke kaart die Vermeulen te zien kreeg in Tunis. Hij vreest een onprettige toekomst voor ons jonge christelijke Vlamingen, en hoopt dat de ogen van de multiculturalisten nog op tijd zullen geopend worden. Volgens Vermeulen gebruiken moslims linkse en zelfs extreemlinkse partijen en organisaties om de christelijke waarden en normen af te breken, zodat er een vacuüm ontstaat dat door de islam kan worden opgevuld. Het is aan ons om een halt toe te roepen aan links (socialisten en liberalen) en de islam, die de christelijke wortels van Vlaanderen en Europa steeds verder willen vernietigen of vervangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @Robke

    Als professor Vermeulen (in 2008) al beweert dat Vlaanderen verloren is aan de islam, is dat meer dan een teken aan de wand, de man is immers niet alleen een absolute expert inzake islam, hij is ook voorzichtig en vermijdt overdrijving. Het kan dus tellen.

    Dat ook hij de Linkse Kerk met de vinger wijst, zoals ik in deze blog al jaren doe, verbaast me niets want dat zijn de feiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het verbaast mij echt niets dat iemand die echte inzichten toont als Urbain Vermeulen dat al zo vroeg gedaan heeft. Want wie de morele eerlijkheid én het inzicht heeft om echt onderzoek te doen om de vigerende mythologie van PC links omver te halen, die blijft met niets anders achter dan met een coherent geheel van goed geformuleerde argumenten waar de sentimentele gebakken lucht van PC links met geen mogelijheid tegenop kan. En dan kan je niet anders dan logisch en redelijk concluderen dat Islam een totalitaire ideologie is. Dat links dat zelf ook begrijpt, is uiteindelijk dé reden bij uitstek waarom zulke mensen het zwijgen moeten worden opgelegd. Anders hebben ze geen recht meer van bestaan, je kan je eigen doctrine niet aan zoveel kritiek blijven laten onderwerpen dat er van heel het kaartenhuisje niets meer overblijft. Want dan loop je zélf gevaar dat de maatschappij je ideëen daarover algemeen onaanvaardbaar vindt, dan gaat er een consensus over bestaan dat het allemaal 'vergezochte bullshit' is, die niet aan de realiteit kan worden getoetst. Dat is dus een existentieel probleem van links, het zwarte gat lonkt.

    Ik heb al jaren geleden via Jihadwatch (Robert Spencer dus) geleerd dat er nog voldoende mensen zoals Urbain Vermeulen over zijn die het verschil nog kunnen maken om de samenleving de essentie ervan te kunnen doen inzien.

    'Educate and inform the whole mass of the people... They are the only sure reliance for the preservation of our liberty.' (Thomas Jefferson)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @ de man met de gekke synoniemen

    Zoals steeds, de nagel op de kop.

    Hold on mate !!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Eurabia is nog geen feit, de Britten worden wakker:

    Vandaag bericht de Britse zondagskrant The Observer over een onderzoek dat is gedaan op instigatie van de Searchlight Educational Trust, een linkse antifascistische organisatie, naar de bereidheid van het Britse electoraat om op een PVV-achtige partij te stemmen. Het resultaat heeft de krant geschokt, want circa 40% zou het serieus overwegen.

    Niet alleen de cijfers over politieke voorkeur waren schokkend. Met het afsluiten van het land voor nieuwe immigranten was 39% van de Aziatische Britten, 34% van de blanke Britten en 21% van de zwarte Britten het eens. De stelling dat de massa-immigratie slecht voor het land was geweest, werd ondersteund door 43% van de Aziatische inwoners, 63% blanke Britten en 17% van de zwarte Britten.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Le Pen keldert hoop migranten in Lampedusa, lees ik in de krant van vandaag.

    ‘Europa heeft niet de capaciteit om jullie op te vangen.' Dat heeft Marine Le Pen van het Franse extreemrechtse Front National (FN) aan immigranten op het Italiaanse eiland Lampedusa bij een bezoek ter plaatse.
    ‘Ik leef met jullie mee, maar Europa heeft niet de capaciteit om jullie op te vangen. We beschikken niet langer over de financiële middelen', aldus Le Pen aan twee vertegenwoordigers van de duizenden Tunesische immigranten die de voorbije twee weken op Lampedusa waren aangekomen. Met het veelbesproken bezoek wil Le Pen de aandacht vestigen op de stroom buitenlanders die volgens haar in de toekomst mogelijk tot honderdduizenden kunnen aangroeien.

