zondag 6 december 2009

Frankrijk (nog) niet rijp voor moslima...

MissFrance2010.jpg

Juliette (zie vorige post) heeft het dus niet gehaald. Ze werd zelfs geen eerste eredame, geen tweede eredame, ook niet vierde, kortom, het Franse volk zag haar niet zitten.

En op hulp uit de moslimgemeenschap kon ze ook al niet rekenen. Als men al zou kijken naar dit soort decadente televisie, is het lang niet zeker dat de Franse moslims een miss zouden willen die hun gemeenschap vertegenwoordigt...

Dat zou een prominent slecht voorbeeld zijn voor meisjes en vrouwen uit die gemeenschap. Geen hoofddoekje dragen? Not done. Deelnemen aan het nachtleven, of het promoten van Franse (haram) producten? Not done. Zonder mannelijke chaperon op stap? No way...

Op de keper beschouwd is het dus een spijtige zaak voor de anti-sharia-bewegingen in het Westen. Om de sharia af te blokken en de islamisering af te wenden moeten wij immers de harten en geesten winnen van de vrouwen uit die gemeenschap. En hoe kunnen wij dat beter bewerkstellingen dan door het inschakelen van bekijkenswaardige rolmodellen, moslima's die hun schoonheid en succes niet verbergen, die een op westerse leest geschoeide loopbaan willen uitbouwen en door de wereld worden aanvaard?

De moslimvrouwen moeten aan onze kant komen te staan, 't is te zeggen, de kant van de open en vrije samenleving waar de Verklaring van de Universele Rechten van de Mens wordt onderschreven, zonder gemaar, hypocrisie of reserves.

De moslimvrouwen horen die keuze te maken omdat ze (dienen te) beseffen dat de sharia voor een vrouw niets goeds in petto heeft. Dat hun nageslacht beter af is zonder islam, het is dus kiezen voor een betere toekomst, zonder vanzelfsprekend geweld, discriminatie, onderdrukking...

Zonder gewelddadige onderdrukking van vrouwen kan de islam, deze pseudo-religie, niet groeien of uitbreiden in een Westerse omgeving en stuikt het systeem in mekaar. Het zijn immers de vrouwen die hun kinderen vanaf de geboorte de Mohamed-nonsens inprenten voor het leven. Onder inprenting verstaan we in de eerste plaats redeloze jodenhaat. En haat jegens de ongelovige. En de verheerlijking van geweld en de superioreit van de man over de vrouw, de moslim over de niet-moslim, de roep van de jihad...

Juliette is bij nader inzien dus een gemiste kans.

Voor de liefhebber van miss-verkiezingen die nu op zijn honger zit, wil ik graag nog vermelden dat de nieuwe Miss France 2010 een 22-jarige schone uit de Rhône-Alpen is die luistert naar de exotische naam Malika Ménard.

Moge Malika een voorspoedig leven zijn gegund. Zonder islam-sores.

12 opmerkingen:

 1. Ter linkerzijde zal men ofwel oorverdovend stil blijven of claimen dat het land de weg van de Zwitsers heeft gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zijn onnozele zielen, vooral ter linkerzijde, die menen dat de sharia en de islamisering hersenspinsels zijn. Geloof het of niet.

  Ik lees net een bericht op een internetkrant, en dat leest als volgt:

  In Catalonië (Spanje) zijn negen mannen opgepakt nadat ze een vrouw die ze beschuldigden van overspel ter dood veroordeeld hadden. Volgens hen pasten ze daarmee de sharia, de islamitische wet, toe.

  De negen mannen werden op 14 november gearresteerd en voorgeleid. Zeven van hen zitten in de gevangenis, verklaarde een woordvoerder van de politie.

  De vrouw werd in maart opgesloten en vastgehouden in een afgelegen huis in Valls. Daar hadden de negen mannen een zogenaamde "islamitische rechtbank" opgericht, die haar wegens overspel ter dood veroordeelde. "Deze mannen hebben een soort rechtbank gevormd om de sharia toe te passen. De vrouw werd 'berecht' en ter dood veroordeeld", verwoordde een woordvoerder het relaas van de vrouw.

  Volgens de Spaanse pers kon de vrouw ontsnappen en diende ze klacht in.

