maandag 6 september 2010

Islam Go Home!

ORKS.jpg

Bovenstaande foto toont een intussen alledaags beeld van bepaalde wijken in de Franse hoofdstad Parijs. De "Orks" bezetten de straten, blokkeren het verkeer, provoceren de Franse gemeenschap, jagen de mensen de stuipen op het lijf met luide uitroepen van Allahu Akhbar!

Bekijk deze video maar eens, een van de vele: Mohamedanen blokkeren verkeer in Parijs

Een situatie die we ook zien ontluiken in andere Europese steden, want inderdaad, er zit duidelijk een strategie achter deze agressieve vorm van geloofsbelijding. De volslagen achterlijkheid heeft zich in de wereld der moderniteit genesteld en legt provocatief het ene koekoeksei na het andere. Onze steden verloederen zienderogen en gelijken van langsom meer op als straten in het Midden-Oosten of Pakistan.

Als het daar allemaal bij zou blijven. Neenee, de agressieve da'wa (bekeringsdrift), die altijd de jihad voorafgaat, volgt een uitstippeld pad.

Waar de mohamedanen neerstrijken ontstaan steevast enclaves die snel tot "No Go-wijken" verworden, waar de overheid niets meer te vertellen heeft en waar de sharia - de idiote wetten van de maangod allah (bv. ouders die hun kinderen vermoorden om de familie-eer te vrijwaren mogen niet worden gestraft) - het doen en laten bepaalt. De uitwassen van die achterlijke woestijncultuur worden vervolgens in toenemende mate aan de achteloze autochtonen opgedrongen. Denk maar recent aan de Quick Hamburgerzaken, die in ijltempo aan het islamiseren zijn en enkel nog halal-voeding aanbieden. We hebben de mohamedanen een pink aangereikt, ze hakken ons de hele arm af.

WILLEN WIJ DIT? Kunnen wij ons hierin vinden? Leggen we ons hier bij neer?

Het antwoord luidt klaar en duidelijk NEEN !!

Politici aller partijen over heel Eurabia: bezint, bezint, bezint! Jullie spelen met vuur, uit naïeviteit of te kwader wil. De bevolking wenst deze evolutie niet, zal deze kolonisering door de islam nooit accepteren. De kruik gaat zolang te water...

Het moge duidelijk zijn dat wij dus gaandeweg naar grote burgerconflicten evolueren die zich zullen afspelen in alle steden van Eurabia.

Beste politici, eens de kruik barst, is er geen weg meer terug en zullen spijtbetuigingen niet langer baten. En denk niet dat jullie aan de toorn van het volk zult ontsnappen. Wat er tijdens de Franse Revolutie gebeurde met de elites en bestuurders, zal klein bier zijn vergeleken met wat hier en nu zal gebeuren. Zeg dat Kafir Harby het voorspeld heeft in september 2010.

Hoe laat het is? We zijn één voor twaalf (11:59). Het kan nog, maar dan moet er dringend een nieuwe politiek worden beleden. Een revolutionaire Europese volksbeweging met een ondubbelzinnige strijdkreet in het vaandel, met name "ISLAM GO HOME!"...


17 opmerkingen:

 1. De islam hoort in het Westen NIET thuis. De kreet "islam go home" is dus heel terecht: terug naar de woestijn met die handel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jazeker, islam terug naar waar u vandaan komt. Wij hoeven al die ellende niet, wij zullen ons nooit verzoenen met zoiets als de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo gaat dat. Waar de Islam neerstrijkt, wordt de maatschappij lanzaam maar zeker dysfunctioneel. Het verkeer ophouden door te gaan bidden, mensen moedwillig gehandicapt maken als straf voor diefstal, voor de minste onnozelheid stokslagen uitdelen, blinden met een geleidehond toegang ontzeggen tot openbare gebouwen of het openbaar vervoer, zgn recht spreken zonder bewijslast aan te halen of mensen het recht te geven zich te laten bijstaan door een advocaat,...en wat nog allemaal.

