zondag 6 maart 2011

Hoofden vol Helium

Gaga.jpg

See here for English translation

Dat Lady Gaga een showbiz-concept is dat uit meer dan één persoon bestaat, is kennelijk nog altijd niet tot deze wereld doorgedrongen.

Read my lips: "Read her hips!"

Ja, een vrouw laat zich lezen naar haar schoentjes en ... haar heupen.

Vergelijk die hips in haar clips en het wordt u duidelijk dat Stefani Joanne Angelina Germanotta regelmatig een stand-in gebruikt, vooral bij live-gigs. Het "Lassie-principe". Ook in dat gelijknamige feuilleton figureerde er méér dan één collie in de rol van Lassie.

In het geval Lady Gaga wordt die truc vergemakkelijkt met maskerende, boerkaëske costumeringen. But what you see is NOT what you get.

Waarom ik u dat vertel? Welnu, omdat de Links-Liberale Kerk wereldwijd een gelijkaardige "Lady Gaga-formule" over de wereld spreidt.

Verhulling, window-dressing, rookgordijnen, misleiding, leugens en halve waarheden, woorden die precies het tegenovergestelde betekenen et cetera. Altijd en overal de "moral highground" claimend. En uiteraard altijd en overal de wijsheid in pacht willen hebben.

En zoals Lady Gaga slaagt ook de Linkse Kerk erin met haar utopia-show werelwijd de kluit te bezeiken.

Ik illustreer dit met een bloemlezing uit klassieke linkse mantra's, ze klinken u allicht bekend in de oren.

"Islam is a religion of peace" - "Joden bezetten het land van Palestina" - "De blanke man is een kolonisator" - "Kritiek op de islam heet islamofobie" - "Islamofobie is racisme" - "Alle culturen zijn gelijkwaardig" - "Het hoofddoekje bevordert de emancipatie" - "Massa-migratie is goed voor het Westen"...

Sinds enkele weken proclameert de Links-Liberale Kerk enkele nieuwe credo's.

Ik citeer: "In het Midden-Oosten ontluiken democratieën"... En deze varianten: "Moslims streven naar democratie" en "Democratie en islam zijn compatibel". Of nog: "De Moslimbroederschap is nu gematigd"...

Als we hierop de kierewiet-test toepassen (kijk naar de tegenovergestelde betekenis, ook wel Chinese wijsheid genoemd) leren we dat overal in het Midden-Oosten het monster genaamd "islam" uit zijn gedwongen hibernatie ontwaakt, en dat het Midden-Oosten straks als een rijpe vrucht in de schoot gaat vallen van de Muslim Brotherhood, bij gebrek aan vooruitziendheid in het Westen en het uitblijven van een gepaste politiek sinds het uitbreken van de revoltes, natuurlijk te wijten aan het utopisch wereldbeeld in al die linkse hoofden vol helium.

Nog een voorbeeld van een nieuw links credo: "Turkije is een rolmodel voor nieuwe "islamitische democratieën" in het Midden-Oosten"... Anders gezegd, laat ons de Moslimbroederschap alsjeblieft niet uitsluiten, beter zelfs, laat ons die gezellige broederschap omarmen en salonfähig maken. Er wacht het Midden-Oosten alzo een zonnige toekomst.

Dat het verloren land van Atatürk fataal is geïnfecteerd door "creeping sharia" sinds sultan Erdogan en zijn AKP aan de macht zijn, blijkt helemaal niet door te dringen tot de politiek correcte, multi-cultifiele elites en dat eindigt ooit in een delirium tremens.

Vorige week nog heeft in het populaire vakantieoord Antalya het strenge optreden van de politie voor opschudding en ongerustheid gezorgd. Twee Belgen, die rustig een biertje aan het drinken waren in een amfitheater, moesten een alcoholtest ondergaan. Ondanks het geringe gehalte alcohol in hun bloed en het feit dat ze zich niet met een wagen in het verkeer begaven, moesten beide mannen een boete betalen.

