woensdag 2 december 2009

Frankrijk en het grote "Tieten-Referendum"

KandidaatMissFrance.jpg

Politiek correct Eurabia geilt zich dezer dagen op met de vraag of La Douce France klaar is voor een moslima als nieuwe 'Miss France'.

In Frankrijk zelf zijn zowel linkse rukkers als rechtse rakkers verdeeld over de kwestie. Voor links is zij (Juliette Boubaaya) als van God (allah?) gezonden. Juliette is immers bereid haar land te dienen door het politiekorps te vervoegen. Ze weigert ook steevast een sluier te dragen omdat ze 'haar vrouwelijkheid niet wil opgeven'.

Uiterst rechts ziet het anders en - hoeft het gezegd - toch een beetje realistischer. Want hoewel de voornaam anders doet vermoeden is Juliette een vrome moslima die vijf keer per dag bidt. ‘Als de islam alcohol en varkensvlees verbiedt, hoe kan een vrome moslima als miss dan onze champagne, wijn en saucissons promoten?' luidt het terecht.

Juliette Boubaaya is 19 jaar, 1.75, heeft bruin haar en dito ogen. Ze danst graag, speelt handbal en is dol op dieren. Niets opzienbarends eigenlijk voor een jongedame die aanstaande zaterdag het Franse departement Picardie mag vertegenwoordigen tijdens de finale van de Miss Frankrijk-competitie.

Hoewel andere kandidaten met islamitische achtergrond steevast hebben geweigerd in bikini te poseren (waarom deden ze dan mee?) lijkt Juliette zich daar niet aan te storen, wel integendeel. De tabloïdkrant Le Parisien bracht recent een foto van haar in "natte bikini" onder de kop ‘Fier op mijn geloof en mijn schoonheid.' In het artikel legde ze uit dat ze zowel de koran als de bijbel had gelezen, maar dat de koran haar toch meer aantrok. Wij fronsen de wenkbrauwen...

Ook zou ze - vooraleer in te schrijven voor de Miss-verkiezing - een imam hebben geconsulteerd omtrent het poseren in een weinig verhullende bikini. En die imam zou haar enthousiast geadviseerd hebben om mee te doen? Hoe komt het toch dat wij daar niets van geloven?

Koos Frankrijk eerder al voor meisjes uit Guadeloupe en Tahiti, dan leidt het vooruitzicht van een praktiserende moslima als schoonheidskoningin bij onze zuiderburen toch tot de nodige commotie en ongeloof.

Geen probleem, het groot publiek krijgt hieromtrent zijn zeg. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de winnares immers rechtstreeks verkozen door de kijkers. Het programma is rechtstreeks te volgen op TF1 en is één van de hoogtepunten van het televisiejaar.

Frankrijk heeft zaterdag dus in zekere zin zijn "tieten-referendum". Als Juliette het haalt zal de politiek correcte kerk uitbazuinen dat de multi-culturele maatschappij terug is van weggeweest. Als Juliette het niet haalt, zal de politiek correcte kerk proclameren dat Frankrijk de weg van het racisme heeft gekozen, Zwitserland achterna.

Zaterdag zal blijken of het land klaar is voor een moslima als Miss France. Wat mij betreft mag Juliette winnen, gesteld dat ze er zich contractueel toe verbindt àlle verplichtingen na te komen, ook als die als haram geboekt staan volgens de sharia.

7 opmerkingen:

 1. na de minaretten nu de tetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ferm griet! Hier houden en al die baardmannen terugsturen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik merk weinig diepgravende commentaren deze keer, als het over vrouwen gaat worden de gedachten mild.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WIE IN DE ISLAM GELOOFT IS EEN DOMMEKLOOT. ISLAM IS DOM, IK HEB NOG NOOIT HOUTSNIJDENDE ARGUMENTEN GEHOORD UIT DE MOND VAN EEN ISLAMIET ALS HET OVER GEGRONDE PROSTESTEN IN HET WESTEN HANDELT (MINARETTEN ZIJN GEEN VERPLICHTING, HOOFDDOEKEN BELEMMEREN INTEGRATIE ETC ETC ETC).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Islam is te dom voor woorden.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...