zondag 22 november 2009

Boycot Barbie !

Mattel_boerkadoll.jpg

De speelgoedfabrikant Mattel, vooral gekend voor zijn Barbie-poppen, heeft zich - uiteraard uit winstbejag en opportunisme - verlaagd tot een schandelijke knieval aan de islam.

Barbie, die dit jaar haar 50e verjaardag viert, werd bij die gelegenheid en ten bate van de actie "Save the Children" (wat een sarcasme!) door ontwerpster Eliana Lorena in een speciale serie van boerka-klederdracht voorzien. Barbie in een boerka, stel u voor.

Wat een schande! Wat een verraad aan Mattel's doelgroep, miljoenen onschuldige meisjes die stuk voor stuk recht hebben op een toekomst zonder discriminatie en vrouwenhaat en hier dus geschoffeerd worden door een dhimmi fabrikant die enkel uit is op het appeleren aan een islamitische markt.

Ik doe bij deze dan ook een oproep aan alle mensen met gezond verstand om per direct alle producten van Mattel te boycotten en dat ook ostentatief te kennen te geven in de winkels waar u straks uw Sinterklaas-aankopen doet of de cadeautjes voor onder de kerstboom!

Mattel, shame on you !!!!

9 opmerkingen:

 1. MONEY TALKS, MATTEL WALKS. islam is sluipend gif, voor we er erg in hebben is onze hele wereld islamitisch ingekleurd. Wat een sombere en gewelddadige wereld zal dat zijn?...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IS MATTEL AL NIET OPGEKOCHT DOOR DE SAUDIS ??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je ziet de hoofddoekjes op foto's in de krant en op beelden op tv, sluipenderwijs proberen de liberale elites de islam salonfähig te maken door middel van de media. je voelt met de ellenbogen aan waar het naartoe gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach reklameren zal echt niet helpen.... Als Obama een moslim is en amerika is het rijkste en machtigste land van de wereld dan gaan wij over enkele jaren allemaal moslims zijn of niet soms??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oke. Ik geloof mijn ogen niet. Is dit echt waar?
  Dat kan toch niet? Mijn god:eek: !
  Dit is echt niet meer normaal hoor! Dit kan niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allahu Akbar! God is de grootste! Het is tijd om te bidden en Razanne is er klaar voor! Wanneer het tijd is om te bidden bedekken vele moslim meisjes hun dagelijkse kleding met het traditionele tweedelige kledingstuk en gaan voor hun kleurige gebedskleedje staan.
  We ontvingen vele brieven van klanten die ons vertelden dat Razanne tegenwoordig met de familie samen bidt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We moeten ons af vragen wie achter de Barbie industrie zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Jorg:
  Goede opmerking. Hoeft verder geen tekening bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amice,

  Wij zouden zoiets nooit bedenken, maar dit is business zoals je concludeerde. Let it be! Ook de maffia en al het criminele moordtuig wordt wereldwijd vertaald in speelgoed voor kinderen, aangevuld met onbekende ruimtelijke monster gedrochten. Bekijk het eens van de positieve kant. Laat vooral kinderen in de westerse beschaving omgaan met deze islamitische Barbie poppen. De ouders leggen de betekenis wel uit. Zo zal de moslim in onze landen zich wel achter zijn oor krabben en steeds meer gaan inzien hoe achterlijk primitief en ongewenst islam - dus moslimgedrag is - in een zichzelf respecterende op kenniseconomie gebaseerde beschaving wanneer hij dit soort poppen in Europese speelgoedzaken ziet liggen.

  By the way, eigenlijk kan ik er wel om lachen. Die slavin hoeren in Afghanistan zijn allen in het blauw gekleed. Deze Barbie slavin snollen zijn in potsierlijke kleuren verkrijgbaar. Om ze blijkbaar als verpakking nog aantrekkelijker te maken voor de op seks beluste wellustige moslimman. Zwart is echter de mode kleur binnen islam. De kleur van de dood. Zo zou het moeten zijn. Mocht deze Barbie mode inslaan in de arabische moslimwereld - ik betwijfel dit - dan zou deze islamitische poppenkast de potsierlijke ACHTERLIJKHEID vanuit het woestijn kenmerkend bevestigen!

  Allah achbar! (Hebreeuws voor Allah muis),

  nuchtere Hansie

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...