vrijdag 18 maart 2011

JUST DO IT !

IslamicRageBoy_Poster.jpg

Jongens en meisjes, beste lezers van deze blog, de boodschap op bovenstaande poster is vanzelfsprekend gericht tot alle "baardmannen met een bidvlek op hun voorhoofd" en alle wandelende tenten en gesluierende wijven die warempel geloven dat hoofddoeken synoniem zijn van vrijheid voor vrouwmensen.

Niet dat we denken dat het iets in beweging gaat zetten, maar niet geschoten...

De boodschap luidt onverbloemd: "Beste islamieten overal ter wereld, stop per direct met het leggen van de verantwoordelijkheid voor het morele en sociale failliet van de islamitische wereld (Umma) bij... "de Joden en het Westen".

Jullie Mohamedanen zijn, net als andere wereldburgers, zélf verantwoordelijk voor uw woorden en daden, uw nihilisme en falen, voor de lelijke uitwassen van uw problematische cultuur.

Het chronisch speen in jullie aars heet islam. Dat is de erfenis van Mo, de megalomane bedoeïen. Zolang dat kloppend gezwel op die plek floreert, zit het voor jullie niet lekker, zal het leven een martelgang zijn met veel "bloodshit" aan de knikker.

Doe er wat aan, nu we aan de vooravond staan van een mogelijke escalatie van de grote "Clash of Civilizations", oftewel de strijd tussen de enige beschaving die de moeite loont om te koesteren (de Europese) en die middeleeuwse woestijncultuur die zoveel verwerpelijkheden inhoudt (de islam) dat zij de toegang dient ontzegd tot de 21e eeuw.

Jihadi's, smeed jullie Kalashnikovs om tot ploegen, uw kromzwaarden tot schoppen, ga meteen constructief aan de slag en lever een positieve bijdrage aan deze geglobaliseerde wereld. Verwijs de "Verzen van het Zwaard" naar een figuurlijke wereld der fabelen, thuishorend in een wreed ver verleden.

Verklaar Osama bin Laden en zijn trawant Zawahiri tot potsierlijke clowns die van de scène dienen geboehd. Kom uit die luie zetel en van die muffe bidmat en begeef u naar uw lokale rijksdienst voor arbeidsvoorziening en vertel daar enthousiast dat u vol motivatie en werklust aan de slag wenst te gaan. Voor uzelf, voor uw familie, voor uw land, voor een betere wereld.

Neem een voorbeeld aan de bescheiden en ingetogen Japanners, die na hun pyramidale rampspoed gevolgd door diepe rouw nu hun veerkracht hervinden om opnieuw een toekomst op te bouwen, alle mouwen opgestroopt, alle handen aan de ploeg.

Kortom, vergeet de global jihaad, geef ons worsten met pataat (of zoiets).

18 opmerkingen:

 1. Herman van Keer18 maart 2011 om 18:40

  *** Tolerance becomes a crime, when applied to evil [Thomas Mann] ***
  islam delenda est.

  muslims must come to know muhammad, allah, and islam as they are presented in the qur’an and hadith because informed people will not kill for such a demented spirit. And non-muslims need to know that there is almost no mention of peace, tolerance, or love in islam. We have been played for fools. Western civilazation now has the opportunity to understand islam before it destroys our nation.
  http://www.prophetofdoom.net

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja en stop vooral met naar Europa te emigreren. Jullie haten de westerse cultuur, dus blijf maar thuis in Noordafrika of Turkije. Ook wij hebben genoeg van onaangepaste valse asielzoekers, we zijn het beu voor jullie te moeten opdraaien zonder dat er iets voor inde plaats komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom Lybie niet bombarderen met macaroni? Dan blijven die asielzoekers toch gewoon ginder?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe kan een mens zo dom en naïef zijn om in een onbestaande godheid als allah te willen geloven? Indoctrinatie werkt blijkbaar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vergeet NIET dat het super mensen ras van Jappeners hun land weer hebben opgebouwd uit het bloodgold'van uit de oorlog!
  Vergeet Nanking niet,de verkrachte en vermoorde vrouwen en kinderen,het NIET erkenne van de schuld die ze hebben tegen de mensheid!
  Lees" the Golden Lily and the Emperor's Gold" maar-Ik heb twee jaar in een jappen slaven kamp gezeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uw tekst: "zal het leven een martelgang zijn met veel "bloodshit" aan de knikker".

  Dat is voor de mohammedanen geen martelgang maar een pad van rozenblaadjes recht naar het paradijs, waar 72 bloedgeile maagden hen opwachten.

