zaterdag 25 september 2010

De Ondraaglijke Domheid van de Islam


Fookallah.jpg

Kafir Harby, ik dus: "Soms denk ik: hoe kan het dat een zo domme en achterlijke doctrine als de islam erin slaagt de hele wereld te beroeren, en dat al sinds jaren?

Is het precies omwille van die, voor een Westerling, niet te plaatsen domheid?

Antwoord van Hans van de Mortel, een trouwe lezer van deze blog: "De wereld wil bedrogen worden. Dat is al zolang de mensheid leeft. Waarheid dient onderzocht te worden en dat gebeurt niet altijd. Het getal van de meerderheid bepaalt niet de waarheid, maar er wordt wel rekening mee gehouden.

Is het je nooit opgevallen dat dit nooit gebeurt wanneer religie aan de orde is? Waarom denk je dat kamerleden en rechtscolleges weigeren de koran te lezen? Stel dat ik als advocaat dit zou vragen aan regeringsleiders. Het niet gelezen hebben en daardoor ook niet hoeven te begrijpen is de rechtvaardiging van het "Pontius Pilatus-principe" dat de nieuwe trend in Europa is om een lastig probleem als islam, dat zoals ieder gezond weldenkend mens weet dat het een achterlijke cultuur annex religie betreft, uit de weg te gaan.

De lijst van uitvindingen van ONZE kennisbeschaving is eindeloos. Van de paperclip, ballpoint, radio, TV, mobile telefoon tot en met de bh, panty, iPad en ga zo maar door.

Het enige wat men in de islam weet te bedenken is dat ALLES de wil van Allah is. Vandaar dat men al eeuwen op de luie reet zit te niksen. Eten, neuken en slapen. Dat is islam. Het dagelijkse koran-ritueel van op de grond liggen met het achterwerk omhoog richting Allah. En dat vijf keer per dag, asjeblieft!

Het woord nadenken komt in het Arabisch blijkbaar niet voor.

Ik verwacht dan ook dat in het proces Wilders de uitspraak ’SCHULDIG’ zal klinken. Maar hij zal NIET veroordeeld worden. Precies zoals het een corrupt rechtscollege betaamt. Dat is dus . . . Pontius Pilatisme!

Maar Wilders zal dit niet pikken en gaat in hoger beroep. Volgens mij staat nu al vast dat we doorgaan naar de volgende ronde in dit vunzige, vieze politieke spel van hypocrisie, achterbaksheid en leugens.

De enige juiste kennis is de feitelijke. Ce n'est que la vérité qui blesse. Wie de waarheid zegt, begaat geen zonde, maar hij veroorzaakt turbulentie die als onaangenaam en dus onwenselijk worden ervaren.

Tot . . . de volgende keer, inch allah.



donderdag 9 september 2010

Diabolisering Wilders in Full Swing!


In Nederland is de georchestreerde karaktermoord op PVV-voorzitter Geert Wilders in de hoogste versnelling geschakeld.

Aangestuurd door de Linkse Kerk en links-liberale elites, wordt momenteel onbeschaamd en direct op de man gespeeld, tackles met twee voeten vooruit.

In concreto: een berichtje alszou Wilders zich hebben ingelaten met heroïnehoertjes verspreidt zich als strovuur over het internet en Twitter.

In een trailer (aankondigingsfilmpje) van de documentaire "Wilders, The Movie", die aanstaande zondag om 20:15 uur wordt uitgezonden op Nederland 2, komt een anonieme dommekloot aan het woord die zegt dat Wilders contact had met heroïnehoertjes. Let wel, dit fragment zal zondag evenwel niet te zien in de documentaire.

Producer Pieter van Huystee: "Het fragment over de omgang van Wilders met prostituees is uit de versie geknipt. We weten dat het zo is, maar we kunnen het niet hard maken, dus hebben we het fragment eruit gehaald".

We weten dat het zo is maar kunnen het niet hard maken??!...

De VPRO distantieert zich dus van het gebruik van een anonieme bron in de trailer.

