woensdag 8 september 2010

Freysinger in Brussel

Freysinger.jpg

De gekende Zwitserse schrijver en politicus Oskar Freysinger, die wereldberoemd werd als de persoon die de constructie van minaretten in Zwitserland aan de kaak stelde en via allerlei acties en een referendum een minarettenverbod tot stand bracht, komt naar Brussel.

Op uitnodiging van EUBOCO (zie meer info hieronder) komt Freysinger spreken op een conferentie met als thema "IS DE ISLAM EEN DREIGING?".

(Het antwoord is uiteraard ondubbelzinnig JA !)

Deze conferentie, die tot doel heeft argeloze Westerlingen voor te lichten over de ware aard van het beestje (islam) vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2010 vanaf 10:00 uur in het Diamant Center voor de VRT aan de A. Reyerslaan 80 te 1030 Brussel.

Entree bedraagt slechts €10 en er is gratis parking verzekerd.

De voertaal is Frans, maar vragen en antwoorden kunnen in het Duits, Frans of Italiaans. En allicht ook Engels.

Initiatiefnemer Euboco "heeft tot doel de promotie en de verdediging op zich te nemen van het algemeen goed van de christelijke westerse cultuur evenals de ontwikkeling van een filosofische politieke gedachte die daarmee verbonden is, steunend op de meerwaarde die kan bekomen worden uit de Mensenrechten zoals deze op 12 december 1948 in de "Universele Verkaring van de Mensenrechten" door de algemene vergadering van de Verenigde Naties werden vastgelegd."

Kortom, Euboco beoogt de verdediging op zich te nemen van de enige echte beschaving die deze wereld rijk is, met name de Europese. Deze beschaving met joods-christelijke wortels dreigt ondergraven te worden door een agressieve woestijncultus die zich islam noemt en die zich tot doel stelt de hele wereld te onderwerpen.

Hierover, en natuurlijk ook over de minaretten, komt de welbespraakte en energieke Freysinger praten in zijn gekende directe no nonsense-stijl. Een voordracht die voorzeker de moeite loont en bijdraagt tot uw beeldvorming van de "religion of peace".

Wij juichen dit conferentie-initiatief uiteraard toe en hopen dat het snel en veelvuldig navolging krijgt! De eerste stap in het terugdringen van de islam is immers het informeren van een breed publiek.

6 opmerkingen:

 1. IK KOM ! IK KOM ! IK KOM !! Dit wil den deze niet missen hoor !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een figuur als Freysinger mankeren we in de Benelux. Iemand die goed overkomt, die niet kan verdacht worden van extreem-rechts gedachtengoed, die scherp in het debat kan gaan (iets wat Wilders te kort komt).

  Wie staat op?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hans van de mortel9 september 2010 om 07:27

  Een eensgezind volk is een gevaar voor manipulerende politici. Niet democratie is een garantie voor rechtvaardiging van het gezonde verstand, maar de vrijheid van meningsuiting wanneer het volk eensgezind en zich bewust is wat goed en slecht voor haar is.

  Als man uit het reclamevak weet ik - en jullie zullen dat ook begrijpen - dat herhaling de kunst is van (jezelf) verkopen. Daarbij komt dat ik 12 jaar lang een van de beste Jehovah’s Getuigen was die wist hoe hij God aan de deur aan de man moest brengen. Eind 2006 ben ik overgestapt via eerst agnosticus tot verwoed overtuigd atheïst.

  35 jaar geleden al beweerde ik dat islam een achterlijke religie was die een paar honderd jaar terug in de beschaving staat. Zij is ten dode opgeschreven! LATEN WE DIT ELKE DAG HERHALEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Hans
  Klopt. We moeten de semantiek aanpassen, dat zeg ik zelf ook al lang, lees er deze blog maar op na.

  Als we van de profeet spreken, zeggen we automatisch "de zelfverklaarde profeet".

  Allah noemen we steevast "de maangod Allah".

  De "religion of peace" wordt steevast "religion of violence" en dies meer, etcetera.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...