donderdag 9 september 2010

Diabolisering Wilders in Full Swing!


In Nederland is de georchestreerde karaktermoord op PVV-voorzitter Geert Wilders in de hoogste versnelling geschakeld.

Aangestuurd door de Linkse Kerk en links-liberale elites, wordt momenteel onbeschaamd en direct op de man gespeeld, tackles met twee voeten vooruit.

In concreto: een berichtje alszou Wilders zich hebben ingelaten met heroïnehoertjes verspreidt zich als strovuur over het internet en Twitter.

In een trailer (aankondigingsfilmpje) van de documentaire "Wilders, The Movie", die aanstaande zondag om 20:15 uur wordt uitgezonden op Nederland 2, komt een anonieme dommekloot aan het woord die zegt dat Wilders contact had met heroïnehoertjes. Let wel, dit fragment zal zondag evenwel niet te zien in de documentaire.

Producer Pieter van Huystee: "Het fragment over de omgang van Wilders met prostituees is uit de versie geknipt. We weten dat het zo is, maar we kunnen het niet hard maken, dus hebben we het fragment eruit gehaald".

We weten dat het zo is maar kunnen het niet hard maken??!...

De VPRO distantieert zich dus van het gebruik van een anonieme bron in de trailer.

Paraplu open en kont in de haag. Wetende dat intussen de beschadiging van 's mans imago een feit is.

Een propaganda-techniek uit het arsenaal van Joseph Goebbels. Stuur een "schandelijke insinuatie" de ether in, een gerucht dat nooit kan worden hard gemaakt maar dat ergens blijft hangen en je verkrijgt gegarandeerd een besmeurd blazoen.

Je zou bijvoorbeeld kunnen lanceren dat prinses Maxima een geheime ontmoeting schijnt te hebben gehad met een Zuid-Amerikaanse voetballer (het is nog gissen naar zijn identiteit) ergens in een hotelletje, net over de Duitse grens. Voilà. Laat dit balonnetje maar op en de geruchtenmolen slaat aan. Eens dit bericht zich algemeen verspreidt, komt Maxima er gegarandeerd beschadigd uit, want ergens blijft er altijd wel iets hangen...

Je zou bijvoorbeeld kunnen lanceren dat Job Cohen's reizen naar het verre Oosten te maken hebben met zijn pedofiele neigingen... Vul maar zelf aan.

Wat de feiten zelf betreft: mocht het gerucht waar zijn, dan nog heeft daar niemand behalve Geert Wilders' echtgenote iets mee te maken. Gebruik maken van de diensten van een hoertje is bij ons weten ook niet onwettelijk. En een politicus die een normaal familieleven wordt onthouden door continue doodsbedreigingen vanwege islamitische haatbaarden, kan op dit vlak sowieso op extra begrip rekenen.

Maar nogmaals, met het seksleven van Wilders heeft niemand zich in te laten, zolang er geen wet wordt overtreden.

Bottom line: het water staat de Linkse Kerk en de links-liberale elites zo hoog aan de lippen, dat ze zich moeten verlagen tot deze laakbare, schandelijke praktijken. Het zal hen niet baten, want dit komt terug als een boemerang.

11 opmerkingen:

 1. Centrum-links en links Nederland zijn het Noorden kwijt, door toedoen van Wilders en zijn succes bij een brede laag van de bevolking.

  Deze vuile truken zullen Geert nog populairder maken, zeker weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waar of niet waar, Wilders moet meteen een klacht indienen voor laster en eerroof.

  Zo laat hij zien dat hij niet met zich laat sollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die elites waarover u het heeft zullen er alles blijven aan doen om Wilders onderuit te halen.

  En uiteindelijk zullen ze daarin gelukken, wees u Ayaan's lot en Pimmetje's lot indachting.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch grappig dat de linkse kerk met dat soort onzin zich nu ineens heiliger dan de paus wil voordoen. Stel je voor: linkse intellectuelen die hel en verdoemenis afroepen over hoerenlopers ! Kan het nog ongeloofwaardiger ? Dat noem ik dan karakterzelfmoord of tonen dat je een caricatuur bent.

  Er zijn nog zekerheden in een mensenleven: de hypocrisie van de Morele Voorhoede Vechters.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt wel bijna een soort Tali-banvloek !

  Muhahahahahahaha !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah! met diene zjat !9 september 2010 om 20:33

  'Paraplu open en kont in de haag.'

  Is dat typisch West-Vlaams ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Ah!
  Neenee, dit is van de wereld. Zich drukken, zij het in de haag of op de pot, is een universeel gebeuren. Huichelaars en stiekemerds, je vindt ze overal.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moet hier nog een tekening bij soms?

  PVV grootste partij in politieke peiling

  In de politieke barometer van bureau Synovate is de PVV van Geert Wilders nu ook de grootste partij. Eerder was de PVV dat al bij het onderzoeksbureau van Maurice de Hond. Volgens de barometer van gisteren zou de PVV op 32 zetels komen, als er nu verkiezingen zouden zijn. Dat is een winst van vier zetels ten opzichte van de vorige peiling, en acht zetels meer dan de PVV in de Tweede Kamer heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mensen, goed nieuws! Er is een Koran aangetroffen zonder haatzaaiende passages! http://twitpic.com/2hh67b

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wilders toespraak in New York toonde duidelijk zijn standpunten, niet tegen de moslims die ook deel vormen van de inwoners van New York, wel tegen degenen die de sharia willen invoeren, tegen de krachten van de Jihad, tegen de intolerantie ('in Mekka ben je als niet moslim niet welkom'), in feite tegen die aspecten van de islam die niet godsdienstig maar politiek zijn.Vrede en vrijheid komt nooit vanzelf daar moet je voor strijden.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...