maandag 30 november 2009

Geen Bajonetten in Zwitserland!

whiteknight.jpg

Haleluja! Er is een grote veldslag gewonnen tegen het voortschrijdend islamisme wereldwijd.

In Zwitserland heeft een ruime meerderheid van de bevolking (ca 58%) - tegen de verwachtingen van de Linkse Kerk in - een onverwachte wending gegeven aan het "Minaretten-referendum" door duidelijk te kiezen voor een bouwverbod van minaretten.

Allerlei mensenrechtenorganisaties hebben intussen, zoals we wel konden verwachten, stevig geprotesteerd met niets terzake doende beweringen alszou "een verbod dat uitsluitend van toepassing is op een godsdienst in strijd zijn met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en met verschillende VN-verklaringen".

Een minaret heeft immers NIETS met godsdienst te maken, dan wel alles met politiek, bijgevolg zijn alle beschuldigingen en aanklachten van discriminatie of racisme pure larie en apekool. Linkse propaganda van islam-appeasers.

Het zijn dezelfde progressieve organisaties - dikwijls gefinancierd met petro-dollars - die potdoof of afwezig blijven als er maar weer eens christenen en joden worden verdreven, beroofd of vermoord in islamitische landen (denk aan Darfur, Egypte, Somalië, Jemen, Iran etcetera...), misdaden die tegenwoordig bijna dagelijks aan de orde zijn, maar geen of weinig aandacht krijgen in Westerse media.

Het zijn dezelfde organisaties en hun politieke slippendragers die al jaren beweren dat Iran helemaal niet van plan is een atoomwapen te bouwen, die zich dus vierkant kanten tegen elke druk, inmenging of sancties ten aanzien van deze theocratische dictatuur, terwijl specialisten al langer constateren dat - alle waarschuwingen ten spijt - Iran wel degelijk nucleaire wapens ontwikkelt.

Zwitserland heeft momenteel vier minaretten. Indien het verbod wordt verankerd in de grondwet - en daar ziet het er nu dus naar uit - zal het bij die vier torentjes blijven. In termen van symboliek kan het zo worden vertaald dat de islamo-fascisten (neo-Ottomanen) hun nieuwe veroveringen van kafir-land niet langer kunnen bezegelen met spitse torens die dominant boven geïslamiseerde gebieden uitsteken.

Laat er ons nu voor ijveren dat hetzelfde minarettenverbod navolging krijgt in de andere West-Europese landen. Islamisten hechten veel belang aan symboliek, laat ons de "veroveringssymboliek van de minaret" op de schop nemen en dumpen waar ze thuishoort: op het stort.

18 opmerkingen:

 1. Een moskee is voor een moslim een kazerne, een minaret is zijn wachttoren. Een moslim is een soldaat, een ongelovige is een vijand. Zo ziet elke moslim dat als puntje bij paaltje komt. De minaret moet hoog zijn, alles wat met islam te maken heeft moet zichtbaar zijn overheersen. IN Egypte moeten de minaretten hoger zijn dan de torens van de Koptische kerken. Terecht zegt Wilders dat er een moskeeverbod moet komen. Het is niet zo dat er vrijheid van godsdienst moet bestaan, islam is geen godsdienst. Het is een onderdrukkende alles overheersende politieke beweging, die zelf geen andere godsdiensten toestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De islam is inderdaad geen godsdienst. Het is een levensgevaarlijke ideologie.

Geen tolerantie voor een ideologie die als kerndoel heeft om de vrijheid van anderen maximaal in te perken. Desnoods met dood en verderf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als islamitische landen het recht hebben om kerken te verbieden en dat is niet in alleen Saoedi-Arabië, dan mag Zwitserland beslissen om geen minaretten te willen. Nog steeds kunnen moslims onbeperkt moskeeën bouwen en geloof uitdragen, dus ze hebben ook nog steeds veel meer vrijheden dan niet-moslims
in islamitische landen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste meneer (dat vermoed ik toch tenminste),

  waar ben u bang voor?

  Denkt u echt dat de islam de wereld zal veroveren. Weet u dan niet dat het christendom nog altijd de grootste wereldgodsdienst is.
  Hoewel onze media ons graag laten geloven dat de islam de grootste godsdienst...

  Ik vroeg me af of u ooit al eens met een moslim heeft gesproken? Waar is uw afkeer van de islam op gebaseerd?
  Heeft u ooit al eens rondgelopen in één van de Brusselse 'banlieus'?