    Le Pen verklaarde nogmaals te betreuren dat de Europese Unie ‘geen enkele oplossing aanbrengt'. De Franse politica werd bij haar bezoek onthaald op een antiracismebetoging. Want dat is het enige wat de Linkse Kerk weet aan te voeren. Men weet dat de instroom uit Noord-Afrika onwenselijk is, en toch demoniseert men iedereen die er kritiek op heeft.

    Wat een schijnheiligheid. Het zet mensen ertoe aan voor extreem-rechts te stemmen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het hek is nu helemaal van de dam. Nu arriveren de Noord-Afrikanen ook al met luxueuze veerboten, met de duizenden...

    Ik verwijs naar dit nieuwsbericht, dat je niet in de gewone pers zal terugvinden wegens politiek niet correct.


    De Marokkaanse veerboot Mistral Express met aan boord minstens 1800 vluchtelingen uit Libië wordt door Italie uit de haven geweerd. De kapitein had verzocht in Sicilië brandstof te bunkeren.
    Het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken eist dat eerst wordt geïnventariseerd wie er precies allemaal aan boord zijn, meldt France 24 ( http://www.france24.com/en/20110315-italy-blocks-ferry-fleeing-libya-moroccan-refugees-migrants ).

    Volgens Italiaanse media bevinden zich aan boord 1,715 Marokkanen, 39 Libiërs en 82 anderen uit Algerije, Egypte, Mali, Mauritanië, Syrië, Sudan en Tunesië. Volgens een woordvoerder van de Marokkaanse autoriteiten gaat het slechts om een 'administratief probleem'.

    Dit weekend bezocht de Franse leider van extreemrechts, Le Pen, het Italiaanse eiland Lampedusa om vluchtelingen recht in het gezicht te zeggen dat ze niet welkom zijn in Europa.


    Eurabia, quo vadis?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dat mensen uit Libie willen vluchten snap ik nog wel er is daar oorlog en Kadaffi is een misdadiger maar dat er mensen willen vluchten uit Tunesie snap ik niet. Ik had juist begrepen van veel mensen die hier reageren dat de revolutie in Tunesie iets heel goeds was en dat het goed was dat die president nu weg was. Dan snap ik niet dat er zoveel mensen uit Tunesie weg willen want dat die president er nog was in Tunesie heb ik nooit berichten gelezen dat mensen uit Tunesie weg wilden.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het is al jaren zo dat mensen uit Tunesië weggaan. Net als in de andere maghreb landen, waar de mensen ook bij bosjes uit weggaan, is er geen werk. Dat was trouwens ook de voornaamste oorzaak van de revolutie in Tunesië.
    Die revolutie is geslaagd, dwz: de president is weg. Maar hoe nu verder? Is er al wat veranderd? Voor iemand die hier en nu werk en een inkomen nodig heeft, om zijn gezin te voeden bv, of om er een te stichten, zit er ook na deze geslaagde (maar je weet het niet... nog niet) revolutie weinig anders op dan elders, in Europa, naar werk te zoeken. Je kunt wel wachten tot het beter wordt, maar hoe lang dan? Je kunt wel helpen "het land op te bouwen", maar hoe dan? Als je niets hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @ Kafir Harby

    Uw voorspelling houdt stand lees ik in het dagblad vandaag:

    “Libië heeft besloten niet langer verantwoordelijk te zijn voor het indijken van de illegale migratie naar Europa.” Dat zei een veiligheidsfunctionaris op de Libische staatstelevisie. Dat is een groot probleem, omdat er nu een ware toevloed van bootvluchtelingen naar het zuiden van Europa dreigt.

    Elk jaar proberen duizenden bootvluchtelingen van op de kustlijn van Libië het Italiaanse eiland Lampedusa, en dus de EU, te bereiken. De Italiaanse premier Berlusconi had bij de Libische leider Kadhafi hulp afgesmeekt om die toestroom in te dammen. De EU, van haar kant, sloot in 2007 een akkoord met Kadhafi, waarin de kolonel beloofde om de migrantenstroom tussen Libië en Italië tot minstens 2013 aan banden te leggen. Nu het Kadhafiregime die akkoorden opgeblazen heeft, zal de vluchtelingenstroom wellicht pas echt op gang komen.

    Hulporganisaties hebben de buurlanden van Libië al gevraagd om hun grenzen open te houden. Sinds de crisis hebben al zo’n 300.000 inwoners het land verlaten, vooral richting Tunesië of Egypte. VN-bronnen vrezen dat daar nog vele tienduizenden bij komen en de Italiaanse buitenlandminister had het op een recente topontmoeting van de Europese Raad zelfs over 700.000.

    Er staat ons dus een ramp te wachten, dank u links-liberale politici.

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...