zondag 13 maart 2011

Weg met die Arabische Olie !

ArabOil.jpg

Het kruim van de sores die de wereld vandaag kwellen kunnen we onder twee noemers plaatsen, te weten OVERBEVOLKING (de PC-kerk noemt dit versuikerend en misleidend "global warming") en tweedens... OLIE uit het Midden-Oosten.

Het eerste probleem (overbevolking) is stof voor een ander artikel. Met betrekking hiertoe refereer ik intussen naar het boek "De Ogen van de Panda" van Etienne Vermeersch. Deze minzame Vlaamse filosoof, ethicus, scepticus, opiniemaker en emeritus-hoogleraar aan de Gentse Universiteit stelt in dit bewust boek onverbloemd dat de bevolkingsaangroei in de wereld naar een apocalyps leidt. Een aanrader dus.

Het tweede probleem is zoals gezegd de "Olie uit het Midden-Oosten" die de aandrijving vormt van de global jihad, de oorlog die de islam heeft verklaard aan het Westen.

Neem de inkomsten uit Arabische olie weg, en de motor van global jihad sputtert en valt spoedig stil.

Een utopie? Neen, integendeel.

Sinds 2007 onderzoekt de Engelse firma CELLA ENERGY een soort "superbrandstof" die weinig koolwaterstoffen uitstoot, vrij milieuvriendelijk kan worden geproduceerd en zich laat tanken in conventionele verbrandingsmotoren zonder al te veel aanpassingen.

Na drie jaar onderzoek is de firma klaar met de brandstof. Het is waterstof maar in een andere vorm. Zoals u allicht weet kan waterstof alleen worden opgeslagen en getankt onder hoge druk en onder extreme koeling. Cella Energy heeft dat probleem opgelost, zodat deze nieuwe brandstof nu gewoon gelijk benzine kan worden getankt en opgeslagen.

En hier is het goede nieuws: de kostprijs aan de pomp zou tussen 0.25 en 0.30 euro per liter bedragen. Die goedkope prijs in combinatie met de te verwaarlozen uitstoot is eigenlijk te mooi om waar te zijn maar hoe dan ook reeds bevestigd met een patentname door de firma CELLA.

Wel waar wachten we nog op, hoor ik u denken? Welnu, de grote oliemaatschappijen en de "elites van het grootkapitaal" voelen de bui hangen en werken Cella met alle middelen tegen om de brandstof via hun distributienetwerken aan te bieden aan de consument en het bedrijfsleven.

Het loont de moeite om hier ruchtbaarheid aan te geven en alzo de wereld kond te maken dat deze brandstof bestaat. Een beetje druk op het politieke establishment en de opinievormers in het hele Westen kan hieromtrent wonderen doen.

Meer info over deze brandstof vindt u bij CELLA ENERGY via deze link: cellaenergy.com

Mail ook meteen de link van dit artikel door naar al uw relaties en vrienden, de boodschap moet snel en op grote schaal worden verspreid.

Beeld u even in wat er op het spel staat. Met deze brandstof wordt niet alleen het huidige en toekomstige energietekort ongedaan gemaakt, het milieu vaart er wel bij en wij nemen in één adem de islamisten de wind uit de zeilen.

7 opmerkingen:

 1. Dit is een ogenopener zeg!

  Wist ik allemaal niet. Maar ik ga het meteen doormailen naar al mijn vrienden en kennissen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. TOO GOOD TO BE TRUE? Hoe komt het dat we hierover nergens iets lezen of horen op televisie of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Poep is de meest natuurlijke meststof die er maar bestaat en dient dan ook als zodanig gebruikt te wordenr!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Actueel eigenlijk, want die fuel kan meteen nucleaire opwerking vervangen en dat voorkomt hetgeen Japan momenteel meemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dat waterstof?
  Dat groeit aan bomen ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @anoniem
  Wij leven op een waterplaneet, remember?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Myriam van Antwerpen15 maart 2011 om 10:27

  It is a double blessing! Less polution and no dependability on Arab controlled oil. Wouldn't it be great to tell them what they can do with their oil? Well as Dean Martin was "...praying for the rain in California..." I am praying for hydrogen propelled cars and any other machines/devices running on oil now.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...