  Allahu Akbar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Fee
  omdat muzzies zo van de dood houden, zullen wij, die van het leven houden, hen die dood geven, free on the house.

  allah snackbar !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anathematic Action20 maart 2011 om 20:26

  Feit dat moslims op een uniforme manier denken heeft alles te maken met het feit dat zeer jonge kinderen vaak in madrasas (Koranscholen) worden opgevoed. Dus alle vooroordelen die ze hebben, worden hen door een Koranleraar opgelepeld en die herhaalt ook voortdurend wat de inhoud ervan is en wat de betekenis ervan is. Gevolg is dan dikwijls ook dat ouders die 'kennis' van generatie op generatie doorgeven aan hun kinderen (zelfs als die niet naar een Koranschool zouden gaan), waardoor traditionele indoctrinatie een feit wordt en moslims niet buiten dat referentiekader kunnen denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anathematic Action20 maart 2011 om 20:34

  de kern van indoctrinatie zit in:

  1) ontwikkelingspsychologisch zo vroeg mogelijk beginnen met kinderen bepaalde info op te lepelen
  2) die opgedane kennis zo veel mogelijk herhalen
  3) kinderen met die kennis op te voeden in een omgeving die los staat van een stimulerende buitenwereld. (isolatie) en daarmee
  4) uniformiteit creëren binnen een groep van gelijkgezinden, waardoor het referentiekader stand houdt.

  Indoctrinatie van jonge kinderen werd zowel toegepast door de Nazis, de maoïsten, Pol Pot en word vandaag nog steeds gebruikt door groepen die we sekten noemen. Een madrassa is een type voorbeeld van zo'n geïsoleerde omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @AA
  As always, good thinking.

  En zeggen dat de madrassa's als paddestoelen opschieten in Groot-Brittanië en de VS...

  Hand in hand met de sharia-rechtbanken.

  Onder Sheik Obambi zal het zeker niet beteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Anoniem

  75 bloedgeile maagden? Uit een studie van Duitse professoren, die de oudste versies van de koran hebben bestudeerd, blijkt deze zin FOUT vertaald in het Arabisch vanuit het ARAMEES.

  Wat er feitelijk staat is "dat wie sterft voor Allah een tros druiven krijgt in het paradijs".

  Een tros druiven, en geen maagden. Maar dat willen die idioten natuurlijk niet gezegd hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In "Het Vrije Volk" staat hieromtrent nog een goed artikel, waaruit ik enkele fragmenten licht:

  Gewelddadige en moordzuchtige politieke, etnische en religieuze regimes hebben dezelfde doeltreffende methoden overal en altijd gebruikt. Deze procedure bestaat uit twee eenvoudige stappen, die steeds weer worden herhaald:

  1) Je dwingt een persoon om het doctrine van het systeem steeds weer te herhalen gedurende maanden en jaren totdat hij elk woord van buiten kent en het ten slotte doordringt tot zijn totale manier van denken totdat dit de enige waarheid is waarin hij gelooft.


  2) Je slaat hem (bij voorkeur op een willekeurige en ernstige manier) en maakt hem bang waardoor je hem dwingt om gevoelloos te worden en waardoor hij het fysieke en psychologische lijden kan dragen en om de gevoelens van boosheid, frustratie en angst te vergroten – gevoelens, die vervolgens worden gericht op de vijanden van het systeem.

  Op deze wijze komt er een persoon tot stand die geheel is doordrongen van de doctrine van het systeem en die het vermogen heeft verloren om zowel het leed van hemzelf als dat van anderen te voelen. Zo komt een emotioneel ‘koud’ persoon tot stand die blindelings de politieke of religieuze doctrine van zijn meerderen volgt. Als men deze methode toepast op een kind dat bezig is met het ontwikkelen van de eigen persoonlijkheid, dan zal de aangeleerde doctrine eenvoudig deel gaan uitmaken van de persoonlijkheid van dat kind.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Met een beetje verbeelding lijkt een tros druiven misschien wel op een tros tetten ?

  Dat heb je met seksueel gefrustreerden, ze zien overal wel iets dat er in realiteit niet is...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sappige tetten of sappige druiven, wat is het verschil ? :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 15. If you declare Islam a religion of peace and love, then why don't you throw a lovebomb.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anathematic Action5 april 2011 om 21:23

  Ik wou zomaar tussendoor eens vragen hoeveel jij moet betalen om zo'n blog in stand te houden ? Want wat het feitelijk is met blogger weet ik niet, maar als het over uitbreiden van de mogelijkheden gaat, dan zijn ze daar nogal vaag over...Wat kan je standaard voor GEEN geld eigenlijk verwachten van blogger ?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @AA
  Bloggen via Blogger is gratis. Over die uitbreidingen en de eventuele kosten ben ik niet geïnformeerd, want niet aan de orde omdat het concept vooralsnog aan mijn behoeften voldoet.
  Dus mijn devies: vlieg erin !!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...