De politiechef van Antalya verdedigt het optreden van zijn agenten met een argument dat walmt van hypocrisie en sharia-plichtigheid: “Zowel vrouwen als meisjes en toeristen passeren langs deze historische sites. We willen voorkomen dat iemand zich zou storen aan het gedrag van iemand anders,” verklaarde hij doodleuk.

De voornaamste Turkse kranten Hürriyet en Milliyet, die absoluut geen vertrouwen hebben in de islamistische AKP, wijzen erop dat het strenge optreden van de politie een zoveelste uiting is van de oprukkende islamisering in Turkije onder Erdogan.

Of wij het recht hebben ons te bemoeien en kritische vragen te stellen bij de ontwikkelingen in het Midden-Oosten en Turkije? Om te waarschuwen voor de oprukkende islamisering en de duivelse Moslimbroederschap?

Jazeker, de pyramides van Egypte bijvoorbeeld behoren niet exclusief de Arabieren toe die zich Egyptenaren noemen, maar zijn het erfgoed van de hele wereld. Met de Al-Ikhwān (Muslim Brotherhood) aan de macht zal zich straks in Egypte geen Westerling meer veilig voelen zonder een gewapende escorte.

Wie dus de pyramides nog eens met eigen ogen wil aanschouwen moet zich reppen, want zoals de zaken er nu voorstaan...

Maar véél belangrijker dan het toerisme is de impact op de politieke, economische en ethnische verhoudingen in de wereld. Met een Midden-Oosten in de greep van de Moslimbroederschap, komt de "clash der beschavingen" oftewel de oorlog tussen het Westen en de Islam in een catastrofale stroomversnelling.

Wij bevelen de "Links-liberale Hoofden vol Helium" aan langzaam neer te dalen uit hun utopische wereld en de feiten hier op aarde onder ogen te zien. Om de global village te behoeden voor een nakende apocalyps is het nog net niet te laat.

Maar dan moet de Lady Gaga-formule per direct worden vervangen door realpolitiek met dito politici, liefst uit het hele seculiere spectrum.

De wereld heeft NU nood aan leiders van het kaliber Winston & Wilders.


23 opmerkingen:

 1. Namiddag alle clips van Gaga bekijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Kroesseder

  Je kijkt beter naar alle clips die handelen over de Muslim Brotherhood.

  Dan weet je waar het Midden-Oosten aan toe is, en waarmee het Westen binnenkort wordt geconfronteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Myriam van Antwerpen6 maart 2011 om 17:48

  Like always, well written, full of truth and a warning that should be taken seriously. I like the comparison with Lady Gaga and would like to draw attention to the effect that Helium has on the human voice which is another way of cloaking, befitting the left and their compadres.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In gaza is Hamas ook democratisch(") aan de macht gekomen maar wel met oneigenlijke middelen als intimidatie en terreur.

  Democratie en islam zijn een contradictie. Islam erkent alleen de (gruwelijke) wetten van Allah (de maangod).

  Zoals Wilders al zei: als je alles uit de Koran scheurt wat te maken heeft met geweld en vrouwenonderdrukking hou je een boekje met de dikte van een Donald Duck over. Pas dan is democratie mogelijk is een islamitisch land.

  Mensen zijn armoede en werkeloosheid beu maar kom niet aan hun religie en zolang men niet snapt dat je jezelf daarmee onderdrukt zal er niet veel voor ze veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De meeste Egyptische Moslims zijn lang niet zo fanatiek als die in andere Arabische staten.

  Maar echte democratie is voor de Islam onmogelijk.

  Hooguit een schijndemocratie zoals b.v. Afghanistan en Irak.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De shah van Perzie werd ook door de linkse media in Europa stuk geschreven.

  Ik denk dat nu iedere Iranier op zijn blote knieen terug zou willen kruipen naar die tijd.

