woensdag 11 november 2009

Back soon...

Bush.jpg

Beste trouwe lezers,

Yours truly is even met andere projecten bezig, vindt dus te weinig tijd om nieuwe artikels te posten.

Toegegeven, er is momenteel anders wel genoeg stof om over te schrijven, denk bijvoorbeeld maar aan de massamoord in Fort Hood Texas, gepleegd door een vrome islamiet, een geval van "sudden jihad".

I'll be back soon...

KH


8 opmerkingen:

 1. ... en de "ere-moord" op de peuter Younes misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van ere-moorden gesproken: in Turkije, het land dat zogezegd perfect zou aansluiten bij het Westen, zijn de eerste zeven maanden van dit jaar maar liefst 953 vrouwen vermoord (huiselijk geweld en ere-moorden). Je zal maar vrouw zijn en getrouwd met een islamiet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi kafir, fijn dat je er weer bent, ik dacht even dat je had afgehaakt, maar dat had ik beter niet kunnen denken, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maak eens een stuk over die criminele Marokken in Mechelen! In geen enkele krant of op TV wordt hun afkomst vermeld, terwijl nochtans duidelijk is dat het hier zoals bijna altijd over Noordafrikanen gaat. Als je problemen verbloemt krijg je ze niet opgelost. Bravo burgemeester Somers, die zelf een gesloten instelling wil oprichten. Zijn voorbeeld moge worden gevolgd in de rest van dit land, met Antwerpen en Brussel op kop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Somers? Pff. Gebakken lucht. Goede voornemens. Ik wil het nog zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Orks zijn weer beestigheden aan het uithalen op de bussen in Brussel en elders, de kranten spreken van "jongeren", haha. Een gans land steekt zijn kop in het zand, schande zeg !

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...