  Tot zover de zegeningen van culturele verrijking.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. YEAH ISLAM GO BACK HOME, BACK TO YOUR DESERTS !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Iedere keer een bom-alarm afkondigen,is een makkelijke, voor de hand liggende oplossing. Immers, de politie weigert op te treden tegen deze duidelijke overtredingen. Dus gewoon een telefoontje aan de politie, en de boel wordt elke vrijdag schoongeveegd. Iedereen kan dit, anoniem doen vanuit een telefooncel, tenzij jullie alleen maar keyboard warriors zijn, uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Anoniem
  Zo ken ik er ook wel een paar. Die nog veel langduriger doorwerken ook en véél dieper inwerken. Die houdt de wereld dan maar tegoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als het vuur in de pan slaat, en dat staat in de heel nabije toekomst te gebeuren, zal er niet alleen met de islam worden afgerekend, maar ook met de politieke kaste, zoveel is duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een burgeroorlog is onvermijdelijk. Toch hoeven we hier niet op te wachten, om het moslimgebroed reeds aan te pakken. Zo bedelen wij regelmatig varkenspoten, varkensvet en varkensafval bij de moslims in de buurt. Hun brievenbussen plakken dan van het varkensvet. De rest schrijf ik hier niet neer, want de vijand leest mee.
  Het gaat er maar om, wat je nu al doet, hoe weinig het ook is. Plannen is fijn, uitvoeren beter !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Anoniem
  Ideetjes zijn pittig, maar ik ontwaar hier wel een "stokertje", niet? Iemand die vanuit de coulissen de boel opnaait en oppookt, zelf onzichtbaar blijft en zich te barsten geniet van het effect. Toch?

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toch niet. Wie dat wil mag met ons op stap gaan, Hetgeen je me verwijt is juist waar ik wil aan toe komen. De meesten zijn nl keyboard warriors. Nu zeg ik niet dat wij wereldschokkende dingen doen, maar we doen tenminste waar anderen alleen maar over praten. Dat is geen verwijt aan jou, hoor. Opstoken is zeker mijn bedoeling niet, maar meer mensen uit hun luie zetel te krijgen. Dus twijfel je aan ons, en onze "beperkte" acties tegen de moslims, loop dan gewoon eens mee, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe we "bezig zijn".

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De islamieten weten, dat men in het Westen vredelievend, gastvrij voor mensen-in-nood, tolerant en zelfs goedgelovig is! Zo komen de islamieten naar ons land en tonen na verloop van tijd hun ware aard. Dan lopen ze mee in protestmarsen tegen Israël en Amerika. Ze eisen hun recht op om hun eigen godsdienstige gebouwen te mogen hebben en zorgen ervoor dat het aantal islamieten stijgt. Velen kijken zelfs uit naar de dag, dat ze in de meerderheid zijn in ons land en langs democratische weg Nederland,Belgie,... onder de paraplu van de islam kunnen brengen. Zijn we Abu Jahjah - de oprichter van de Arabisch-Europese Liga - al vergeten, die dit vanuit België openlijk verkondigde?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een klein berichtje in de krant van maandag:

  Zondag werd een speler van de amateur voetbalclub Sint-Jozef in Brasschaart door zes spelers van Turkse club FC Vatanspor in elkaar geslagen na de wedstrijd. Clement Vanmensbrugge, secretaris van Sint-Jozef: ‘Na het laatste fluitsignaal sloegen de stoppen door. Met zijn zessen stortten ze zich op een van onze spelers, die jongen heeft heel wat trappen te verwerken gekregen. Sint-Jozef speelt nooit ofte nimmer meer tegen Vatanspor, voor geen geld ter wereld’. De voorzitter van FC Vatanspor, Ozcan Osman, wil nu zijn eigen voetbalclub opdoeken, hij heeft genoeg van het agressieve gedrag van zijn spelers: ‘Met deze jongens is geen land te bezeilen. Het is niet de eerste keer dat mijn spelers een rel schoppen. Overal waar ze komen, ontstaan er problemen. Als Turk voelen ze zich snel beledigd en tekortgedaan, denk ik, elke opmerking wordt opgevat als racisme, en daar kunnen ze niet mee om gaan. Ik ben ontzettend ontgoocheld en triest, maar ik zie geen andere oplossing dan de stekker uit Vatanspor te trekken’.

  Moet hier een tekening bij? Want wat hier gebeurt, is vrij systematisch en gebeurt met vrijwel alle ploegen waar een meerderheid moslims in meespeelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En dit speelt zich af in Denemarken, maar had net in Nederland, België, Frankrijk of... kunnen gebeuren.