  De moslimbroederschap kan niet de redding zijn voor Egypte.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moebarak was misschien niet zo'n beste. Maar wat er nu gaat gebeuren is zeker nog ongunstiger.

  Kijk maar naar Perzie, waar de sjah 30 jaar geleden werd verdreven. Nu zit er een volslagen idioot aan het roer in Iran. Het zelfde in Amerika. Op Bush was best wel wat aan te merken, maar nu zit daar een zeer onbetrouwbare Obama. Kortom : het kan nog veel erger...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nasser was een nationalist en Sadat een socialist die banden met Moskou aanhaalde maar later verbrak. Beiden verloren hun oorlog met Israël.

  De Moslim Broederschap leert de dure lessen uit de geschiedenis van Egypte helemaal niet. De tijd zal komen dat de Islam van de toekomstige oorlog met Israël zal verliezen, dan zullen miljoenen moslims hun valse religie de rug toekeren. Ja, ze zullen totaal verbijsterd raken als Israël weer als de overwinnaar uit het strijdperk tevoorschijn komt. Dan pas zullen zij zeggen;"De God van Israël is de ware God!" Zoals God van Baäl tijdens de altaarwedstrijd tussen Elia en de vierhonderd Baälpriesters won, zo zal Hij zeer zeker van Allah winnen!!!

  Geloof me, de Moslim Broederschap dient zonder enig besef in werkelijkheid de Jezuïetenorde die volledig controle over de machtselite uitoefent. Binnenkort wordt het plan van de Jezuïeten (samen met de vrijmetselaars en de Illuminati) uitgevoerd dat Israël en de Arabische landen met elkaar oorlog zullen voeren. Het plan werd door de negentiende-eeuwse Amerikaanse vrijmetselaar Albert Pike met goedkeuring van de Jezuïeten opgesteld.

  In Albert Pike's plan staat dat "Zionisten en Arabieren" tijdens de Derde Wereldoorlog elkaar zouden vernietigen, dan verrijst de Nieuwe WereldOrde eindelijk uit de smeulende puinhopen van de oude wereld. De ware bedoeling was dat de Jezuïeten Jeruzalem uiteindelijk in bezit zouden nemen. Maar God kent het plan van Albert Pike ook en heeft reeds lang Zijn grote plan in reserve gehouden en zal die straks ook uitvoeren om voorgoed met de Islam, de Jezuïetenorde, de Vrijmetselarij en alle vijandige volken en landen, die tegen Jeruzalem optrekken en Israël willen vernietigen, af te rekenen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een eye-opener voor de lobbyisten van Turkije als EU-lid:

  Turkije wordt soms wel eens vooropgeschoven als model en voorbeeld voor wat de opstandelingen in de Arabische wereld zouden willen: een land waar staat en religie gescheiden zijn, met een echt parlement en een onafhankelijke pers. Blijkbaar is het land aan de Bosporus dan toch niet zo’n goed voorbeeld, want meer en meer mediamensen worden monddood gemaakt.

  Turkije krijgt steeds meer kritiek vanwege de vervolging van journalisten die kritisch berichten over de regering. In Istanbul en Ankara betoogden vrijdag tientallen reporters, nadat donderdag opnieuw tien journalisten waren opgepakt. Het Turkse gerecht verwijt hen steun aan een clandestiene nationalistische organisatie die Ergenekon heet. Ook internationaal werden de arrestaties bekritiseerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Turkije het voorbeeld voor de nieuwe democratieen in het Middenoosten?

  Dat belooft dan.