Paraplu open en kont in de haag. Wetende dat intussen de beschadiging van 's mans imago een feit is.

Een propaganda-techniek uit het arsenaal van Joseph Goebbels. Stuur een "schandelijke insinuatie" de ether in, een gerucht dat nooit kan worden hard gemaakt maar dat ergens blijft hangen en je verkrijgt gegarandeerd een besmeurd blazoen.

Je zou bijvoorbeeld kunnen lanceren dat prinses Maxima een geheime ontmoeting schijnt te hebben gehad met een Zuid-Amerikaanse voetballer (het is nog gissen naar zijn identiteit) ergens in een hotelletje, net over de Duitse grens. Voilà. Laat dit balonnetje maar op en de geruchtenmolen slaat aan. Eens dit bericht zich algemeen verspreidt, komt Maxima er gegarandeerd beschadigd uit, want ergens blijft er altijd wel iets hangen...

Je zou bijvoorbeeld kunnen lanceren dat Job Cohen's reizen naar het verre Oosten te maken hebben met zijn pedofiele neigingen... Vul maar zelf aan.

Wat de feiten zelf betreft: mocht het gerucht waar zijn, dan nog heeft daar niemand behalve Geert Wilders' echtgenote iets mee te maken. Gebruik maken van de diensten van een hoertje is bij ons weten ook niet onwettelijk. En een politicus die een normaal familieleven wordt onthouden door continue doodsbedreigingen vanwege islamitische haatbaarden, kan op dit vlak sowieso op extra begrip rekenen.

Maar nogmaals, met het seksleven van Wilders heeft niemand zich in te laten, zolang er geen wet wordt overtreden.

Bottom line: het water staat de Linkse Kerk en de links-liberale elites zo hoog aan de lippen, dat ze zich moeten verlagen tot deze laakbare, schandelijke praktijken. Het zal hen niet baten, want dit komt terug als een boemerang.

woensdag 8 september 2010

Freysinger in Brussel

Freysinger.jpg

De gekende Zwitserse schrijver en politicus Oskar Freysinger, die wereldberoemd werd als de persoon die de constructie van minaretten in Zwitserland aan de kaak stelde en via allerlei acties en een referendum een minarettenverbod tot stand bracht, komt naar Brussel.

Op uitnodiging van EUBOCO (zie meer info hieronder) komt Freysinger spreken op een conferentie met als thema "IS DE ISLAM EEN DREIGING?".

(Het antwoord is uiteraard ondubbelzinnig JA !)

Deze conferentie, die tot doel heeft argeloze Westerlingen voor te lichten over de ware aard van het beestje (islam) vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2010 vanaf 10:00 uur in het Diamant Center voor de VRT aan de A. Reyerslaan 80 te 1030 Brussel.

Entree bedraagt slechts €10 en er is gratis parking verzekerd.

De voertaal is Frans, maar vragen en antwoorden kunnen in het Duits, Frans of Italiaans. En allicht ook Engels.

Initiatiefnemer Euboco "heeft tot doel de promotie en de verdediging op zich te nemen van het algemeen goed van de christelijke westerse cultuur evenals de ontwikkeling van een filosofische politieke gedachte die daarmee verbonden is, steunend op de meerwaarde die kan bekomen worden uit de Mensenrechten zoals deze op 12 december 1948 in de "Universele Verkaring van de Mensenrechten" door de algemene vergadering van de Verenigde Naties werden vastgelegd."

Kortom, Euboco beoogt de verdediging op zich te nemen van de enige echte beschaving die deze wereld rijk is, met name de Europese. Deze beschaving met joods-christelijke wortels dreigt ondergraven te worden door een agressieve woestijncultus die zich islam noemt en die zich tot doel stelt de hele wereld te onderwerpen.

Hierover, en natuurlijk ook over de minaretten, komt de welbespraakte en energieke Freysinger praten in zijn gekende directe no nonsense-stijl. Een voordracht die voorzeker de moeite loont en bijdraagt tot uw beeldvorming van de "religion of peace".

