zaterdag 14 augustus 2010

Obama gangmaakt Global Jihad

Fucking_Obama.jpg

Dat Obama de slechtste president is die de VS ooit hadden, wisten we al. Dat die zelfde huichelaar een verdoken islamist is, wisten we ook. Zelfs dat hij nauwe banden heeft met talloze hardcore ex-communisten was ons bekend.

Maar dat hij zich openlijk en schaamteloos achter de global jihad zou scharen, nee dat lag niet meteen in de lijn der verwachting, want er komen verkiezingen aan.

Inderdaad, Husein Obama, die op zijn laatste politieke benen loopt, heeft de "audacity" om zich achter de islamist-provocateur imam Faisal Rauf te scharen, die een triomf-symbool voor de global jihad wil oprichten op een steenworp van Ground Zero.

De opening van dit haatproject is voorzien op... 11 september 2011, de tiende verjaardag van 9/11. Kan het symbolischer? Gaan die arrogante islamieten misschien ook twee boeings laten voorbij scheren ter ere-saluut aan de omgekomen jihadi's?

Eerst heette het dat het project, dat aanvankelijk "the Cordoba House "werd gedoopt, een moskee zou worden van maar liefst 13 verdiepingen hoog.

Maar de tegenwind uit conservatieve hoek en vanwege de verwanten der slachtoffers van 9/11 was sterker dan verwacht. Hier wist men via bevriende media en populaire blogs de goegemeente duidelijk te maken dat het alluderen op Cordoba een provocatieve verwijzing inhield naar de verovering van Zuid-Spanje door de Moren (El Andalus).

Dus werd de naam snel veranderd in "Park 51", en kreeg het project een "groene inslag" (de klassieke milieu-mumbo jumbo), om de sympathie van de argeloze Amerikaan op te wekken.

Ook werd gesteld dat het gebouw geen moskee zou worden, maar een ontmoetingshuis waar bruggen zullen worden gelegd naar niet-moslims, ten teken van verdraagzaamheid en verstandhouding.

Wat een farce! Er is in de hele wereld niet één islamitisch gebouw dat effectief als ontmoetingshuis dienst doet. Om de eenvoudige reden dat de islam geen niet-islamieten naast zich duldt. Voor de schone schijn (da'wa) worden wereldwijd weliswaar bezoekjes aan moskeeën georganiseerd alsook iftars (uitnodigingen om als niet-islamiet deel te nemen aan het breken van de ramadan), maar het geregeld samenkomen van moslims en niet-moslims is een mythe.

Ook het argument, dat door zowel Bloomberg (burgemeester van New York) als Obama wordt gehanteerd, alszou dit project puur een kwestie van vrijheid van religie zijn is vals en misleidend. Er zijn honderden zo niet duizenden moskeeën in New York en er zijn plaatsen genoeg in Manhattan om gebedsplaatsen te bouwen, niemand die dat kan of mag verbieden.

Edoch, wegblijven uit de buurt van Ground Zero is geen kwestie van godsdienstvrijheid maar van "common decency", van respect en fatsoen. Het is gelijk het bouwen van een monument met swastika naast het Holocaust-museum. We hoeven dit eigelijk niet verder te beargumenteren, elk normaal denkend mens begrijpt dit als vanzelf.

Maar Obama, de leider van de meest leidinggevende natie ter wereld, begrijpt dit niet. Nochtans weet hij als geen ander dat dit Park 51-project een triomfboog zal zijn van de global jihad. Dat het project gefinancierd zal worden door aan jihad geliëerde groeperingen, die er geen geheim van maken dat ze het Westen van binnenuit willen vernietigen om dan schatplichtig te maken aan de islam. Ook weet hij dat dit project een kaakslag betekent voor al de slachtoffers van 9/11 en hun verwanten en vrienden.

Obama is het niet waard om een politieke functie te vervullen in een beschaafd land, laat staan president te zijn van de Verenigde Staten van Amerika.

Dat Obama ook geen tweede termijn zal rondmaken staat als een paal boven water. Sterker nog, hij zal zich moeten hoeden en drukken om niet hetzelfde lot beschoren te zijn als zijn illustere voorganger in de jaren zestig. Alleen stierf toen een potentiëel grote president, iets wat van dit onbenul niet kan worden gezegd.

Dhimmi_Obama.jpg

Obama en zijn knieval voor de Saudische koning. Of hoe de leider van het Westen zich onderwerpt aan zijn islamitische meesters.