  Lees dit artikel bij Al Jazeera en opent uw oogjes: http://english.aljazeera.net/news/europe/2011/03/20113710215733681.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anathematic Action7 maart 2011 om 15:35

  Wat mij speciaal interesseert hieraan, is dat marketing management een soort ondersteunende rol heeft bij het propageren van de ridicule global village rage. Ongeveer een drietal weken geleden las ik de zaterdagse lifestyle bijlage van de Gazet van Antwerpen. Achteraan lees ik hoe dat vod probeert Oman als vakantiebestemming te promoten. Nu is het heel eigenaardig, maar ik schijn me te herinneren hoe in die zaterdagsbijlagen tijden geleden ook bijvoorbeeld Jemen werd gepromoot, omwille van zijn typische dorps-en stadsarchitectuur. Dat Jemen al tijden minder trendy en modieus is beginnen worden kan alleen maar liggen aan ontvoeringen en moorden op toeristen en medewerkers van NGO's in dat land, als je het mij vraagt, want je hoort er niets meer van. Op een bepaald moment zit ik zelfs te denken:"Hoeveel van die mensen zijn er wel niet naar ginder gegaan net omdat ze dergelijke bijlagen bij de krant gelezen hebben ?" Wanneer ik dan bijvoorbeeld ook nog denk aan de Zuid-Koreanen die een tijdje geleden hun kaas gelaten hebben in Jemen, dan kan ik me moeilijk van de indruk ontdoen dat heel de Westers-georïenteerde wereld ongeveer in hetzelfde bedje ziek is: het kan bijna niet anders dat in Zuid-korea dergelijke onzin ook via kranten en lifestylemagazines wordt gepromoot. Wat zouden ze er anders gaan doen ?

  Ik zit dat opgepepte artikel over Oman te lezen en steek er niks van op. Een land met bij wijze van spreken 0,10 bomen per hoofd van de bevolking en een hoop zand waarin je ongestoord rally kan rijden: "boeiende materie !", zo besluit ik.

  Maar het ergste moet nog komen. De week er na hoor ik op het nieuws, tussen Egypte, Tunesië, Libië en Bahrein door, dat er ook in Oman protesten zijn en dat er overheidsinfrastructuur in de fik is gestoken uit protest !

  Sorry dat ik het zeg, maar die trendwatchers zijn blijkbaar heel erg traag van begrip, van zo'n mensen moeten we advies krijgen over waar we naartoe kunnen gaan op reis. Nieuwe markten aanboren als de oude toch zo leuk niet lijken te zijn, om dan stomweg te moeten inzien hoe weinig inzicht ze feitelijk wel hebben in hetgeen ze proberen op te solferen. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat de naiviteit van PC voor een deel toch in het cynisch marktgericht denken is gegrond. Een krant die niet aan leukigheid meedoet, verkoopt blijkbaar niet ! Een beetje zelfkritisch en ernstig worden zou geen kwaad kunnen, maar ja, dat is dan weer niet trendy genoeg, dat verkoopt niet !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anathematic Action7 maart 2011 om 16:01

  Dat was dus om maar te zeggen hoe autistisch het wel is om:

  1) moslimlanden te promoten als leuke vakantiebestemmingen

  2) dat te blijven doen terwijl iedereen toch wel weet dat al Qaeda en de Moslim Broederschap overal afdelingen hebben en dat die nu meer dan ooit hun invloed laten voelen.

  Toch eigenaardig dat als ik boekenwinkels afstruin er wel overal boeken daarover te vinden vallen, en dat die blijkbaar door de wizzkids van links en al die marketingsectoren niet gelezen worden.

  Dat zal dan wel een soort anti-intellectualistisch intellectualisme zijn of zo ? Fictie-literatuur pushen als intellectueel hoogstaand, stijl Gabriel García Márquez, Mario Vargas Llosa,...enz. en echte inzichten mbt het wereldgebeuren....links laten liggen.

  Zo gaat dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ AA
  Het Westen op vakantie in dar ul-islam, om aan de smaak van de islam en de woestijnzanden te gewennen.

  En dar ul-islam in massieve migraties richting het Westen, om te genieten van de smaak van het nering doen in ruil voor royale uitkeringen.

