donderdag 17 maart 2011

Mongolen steken Studenten neer...

Mongolen3.jpg
(archieffoto)
In het Belgische Vilvoorde is de 17-jarige Samy Zaha. uit Welle bij Dendermonde levensgevaarlijk gewond geraakt. De jongeman kreeg een vlindermes in arm, buik en oog.

Een en ander gebeurde aan de schoolpoort van het KTA Horteco in Vilvoorde. De mainstream media vertellen unisono (met gekuiste teksten) dat de aanleiding moet worden gezocht in een ruzie tussen twee jongens over een meisje. Maar volgens insiders kenden daders en slachtoffer mekaar niet eens.

Van motieven mogelijk ingegeven door "omgekeerd racisme" of ingeprente haat voor de kuffaar, de kanker die momenteel het Westen verteert, hebben de dhimmi media nog altijd weet noch besef.

Enkele studenten, omringd door tientallen sympatisanten, werden aan de poort van het KTA geconfronteerd met een groep ruzie zoekende mongolen. Hoewel die altijd in de meerderheid willen zijn, want alleen dan durven ze te steamen, terroriseren of aan te vallen, werden ze voor een zeldzame keer met een forse oppositie gecontronteerd, vijf tegenover een dertigtal studenten...

Tijdens de onvermijdelijke schermutseling die volgde, trok één der mongolen een vlindermes.

Samy Zaha werd drie keer gestoken en met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Bij de steekpartij kreeg ook een tweede student een messteek in het been.

De dader met het vlindermes en een kompaan sprongen dan op een bus van De Lijn die net arriveerde, maar geraakten niet weg want de wakkere buschauffeur sloot de deuren van het voertuig en wachtte tot de politie arriveerde. Die pakte de twee geweldenaars op.

Volgens het parket is het slachtoffer er erg aan toe en als Samy het overleeft is de kans groot dat hij zijn oog zal verliezen.

De twee mongolen, door de media vetjes "minderjarige jongeren" genoemd - dan hoeft men naam of identiteit niet kenbaar te maken - zijn ter beschikking gesteld van de jeugdrechter.

Er wacht hen allicht enkele weken opsluiting in een comfortabele instelling (wij vernemen intussen dat ze "geplaatst" zijn in Everberg), en dan mogen ze weer de straat op. In hun gemeenschap zijn beiden intussen fors in aanzien gestegen, extra gemotiveerd dus voor het volgende delict.

Zou het politieke establishment, dat altijd hoog van de toren blaast als een autochtoon iets mispeutert, nu eindelijk werk maken van een wet die het mogelijk maakt om gewelddadige jongeren vanaf 15 jaar als volwassen daders te berechten?

Of zou nu de vrije verkoop van steekwapens en vlindermessen aan banden gelegd en gerichte fouilleringen (op basis van profiling van dadergroepen) alsook snelrecht voor jeugdigen worden ingesteld?

En zou nu de "politiek van straffeloosheid", die vooral "gediscrimineerde mongolen" ten goede komt worden vervangen door een fors lik-op-stuk-beleid voor veelplegers, gekend bij de moedeloze lokale politie? Want hoeft het gezegd, de vijf mongolen waarvan sprake in dit bericht zijn al langer gekend bij justitie en lokale overheid, maar er wordt hen geen strobreed in de weg gelegd, tot het natuurlijk helemaal uit de hand loopt.

Denk erom, met een rationeel strafbeleid zou Kitty Van Nieuwenhuysen vandaag nog in leven zijn. Want haar moordenaars - die momenteel terechtstaan - waren op vrije voeten ondanks het feit dat ze alle drie een rijkelijk gevuld strafblad hadden met tal van geweldsdelicten...

Verandering? Ach, droomt u rustig verder.

Politieke correctheid en islamofilie, ontspruitend aan die links-liberale utopie van een harmonieuze, multi-culturele, islam-gedomineerde wereldgemeenschap, staat een normaal veiligheidsbeleid ter bescherming van de gewone burger in de weg.

De "blanke man" is tegenwoordig wereldwijd een bedreigde diersoort.

P.S. Met "mongolen" refereren we absoluut niet naar mensen met het syndroom van Down. Deze mensen zijn immers, hoewel anders begaafd, een verrijking voor de maatschappij.

P.S.2 Dit is een verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen. Namen / identiteit van de protagonisten zijn (wat de daders betreft) deels geblurd of verhuld (PC Rules).

P.S.3 Ik heb dit bericht enkele dagen van de blog gehaald omdat er teveel tegenstrijdige details bleven cirkuleren. Dat heb je als de politiek correcte media over mekaar heen tuimelen in hun ijver het incident te verbloemen en onder de mat te vegen. En de protagonisten kennelijk is opgedragen er verder het stilzwijgen over te bewaren.


9 opmerkingen:

 1. Dit is dagelijkse kost in Nederland en je mag er ook altijd vanuit gaan dat daders anoniem blijven. Gisteren nog zijn twee jonge meiden neergestoken. De dader(s) worden afgeschermd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trainlover Brugge17 maart 2011 om 13:58

  "Twee verdachten steekpartij Vilvoorde geplaatst in Everberg" en morgen al weer vrij... of liet men ze gisteren al gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bird of War A'PEN17 maart 2011 om 14:06

  In Amerika worden die gasten gedurende hun minderjarigheid begeleid in een bootcamp. Ze worden daar kort gehouden, ze maken hun middelbare school af, behalen een diploma, de begeleiding helpt hen aan een baan, en indien alles werkt zoals het hoort zijn ze hun strafblad kwijt. Dat noem ik pas jeugdsanctierecht dat nuttig werk verricht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een helden.. Serieus 30 tegen 5?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gerecht bestaat hier niet in Belgie,elk doet zijn goesting,ten lange laatste zijn ze er nog fier op dat ze daarmee in de media komen dank zij het pamperbeleid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wildplassers, verkeersovertredingen, eventueel drugsgebruikers en diefstal pakken ze wel aan.
   Wel vreemd waarom ze het ergste (geweld, beschadiging van de persoon) gewoon niet aanpakken!

   Verwijderen
 6. In de media lees je telkens een ander verhaal met inderdaad één constante, namelijk dat namen of afkomst van de dader of daders niet wordt vermeld. Hoe typisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Buurtbewoners zeggen dat in de wijk Faubourg een gevoel van onveiligheid heerst. In juni 2010 werd daarvoor het Comité Veilig Faubourg opgericht, dat onlangs werd gewijzigd tot het Wijkcomité Faubourg. Maar veel heeft het allemaal niet veranderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn altijd Belgen, maar dan wel nieuwe Belgen.... Als het para's zijn of Joden of Hollanders of scouts, dan mag het wel vermeld worden. Maar owee als het Moslims zijn, dan mag het niet vermeld worden en zijn het jongeren... En dan hoopt de politiek dat we denken het onze eigen Vlaams jongens zijn! Hypocrisie viert in de politiek namelijk hoogtij! Onnozelaars

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...