  Trek zelf uw conclusies.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga toch krassen man, win je nog wat. Meneer is zo bang van de islam dat z'n billen aan elkaar gegroeid zijn, spuit z'n haatmening ergens op een blog die geen hond leest en wil eventjes de harten winnen van de moslima's. Vrouwen houden niet van schijterds, maar wat kan een kluizenaar als jij weten over vrouwen.

  Moslima

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O o, het arabiertje voelt zich verongelijkt! Is het wel een man? Een vrouw is het niet. Ik wed erop dat het hier over een arabisch homootje gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ khafir

  ben hier slechts terechtgekomen door een virtuele verdwaling. Je denkt toch niet dat ik ook maar de moeite neem om me te registreren, zodat ik op je islamhaat kan reageren met een nick? Je te-kleine-pik-frustratie en angst kun je ook op een menswaardigere manier botvieren op de mensheid: in plaats van veilig achter je pc driftig op zoek te gaan naar moeilijke woorden om die 3 lezers - ik zie je al rukkend voor de spiegel staan - van je te imponeren, kun je ook een bomgordel dragen en een moskee binnenlopen. Dat heeft meer stijl. Praatjes vullen geen gaatjes. We zijn hier en gaan nergens naar toe. Met zulke lafhartige tegenstanders heeft de Islam weinig te vrezen.

  @johan s. : klinkt als een pedofiel (waarom zijn het toch altijd HOLLANDERS).

  dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Said Ngish
  Virtuele verdwaling? Mijn gedacht is elke islamiet virtueel verdwaald. Welcome in the real world.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Kafir,

  Onderstaande ijzersterke tekst en uitleg heb ik opgeslagen. Als definitie van ’waarom integratie van moslims voorlopig nog niet mogelijk is in het westen.’ Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar laten deze mensen zich dan niet langer onnodig moslim noemen. Moslim is een scheldwoord geworden en staat synoniem voor wat jij aangeeft. Moslim betekent aanhanger van islam. En wat is islam? De promotor van het meest weerzinwekkende sadistische boekwerkje ooit. Markies de Sade heeft hier waarschijnlijk zijn inspiratie uit kunnen putten.

  Met onuitputtelijke groet,

  Hans  Op 7-dec-2009, om 3:12 heeft KafirHarby het volgende geschreven:

  Zonder gewelddadige onderdrukking van vrouwen kan de islam, deze pseudo-religie, niet groeien of uitbreiden in een Westerse omgeving en stuikt het systeem in mekaar. Het zijn immers de vrouwen die hun kinderen vanaf de geboorte de Mohamed-nonsens inprenten voor het leven. Onder inprenting verstaan we in de eerste plaats redeloze jodenhaat. En haat jegens de ongelovige. En de verheerlijking van geweld en de superioreit van de man over de vrouw, de moslim over de niet-moslim, de roep van de jihad...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Hans,
  goed nog eens van jou te horen !!!
  Vandaag kunnen we dit allemaal nog vrijuit zeggen, maar binnenkort draaien ze ons hiervoor in de bak !!!
  KH

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Freedom of speech? Men gaat ons niet monddood maken hoor. De weerstand van de burgers neemt met de dag toe. Kijk maar naar Zwitserland (minarettenverbod) en de opkomst van de English Defense League in Engeland, heel zeker geen racisten ( check deze video: http://www.youtube.com/watch?v=wmOb-fCU0Hg&NR=1 ). Er breken spannende tijden aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @anoniem

  aan het vitrioolgehalte van uw anoniem mailtje (anoniem? O wat laf!) kan ik opmaken dat u een arrogant arabiertje bent, uit de mond van die poseurs komen er al te dikwijls leugens en loze aantijgingen (takiyya).
  

Tevens merk ik op dat ik een gevoelige snaar heb geraakt. Inderdaad, vrouwenemancipatie is dé bottine om de islam mee in het kruis te trappen, om zo duidelijk te maken dat de vrije wereld zich nooit aan die barbarij zal onderwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoe zou het toch komen dat islamieten nooit met argumenten komen aanzetten maar altijd met gescheld en gedreig?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Said Ngish,

  jouw reactie is de enige stuk inhoud hier op deze site. Laat hangen gast, het zijn Belgen, die hebben het al moeilijk genoeg

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...