  Het leven is mooi, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anathematic Action7 maart 2011 om 19:36

  Soit, ik wou het toch maar kwijt, al is het maar om de vraag te stellen: "Wie zijn toch die debielen die bepalen waarom en wanneer die landen in zo'n lifestyle magazines als vakantiebestemmingen moeten worden opgenomen ? Hoe slim zijn die idioten dan wel ?"

  Wie zijn kaas wil laten door er vooral niet over na te denken moet het dan maar zelf weten, vind ik. Aan alle andere mensen zeg ik "Tijd om er eerst eens goed over na te denken vooraleer je wat doet, en gebruik het internet dan op een slimme manier, aub !"

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ AA

  Troost u, binnenkort zijn alle islamitische landen "no go-zones" voor Westerlingen. Op dat vlak kan men zich niet langer vergissen van bestemming.

  Eviva Espana of bella Italia , het wordt er drummen.

  Gesteld dat die landen tegen dan al niet het juk van de sharia torsen...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anathematic Action7 maart 2011 om 22:31

  @J vd Schoot

  "De meeste Egyptische Moslims zijn lang niet zo fanatiek als die in andere Arabische staten."

  Dat is als je van de veronderstelling kan uitgaan dat je echt over de mogelijheid beschikt om in elk van die Egyptische moslims afzonderlijk hun hoofd te kunnen kijken. En dat betwijfel ik nogal, vooral als ik taqiya erbij sleep.

  Wanneer we nu eens stomweg gaan aannemen dat het wél zo zou zijn, dan zie ik nog steeds het probleem opduiken dat een minderheid erin zal slagen die (vooralsnog denkbeeldige) meerderheid zijn wil op te leggen. Al was het maar omdat de voorbeelden legio zijn: Nazi Duitsland, de Sovjet-Unie, fascistisch Italië, Maoïstisch China, Rode Khmer Cambodia,mullah Iran...enz. En hoe komt dat ? Omdat totalitaire doctrines de neiging hebben zoveel mogelijk volk achter een bepaalde vorm van gedeeld ongenoegen te scharen (in casu afkeer van het Westen en al waar het voor staat in het algemeen), die retoriek zo algemeen mogelijk aanvaardbaar te maken om de massa's in dezelfde gekte te mobiliseren, om dan uiteindelijk die ene doctrine met het nodige geweld van bovenaf op te leggen eenmaal de bestaande structuren volledig zijn over genomen en de tegenstand gradueel is uitgezuiverd. Simpel en doeltreffend, en sinds de Franse Revolutie zeer vaak toegepast.

  Ik zou niet te veel waarde hechten aan de democratische kracht van het collectief, want:

  "All tyranny needs to gain a foothold is for people of good conscience to remain silent."
  Thomas Jefferson

  En laat het nu net een dergelijke verkeerde veronderstelling zijn die er voor zorgt dat de geschiedenis zich herhaalt. Want de redelijke mensen zullen dan zwijgen (ook de redelijke Egyptenaren die er nu nog zouden kunnen zijn)en dan wordt het te laat voor hen. Misschien kunnen we in het Westen dan beter tot de conclusie komen dat ze er collectief voor gekozen hebben, wat goed zou zijn voor de duidelijkheid. Tenzij er weer een stel flutpolitologen de boel weer eens gaan komen interpreteren met de boodschap dat we medelijden moeten krijgen met zoveel gebrek aan democratisch inzicht en dat het 'nog niet te laat is om ze wat Westerse waarden aan te leren.' Kijken of onze verzuchtingen in een dergelijk geval op even veel 'begrip' van Egyptische imams gaan kunnen rekenen als van de imams die hier alle proponenten van unilaterale religieuze dialoog een rad voor ogen draaien.

  Maar dat zal wel niet zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tien doden bij religieus geweld in Egypte, spanningen tussen christenen en moslims lopen uit de hand in Cairo...

  Zouden die hoofden vol helium intussen gemerkt hebben dat hun dromen niet stroken met de realiteit?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Turkije toonbeeld voor de arabische landen?