9 opmerkingen:

 1. Obama is de steun van de joden kwijt in amerika, dus kan hij zijn tweede termijn op de buik schrijven.

  Maaar goe ook, we zijn zijn gezeur moe als kou pap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jazeker, we zijn die smoel kotsbeu gezien. En die lijzige stem. De ontnuchtering in de USA moet/zal pijnlijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De vierde wereldoorlog is begonnen, alleen weten ze dat in het Westen nog altijd niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vergeet niet dat de huidige demissionaire regering van Nederland dit Cordoba-project helpt realiseren door mdidel van subsidies !!
  Hardstikke knettergek zijn ze hier in Holland.
  Tijd voor nieuwe politiek, tijd voor Geert Wilders !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bombama trekt intussen zijn kak terug op, geschrokken van de weerslag van zijn uitlatingen. Typische schijnheiligheid eigen aan moeslims.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met Dubbel Joe zou het niet waar geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Obamasalladimsalladom. Ja dom. Heel dom.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waar een mohammedaan ooit gepist[9/11,islamitische terroristen] heeft is de grond van hem. Voor eeuwig. Ik ben geschokt, dat de stad New York nu bereid blijkt toestemming te geven voor de bouw van een moskee[vlakbij Ground Zero] op de plaats van de meest bloedigste islamitische terroristische aanslag uit de geschiedenis.Maar de locatie van de geplande moskee, net naast de gapende kraters van Ground Zero, is voor buurtbewoners een stap te ver.Dit is spuwen in het gezicht van iedereen de op 9/11 vermoord werd.Tijdens de aanval van 11 september 2001 werd de Grieks-orthodoxe Sint-Nicolaaskerk totaal verwoest. Het kerkbestuur probeert al negen jaar wanhopig van het gemeente bestuur van New York toestemming te krijgen om de kerk te herbouwen. Zonder enig succes.Waarom is voor deze plek gekozen? Omdat dit de enige plek in Manhattan is waar een honderd miljoen dollar kostende moskee gebouwd kan worden? Nee. Omdat het een krachtig politiek en religieus statement zal zijn. Waarom zijn de Amerikanen voor een andere locatie?Waarom geen totaal verbod aan die barbaarse waanzin op hun grondgebied?Hebben ze nog niet genoeg barbaars geweld gepleegd? Zijn nog niet genoeg onschuldige mensen vermoord?Zijn de bedenkers van het islamitische centrum inderdaad de gematigde hervormers die ze voorgeven te zijn, of gaat het om fundamentalisten die een andere tactiek hebben gekozen om hun intolerante doeleinden na te streven?De zogenaamd 'gematigde' imam Feisal Abdul Rauf, de oprichter de van 'Ground Zero moskee', in zijn eigen taal al jaren pleit voor de invoering van de streng islamitische shariah wetgeving in onze Westerse democratiën.Imam Feisal Abdul Rauf is niet alleen de oprichter van de Ground Zero moskee, maar was bijvoorbeeld ook medefinancier van de provocatieve Turkse Gaza 'vrijheidsvloot', die werd ondersteund door de Turkse regering door de financiering van de als liefdadigdheidsorganisatie vermomde terreurgroepering IHH, die banden heeft met onder andere Hamas.Rauf is een fundamentalistische predikant met gevaarlijk ontwrichtende denkbeelden.http://www.hetverraadvanlinks.nl/GroundZero5.htm De 'gematigde' islam is slechts een tactisch verzinsel, een misleidend voorwendsel om vaste grond in het vrije democratische Westen te krijgen, om deze democratiën vervolgens stukje bij beetje af te breken, totdat zij volledig onder de macht van de moslims zijn gebracht. Er is voldoende bewijs dat de islam niet vergelijkbaar is met welke andere religie dan ook. Helaas dringt dit slechts heel langzaam door tot de westerse bevolking en willen (linkse) bestuurders geen actie ondernemen om het streven naar werelddominantie van deze verderfelijke en achterlijke woestijnideologie de kop in te drukken.Een G-Z-moskee is een bewijs dat het Westen zich definitief laat prostitueren door een onmenselijke barbarij. In ruil voor olie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Max
  Een vlammend betoog, Max!! Misschien tijd voor je eigen blog, om het woord te verspreiden? Want het informeren van de goegemeente, daar begint onze strijd tegen de islam en zijn inherente barbarij.
  Slaap er eens over!
  KH

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...