  Een boek over de islam voor middelbare scholieren is aangepast uit angst voor bedreigingen en aanslagen. Het boek ‘Islamdebat: on terrorism, blasphemy and freedom of speech’ is van de hand van Allan Poulsen, docent aan het Kolding Gymnasium en gaat over 9/11, de film van Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh ‘Submission’ en de Mohammed-cartoons. In de laatste druk van het boek ontbreken de illustraties van de film en de cartoons. Uitgeverij Systime verzocht Poulsen om de oorspronkelijke titel te veranderen. Noch de auteur, noch de uitgever wilden afbeeldingen van de Mohammed-cartoons in het boek opnemen. Poulsen zegt dat de Mohammed-cartoons er toe hebben geleid dat godsdienstleraren een compleet andere visie hebben gekregen: ‘we moeten nu van te voren nadenken of we ergens bang voor moeten zijn. Dat is helemaal nieuw, sinds de Mohammed-cartoons’. Jyllands Posten redacteur Flemming Rose die binnenkort een boek uitbrengt waarin de cartoons wel zijn opgenomen: ‘Poulsen’s situatie laat zien dat er sterke zelfcensuur heerst. Het is pijnlijk om bekennen dat je buigt voor dreigingen en geweld’.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @anoniem
  laat maar weten wanneer er actie wordt ondernomen, ik zal present geven !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Kafir Hardy:
  Zoals ik al zei, ben je welkom bij de bedeling van varkenspoten aan de moslims. Ik hou je op de hoogte. Er zijn ook andere acties, maar die kan ik niet neerschrijven. We zijn niet de enigen die dit doen. Je hoeft er je wijk zelfs niet voor uit. Je koopt een aantal varkenspoten,je laat die rotten, en je deponeert die in de brievenbus van je moslimburen. Zo simpel als dat. Bij gebrek aan varkenspoten, gebruik je varkensvet of beenderen van varkenskoteletten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @anoniem
  Dat lijkt eerder een invitatie voor een wijkbarbecue...

  Neenee, het is niet dat soort acties die ik in gedachten heb. De moslim "next door" is geen target, die kan er niet aan doen dat hij/zij als moslim is geboren. Indien hij/zij gewoon actief deelneemt aan de samenleving en onze wetten en regels respecteert is er niks aan de hand.

  Het zijn de Wolven in Schaapskleren die we moeten viseren.

  Deze wolven trachten moslims (argeloze mensen die een houvast zoeken in hun traditionele religie zonder er veel noties van te hebben) om te vormen tot Mohamedanen (zij die de zelfverklaarde profeet als het perfecte voorbeeld zien om naar te leven).

  Deze Wolven in Schaapskleren klitten rond of zijn de spil in de moskeeën, spelen de rol van woordvoerder van de islamitische gemeenschappen, ze zijn dikwijls op reis naar het Midden-Oosten, beschikken over fondsen die de wenkbrauwen doen fronsen, het zijn meester-manipulators.

  Deze heren, die de kunst van takiyya perfect beheersen, moeten worden gedetecteerd, ontmaskerd en het leven zuur gemaakt. Zij dienen te weten dat de tijd van de naïeve Westerling voorbij is. Dat die eens zo naïeve Westerling is ontwaakt en van plan is zijn huid, gemeenschap, land, beschaving en identiteit duur te verkopen.

  De argeloze moslim schofferen met varkenspoten speelt in de kaart van deze Wolven in Schaapskleren. Zij schuilen immers achter een façade die bestaat uit beschuldigingen van racisme, discriminatie en islamofobie.

  Die façade leidt de aandacht af van hun echte agenda, de stapsgewijze introductie van de sharia in de Westerse wereld.

  Wij moeten de argeloze moslims voor ons winnen, vooral de vrouwen (want zij bestendigen de continuïteit van de inprenting vanaf geboorte). En terzelfder tijd het vuur aan de schenen leggen van de Wolven in Schaapskleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wij viseren dan ook niet de doorsnee moslim, maar de Somalische, Pakistaanse en Tjetsjeense fundamentalisten in onze wijk; de Jongeren voor islam (De Middenweg) enz. Alleen in Antwerpen zijn er zo'n 1000 leden van Jongeren voor islam. Die leggen huisbezoeken af, bij de "argeloze" moslims, die we ook kennen, en waar we uiteraard geen last van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...