  Dit melden de nochtans politiek correcte kranten: "Duizenden journalisten hebben gisteren in de Istanbulse winkelstraat Istiklal betoogd tegen het huidige mediaklimaat in Turkije. Ze hekelden het feit dat niet minder dan 68 journalisten in de cel zitten. “Turkije was zogenaamd het democratische voorbeeld voor de Arabische wereld, maar daar zien we toch niet veel van”, aldus een van de betogers. Afgelopen woensdag keurde ook het Europees Parlement nog een motie goed waarin de afnemende persvrijheid in Turkije op de korrel werd genomen. Tientallen verslaggevers zitten al maanden en in sommige gevallen zelfs jaren vast."

  Maar voor de islam gelden andere regels, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anathematic Action14 maart 2011 om 16:39

  mbt kroesseders opmerking:

  De grote grap van het hele verhaal is dat zowel Turkije als Iran zich willen opwerpen als het grote voorbeeld voor de Arabische wereld. Slechts één probleempje: het is altijd bonje geweest tussen de grote 3 van het Midden-Oosten: Arabieren, Turken en Perzen. En laten we ernstig blijven: als Erdogan zich nu wil bemoeien met Hamas, dan heeft hij daar weinig altruïstische redenen voor. Want Arabieren kunnen noch Perzen noch Turken echt uitstaan. Feit dat Hamas die hulp aanneemt heeft weinig te maken met broederschap onder moslims dan wel met het simpele geostrategische idee "de vijand van mijn vijand is mijn vriend". Hamas weet zelf ook wel dat Erdogan het type 'Ottomaanse' nationalist is en dat je sjiieten (de Iraniërs) sowieso niet kan vertrouwen op lange termijn, maar tot nu toe speelde dat geen rol, omdat Iran tot voor kort de enigen waren die actieve steun verleenden, omdat landen als Egypte, Jordanië en Saoedie-Arabië zelf de invloed van de Moslim Broederschap vreesden in eigen land. Erdogan is er redelijk laat bij, maar hij doet dat alleen maar om de invloed van Iran op Hamas in te dammen, met zijn eigen doelen voor ogen: de Arabieren voor zijn kar spannen. En dat weet Hamas zelf ook.

  Nu het in Egypte de verkeerde kant begint op te gaan zouden de machtsverhoudingen wel eens danig kunnen veranderen. Gesteld dat de Moslim Broederschap nu actief steun zou kunnen geven aan Hamas vanuit Egypte, dan is de rol van zowel Turkije als Iran (tenzij mbt tot sjiietisch Hezbollah in Libanon) nagenoeg uitgespeeld in de regio.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ AA
  I agree.

  Andere bronnen melden intussen dat de "buren" van Israël zich gereed maken voor een potje oorlog. Met Israël natuurlijk.

  Ze (het nieuwe Egypte, Syrië, Jordanië en natuurlijk Iran) denken dat de tijd is gekomen, met zo een zwakke president in het Witte Huis.

  Ik hoop dat ze het doen. Want ze gaan het niet kunnen navertellen.

  Vraag is in dit geval wat de Turken gaan doen. Gaat sultan Erdogan zich kunnen beheersen? Ik vrees van niet.

  Of ik oorlogszuchtig ben? Nee, allerminst, maar in bepaalde gevallen, als de geesten onherstelbaar bezoedeld zijn, is oorlog de aangewezen remedie om weer een halve eeuw "peace" te scheppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De mensen die op maandag knokken om een dictator weg te krijgen jagen op dinsdag met harde hand de vrouwen van straat en duwen ze al dan niet gesluierd het huis is.

  Dit slaat op Egypte en de democratische revolutie die dat niet was.

  En de uitspraak, die nagels met koppen slaat, kwam van niemand minder dan... Geert Wilders.

  Nu weet u waarom half Holland voor die man stemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. waarom heeft niemand van jullie het over de
  levithian gasvelden voor israel en cyprus?
  desde chile

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...