  Ik wil u bij deze uitnodigen om samen thee te gaan drinken in Molenbeek.
  Lekker gezellig tussen de Arabieren. Neen serieus, ik sta open voor een dialoog...

  fijne week,
  Lien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste mevrouw (dat neem ik aan tenminste),
  De islam heeft in het algemeen nog maar weinig geheimen voor mij. Al jaren volg ik de debatten waarin de echte specialisten (Lewis, Spencer, Pipes, Trivkovic e.a.) betrokken zijn, al jaren doe ik opzoekingen, bezit intussen een uniek archief over de materie, en altijd heb ik heel kritisch aan research gedaan om beweringen pro of contra te toetsen aan feiten. Mijn conclusie is vernietigend voor de islam. Deze pseudo-religie, die wereldwijd op een georganiseerde manier aan het radicaliseren is en hierbij het bedje gespreid weet door de Linkse Kerk, heeft maar één doelstelling: zo snel mogelijk de hele wereld (dar ul-harb) verknechten en tijdens dat proces zoveel mogelijk joden, christenen en intellectuelen de keel oversnijden. Wat die linkse rukkers niet weten is dat eens de klus geklaard ook zij over de kling zullen worden gejaagd, want van Khomeini's misdaden hebben ze kennelijk niets geleerd. Ik kan u vele plaatsen opnoemen waar op dit moment geroofd, gebrandsticht en gemoord wordt door moslims, met hindoes en christenen als slachtoffers. Ik wil best met u thee gaan drinken in Molenbeek meiske, ik wil best met u in dialoog treden, maar als ik uw mail lees stel ik vast dat u vooraf toe bent aan enkele lessen islam-geschiedenis, want ik lees tussen de regels dat u weliswaar sympathie hebt voor de Marokkanen in uw buurt (ik vind ze trouwens ook best wel geschikte mensen hoor), maar dat u weinig of niets ten gronde weet van de islam, buiten de klassieke mumbo-jumbo (takiyya) die steeds weer de pers haalt (pure da'wa). Laat mij weten als u aan een briefing ten gronde wil deelnemen, we zien dan wel wat het wordt...
  Kafir Harby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zwitserland heeft zijn ZERO-TOLERANTIE getoont,SVP mag Wilders aansluiten en uit Nederland vertekken ALS het hem hier niet bevalt.Liever JODELVERBOD DAN MINARETVERBOD.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is dat echt mogelijk, Zwitserland een land met zoveel racisten en xenofoben? Ik ga sowieso er niet zo gauw naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik leef zelf in Zwitserland. Veel mensen snappen niet dat de uitslag voornamelijk niets met het geloof te maken had, maar voornamelijk met de bouwvoorschriften. Ze zijn heel streng en de bouwstijl hoort aan het beeld van de omgeving aangepast te worden. Ik zie niet zo snel voor me een aanzichtskaart met een berg, koeien en een moskee.
  De moslims mogen hier ovrigens gewoon verder hun geloof uitoefenen in hun moskees zonder toren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "De minderheid zal zich altijd naar de meerderheid moeten schikken, dat is de pessimistische definitie van de democratie in een notendop."

  Daarom hebben *echte* democratieën, zoals de VS, middelen om minderheden tegen een dictatuur van de meerderheid te beschermen. Europese landen, met een erfgoed van absolutistische regering, hebben dat niet, en daarom waren ze in de jaren '30 ook zo vatbaar voor dictaturen. Nu nog steeds, trouwens. Dat blijkt wel uit de opkomst van de voortzetting van het Pijlenkruis in Tsjechië, Vlaams Belang in België, PVV in Nederland, Nationaal Socialisten in Beieren, Front National in Frankrijk, BNP in het Verenigd Koninkrijk, etc.