Wij juichen dit conferentie-initiatief uiteraard toe en hopen dat het snel en veelvuldig navolging krijgt! De eerste stap in het terugdringen van de islam is immers het informeren van een breed publiek.

maandag 6 september 2010

Islam Go Home!

ORKS.jpg

Bovenstaande foto toont een intussen alledaags beeld van bepaalde wijken in de Franse hoofdstad Parijs. De "Orks" bezetten de straten, blokkeren het verkeer, provoceren de Franse gemeenschap, jagen de mensen de stuipen op het lijf met luide uitroepen van Allahu Akhbar!

Bekijk deze video maar eens, een van de vele: Mohamedanen blokkeren verkeer in Parijs

Een situatie die we ook zien ontluiken in andere Europese steden, want inderdaad, er zit duidelijk een strategie achter deze agressieve vorm van geloofsbelijding. De volslagen achterlijkheid heeft zich in de wereld der moderniteit genesteld en legt provocatief het ene koekoeksei na het andere. Onze steden verloederen zienderogen en gelijken van langsom meer op als straten in het Midden-Oosten of Pakistan.

Als het daar allemaal bij zou blijven. Neenee, de agressieve da'wa (bekeringsdrift), die altijd de jihad voorafgaat, volgt een uitstippeld pad.

Waar de mohamedanen neerstrijken ontstaan steevast enclaves die snel tot "No Go-wijken" verworden, waar de overheid niets meer te vertellen heeft en waar de sharia - de idiote wetten van de maangod allah (bv. ouders die hun kinderen vermoorden om de familie-eer te vrijwaren mogen niet worden gestraft) - het doen en laten bepaalt. De uitwassen van die achterlijke woestijncultuur worden vervolgens in toenemende mate aan de achteloze autochtonen opgedrongen. Denk maar recent aan de Quick Hamburgerzaken, die in ijltempo aan het islamiseren zijn en enkel nog halal-voeding aanbieden. We hebben de mohamedanen een pink aangereikt, ze hakken ons de hele arm af.

WILLEN WIJ DIT? Kunnen wij ons hierin vinden? Leggen we ons hier bij neer?

Het antwoord luidt klaar en duidelijk NEEN !!

Politici aller partijen over heel Eurabia: bezint, bezint, bezint! Jullie spelen met vuur, uit naïeviteit of te kwader wil. De bevolking wenst deze evolutie niet, zal deze kolonisering door de islam nooit accepteren. De kruik gaat zolang te water...

Het moge duidelijk zijn dat wij dus gaandeweg naar grote burgerconflicten evolueren die zich zullen afspelen in alle steden van Eurabia.

Beste politici, eens de kruik barst, is er geen weg meer terug en zullen spijtbetuigingen niet langer baten. En denk niet dat jullie aan de toorn van het volk zult ontsnappen. Wat er tijdens de Franse Revolutie gebeurde met de elites en bestuurders, zal klein bier zijn vergeleken met wat hier en nu zal gebeuren. Zeg dat Kafir Harby het voorspeld heeft in september 2010.

Hoe laat het is? We zijn één voor twaalf (11:59). Het kan nog, maar dan moet er dringend een nieuwe politiek worden beleden. Een revolutionaire Europese volksbeweging met een ondubbelzinnige strijdkreet in het vaandel, met name "ISLAM GO HOME!"...


woensdag 1 september 2010

Palestinians Back to Jordan !

PaliNazis.jpg

Alweer een bloeddorstige moordpartij in de West-Bank (Hebron) in Israel.

Een Palestino kan de onweerstaanbare drang van "sudden jihad", iets wat overigens alleen bij islamieten voorkomt, niet onderdrukken en slaat, opgefokt door overmatig veel ramadan-suikers, aan het moorden: twee Joodse koppels uit dezelfde familie komen om, onder hen een zwangere vrouw. Verzetsstrijd, noemt de Linkse Kerk dit.

