zaterdag 21 november 2009

Mohammed is een pedofiel!

Pedofilie.jpg

Deze kreet, die naar onze inzichten op juistheid berust, zou aan de basis liggen van de kleine intifada's die afgelopen nacht Anderlecht en Vorst in hun greep hielden. Marokkaanse straatterroristen, in de Vlaamse pers zedig "jongeren" genoemd, hebben het politiekantoor van Anderlecht met molotovcocktails bestookt en volledig doen uitbranden. Ernstige feiten, me dunkt.

Niet volgens de politiek correcte media. Die leiden daags nadien meteen de aandacht af van de harde feiten, die ze nochtans niet kunnen negeren, en steken unisono de beschuldigende vinger uit naar de politiediensten van Brussel. De "relletjes" zouden immers het gevolg zijn van het feit dat de politie-agenten, die in september stakende cipiers in de gevangenis van Vorst hebben vervangen, hun boekje zwaar te buiten gingen.

Zo zouden een aantal moslims het slachtoffer zijn geworden van vernederingen, en moesten de mannen herhaaldelijk de zin "Mohammed is een pedofiel" uitroepen. Racistische vernederingen, noemt men dat in de linkse pers.

Niemand vraagt zich echter af wat de politie-agenten heeft bezield, welke frustraties aan de basis mogen liggen van hun - weliswaar ontoelaatbare - intimidaties en mishandelingen in de gevangenis.

Want als alle feiten in de juiste context worden geplaatst, zullen ze een heel ander licht werpen op de leefsituatie in bewuste gemeenten.

Je zal maar agent zijn in wijken waar het straatcrapuul de wet dicteert, waar criminaliteit welig tiert, waar beetje bij beetje de sharia zijn intrede doet, waar je als agent je leven niet zeker bent en waar een gevoel van straffeloosheid heerst.

Want draai of keer het gelijk je wil, feit is dat criminele allochtonen te soft worden benaderd door politiek en justitie en al te dikwijls hun straf ontlopen, tot grote frustratie van de agenten die hun leven op het spel zetten om die apen achter de tralies te krijgen teneinde de gemeenschap te beschermen.

Het ligt dan ook voor de hand dat sommige agenten, moe getergd en overstretched, in de bak hun kans schoon zien om criminele pestkoppen lik op stuk te geven als niet mis te verstane waarschuwing dat ze zich op straat maar beter gedragen, want in de bak zijn ze niet langer ontouchables maar sitting ducks.

4 opmerkingen:

 1. Het straattuig verstaat alleen de taal van de vuist, waarover liggen ze dan te jammeren?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. er komt een dag dat het boel is in alle bidonvilles van bels. in molenbeek, in anderlecht, in vorst, in borgerhout, in mechelen, in ... in... in...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kafir,

  Mohammed was een pedofiel. Hij is gelukkig allang dood. Maar in de harten van alle moslims blijft hij om psychisch gestoorde redenen een warme plaats innemen. Dat is een feit.
  Waarom zijn alleen aanhangers van islam zo agressief en moordzuchtig bezig? Is daar weleens over nagedacht door de verantwoordelijke leiders? Ik denk het niet.

  Ben ik dan de enige in de wereld die weet dat die analfabete pedofiel een ordinaire arabische woestijn roverhoofdman was die het als een roeping in zijn leven vond om argeloze handelskaravanen te overvallen en te plunderen waarbij menigeen het leven liet? Om zijn misdadige praktijken goed te praten toverde hij Allah uit de bult van zijn kameel, een goedkoop plagiaat van de God van de joden en de christenen. Deze door hem zelfbedachte versie van de God van Abraham zorgde de rest van zijn leven ervoor dat deze perverse sadistische knecht van hem de rest van zijn leven garant stond voor de legalisatie van al zijn misdaden en dat deze met de mantel der islam bedekt werden.

  Dat Mohammed daarbij goed was voor weduwen en wezen pleit hem nog niet vrij van zijn criminele verleden. Pablo Escobar, de grote drugscrimineel en moordenaar in Colombia werd ook op handen gedragen door de bevolking. Omdat hij zo goed was voor de weduwen en wezen. Ook Yasar Arafat was een van de grootste smeerlappen en terroristen die er rond heeft gelopen op deze aarde. Hij was specialist in het opblazen van onschuldige schoolgaande kinderen. In 1974 werd in Israël een school binnen gevallen door Palestijnse Arafat moordenaars. Het opblazen van schoolgaande kinderen was het handelsmerk van Arafat, de man die, zo het de politiek uitkwam, in 1994 beloond werd met de Nobelprijs voor de vrede.

  Met gezond verstand en vredelievende anti-islam groet,

  Hans

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...