  Maar natuurlijk is de *Islam* de dreiging, en niet de opmars van extreem-rechts, en de islam-haters hebben ook absoluut niets gemeen met de Neo-Cons in de VS (Bush en de zijnen, weten jullie nog?); Wilders wordt bijvoorbeeld ook niet door de Burke Foundation gesubsidieerd en ondersteund, die ook als denktank voor de regering Bush werkten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk naar Zweden. Gelijk hebben ze in Zweden. Moslims zijn nog steeds vrij om hun geloof uit te oefenen maar ze mogen alleen de enorme torens niet meer bouwen. Wie zit nou te wachten op die minaretten? Als je naar Zweden op vakantie gaat wil je toch geen uitgebreide moskeeën zien en vijf maal per dag Arabisch horen? Het maakt niet uit welke godsdienst het is. Als die het nodig vind om lelijke herrie makende torens te bouwen moeten ze dat niet toelaten. Zouden ze hier in Nederland ook moeten doen. Je kan ook moslim zijn zonder minaretten lijkt me?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Er zijn mensen die met de Zwitsers lachen, er staan maar vier (4) minaretten in Zwitserland, waar maken die lui zich toch druk om? Welnu, als je geen streep in het zand trekt, zo van "tot hier en niet verder", en paal en perk stelt aan de "veroverings-symboliek" van de islamieten, krijg je toestanden zoals in Frankrijk, waar nu zo maar eventjes 29 nieuwe minaretten in aanbouw zijn, zie: http://www.islamisation.fr/archive/2009/12/01/8a35c65f3847c86c93fdfd70a8178e93.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. de zwitsers werd hun mening gevraagd en die hebben ze gegeven. Alle verdere commentaar is dus onzin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is hun land en als een meerderheid van de bevolking en verbod wil dan komt er een, dat is democratie. Logisch toch? En men leeft vrij in Zwitserland, dus je kunt kiezen of je het land verlaat omdat je een minaret nodig hebt, of je daar gewoon blijft wonen omdat ze toch niet zo belangrijk zijn voor je religie... Allah zou je bidden zien en horen.
  En nog iets Zwitserland is net zoals Nederland en eigenlijk heel west europa behalve delen van Iberie altijd christelijk geweest. Dan is het ook voor iedere normaal denkende mens begrijpbaar dat men gewoon niet wil hebben dat het minaret hoger raakt dan de kerktoren, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Verstandige keuze van de Zwitsers, maar dat terzijde. Wat ik raar vindt is dat iedereen het logisch vindt dat 'Europa' katholieke Italianen verbiedt kruisbeelden in hun gebouwen op te hangen, in een katholiek land dus en niet in Jemen of zo, en woedend is om een minaretverbod in een niet-moslimland. Vrijheid van godsdienst, ok, maar geen ruimte geven aan een ideologie die haaks staat op welke Westerse vrijheid dan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind net dit geruststellend bericht (geruststellend omdat ik dacht de Britten de handdoek hadden gegooid):

  Poll: 75% of Londoners support ban on minarets

  It's just a symbolic gesture. Mosques can function perfectly well without minarets. In fact, Saudi Wahhabi mosques don't have minarets, because they're considered bid'a, innovation. But the widespread support for a minaret ban represents the frustration of the common people with the elites' indifference toward and/or complicity with Islamization and the advance of Sharia.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De laatste volksstemming in Zwitserland heeft duidelijk "de kloof " aangetoond tussen de legitieme verlangens van de burgers en degenen die verondersteld zijn deze te verdedigen. De belachelijke verklaringen van een aantal verantwoordelijke politici is alarmerend.
  Onze representatieve democratie is ziek en u hebt het zeker begrepen, het probleem gaat ver over de Zwitserse grens. Er is nog veel erger.
  Laat ons hopen dat de Europese Voorzitter wat verstand en moderatie kan inboezemen.

  In het aanhangsel vindt u een analyse van Europa, gemaakt door Christophe Buffin de Chosal, historicus en auteur van "Une nouvelle Belgique est-elle possible?"
  Lezen? Copiëer deze link: http://euboco.eu/nl/page4/politiek/europa_2009.html

  Met beleefde groeten

  Voor EUBOCO v.z.w.
  Marcel CASTERMANS
  Voorzitter

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind hier nog cijfers die aantonen dat de stem van de Zwitsers in HEEL EUROPA goedkeuring wegdraagt, check this out:

  France: 49,000 readers at Le Figaro [13], by a 73-27 percent margin, would vote to ban new minarets in their country. 24,000 readers at L’Express [14] agreed by an 86-12 percent margin, with 2 percent undecided. A leading columnist, Ivan Rioufol [15] of Le Figaro, wrote an article titled “Homage to the Resistance of the Swiss People.” President Nicolas Sarkozy [16] was quoted as saying that “the people, in Switzerland as in France, don’t want their country to change, that it be denatured. They want to keep their identity.”

  Germany: 29.000 readers at Der Spiegel [17] voted 76-21 percent, with 2 percent undecided, to ban minarets in Germany. 17,000 readers of Die Welt [18] voted 82-16 in favor of “Yes, I feel cramped by minarets” over “No, freedom of religion is constrained.”

  Spain: 14,000 readers of 20 Minutos [19] voted 93-6 percent in favor of the statement “Good, we must curb Islamization’s growing presence” and against “Bad, it is an obstacle to the integration of immigrants.” 35,000 readers of El Mondo [20] replied 80-20 percent that they support a Swiss-like banning of minarets.

  Er komt een KENTERING op gang, progressieve elites zet u schrap voor de hulk !!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Onderzoek door Le Soir Magazine toont aan de 60% van de Belgen gekant is tegen de bouw van minaretten. Blijkbaar zijn de Walen nog het meest fanatiek, dat is goed nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...