Hamas, dat sluipenderwijs zijn invloed op de West-Bank vergroot, heeft vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid opgeëist.

Voor de Obama-administratie komt deze daad van barbarij niet echt gelegen. Vandaag worden - onder druk van de VS - de onderhandelingen (peace talks) opnieuw opgestart, en plassen helder bloed op de straatstenen zullen de sfeer niet opluchten, eerder de foute toon zetten.

En dat is onderhuids toch de bedoeling van de Palestino's. Zowel Fatah als het geboefte van Hamas zijn totaal niet geïnteresseerd in een vergelijk met Israël. Peace talks, my ass.

Beide stromingen streven hetzelfde doel na: Israël als staat vernietigen, de Joden de Middellandse Zee indrijven en de hele regio herdopen in een islamo-fascistische republiek. Inch Allah.

Fatah wil dit doel bereiken door de demografische realiteit te wijzigen in het voordeel van de Arabieren. Door een eindeloos proces van territoriale concessies vanwege de Israëlis. Door infiltratie in alle weefsels van de Joodse staat.

Hamas echter legt zoveel geduld niet aan de dag en wil er meteen gewapenderhand invliegen. Raketten laten regenen op de Joodse steden, grote hordes jihadis inzetten om de burgerbevolking te terroriseren en uit te moorden, het Israëlische leger (IDF) te verslaan middels een islamitisch verbond tussen Syrië, Libanon, Jordanië en natuurlijk Iran. Misschien dromen ze zelfs van een betrokkenheid vanwege Turkije.

We schreven het eerder al, de oplossing voor dit eeuwig durend conflict, dat zijn oorsprong vindt in de koran, zal NOOIT via onderhandelingen worden aangereikt, de Amerikanen maken zich illusies. Ofwel gaan we naar een totale oorlog (Israel en bondgenoten versus de islamitische wereld) ofwel een kil maar realistisch "fait accompli", gelijk Servië er eentje kreeg opgedist toen het Westen haar Kosovo ontnam.

Geen fait accompli zoals de Mohamedanen en hun apologeten zich dat voorstellen. Neenee, een voldongen feit van een heel andere orde.

De Palestijnse vluchtelingenorganisatie UNRWA moet worden opgedoekt want ze blijft het vluchtelingenprobleem bestendigen. Uiteraard uit eigenbelang, want de vluchtelingenproblematiek is een industrie als elke andere. Er zijn nooit zovele miljarden dollars en euro's in een bevolkingsgroep geïnvesteerd als in de Palestino's. Het resultaat? Nul, zip, zero, nada.

Die zogenaamde vluchtelingen en hun miljoenen nakomelingen dienen eens en voor altijd duidelijk gemaakt dat ze nooit ofte nimmer zullen terugkeren naar het gebied dat nu Israël heet, en dat de Westerse wereld hier garant voor zal staan, zoals ze dat beloofd heeft aan de Albanezen die Kosovo hebben bezet.

De "financiële hulp" aan de Palestijnse Autoriteit, Hamas en Fatah hoort integraal te worden geïnvesteerd in permanente behuizingen voor deze zogenaamde vluchtelingen (zij die dat wensen), in de grensgebieden in Jordanië, waar de woestijn met behulp van Israëlische en Westerse expertise tot oases wordt omgebouwd. Verder dienen alle Palestino's in andere Arabische gebieden een volwaardig burgerschap te krijgen.

Ook dient een aanvang gemaakt met het delokaliseren van Palestino's uit de Gaza-strip en de West-Bank, naar die nieuwe woongebieden in Jordanië.

Jordanië is het thuisland van de Palestino's, die er overigens de meerderheid van de bevolking uitmaken. Palestina als staat heeft nooit bestaan, de Palestijnse identiteit heeft nooit bestaan, de hele Palestijnse geschiedenis is een mythe, linkse propaganda.

Schuif die schijnheiligheid en politieke correctheid terzijde en stel de arabieren voor voldongen feiten. Het alternatief (totale oorlog) is geen optie.

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...