woensdag 21 juli 2010

Weg met Allah !

5 opmerkingen:

 1. Yes we can  De chef van het Trend Research Institute. Gerald Celente raadt alle in Europa wonende moslims en islamitische groepering nu al aan een vlucht te bespreken of Europa nu al langzamerhand te verlaten, omdat de historie zich in Europa zou herhalen en het overal tot op dit moment nog onvoorstelbare verdrijvingen van moslims zou komen.  De brutale schreeuw naar autonomie, die men op dit moment alleen van de Schotten, de Basken en de Vlamingen zou horen, zou al binnen enkele maanden in heel Europa normaal worden, omdat geen enkele regio meer voor de andere of voor migranten uit verre landen zou willen betalen. Tegen deze achtergrond zou het zelfs tot oorlogen in Europa kunnen komen en de historie zou zich bij het thema etnische zuiveringen vast en zeker herhalen. Dat zou nu duidelijk afzienbaar zijn. Want overal in Europa zouden de burgers bij de terugkeer van de economische crisis de vraag stellen wat migranten eigenlijk kosten – en dan zouden de desbetreffende regeringen hier antwoord op moeten geven. De vraag naar de kosten van de migratie zou in economisch voorspoedige tijden door de politiek altijd verdrongen zijn.  Het Trend Research Institute staat boven iedere verdenking rechts of links te zijn. En Gerald Celente heeft in de afgelopen 20 jaar met de precisie van een scherpschutter steeds opnieuw op de komende politieke ontwikkelingen in de wereld gewezen. Van de ineenstorting van de voormalige Sovjet-Unie tot aan de actuele economische crisis – altijd heeft zijn instituut gelijk gekregen. Maar in Europa wilde men zijn nieuwste prognoses nooit geloven – anders dan in de VS, waar hij en zijn instituut sterren zijn. Zo zal het waarschijnlijk ook in dit geval zijn.  http://www.amsterdampost.nl/vanaf-2012-worden-de-moslims-weer-overal-uit-europa-verdreven/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Stradi:
  Interessant wat u daar schrijft, dank hiervoor.
  KH

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hans van de Mortel22 juli 2010 om 14:32

  Weg met Allah !

  • Islam is een aanfluiting voor onze beschaving. Islam is de cultuur van het rovershol met aan het hoofd de meer dan duizend jaar overleden roverhoofdman Mohammed. Islam is op dit moment in onze kennisbeschaving de enige barbaarse criminele religieuze organisatie in dienst van een arabische allah. Wie de koran leest weet genoeg. Aanzetten tot haat, discriminatie, moord en doodslag zijn uniforme waarden in de geïndoctrineerde hersenen van de mohammedaan.

  Wie als mohammedaan genoeg heeft van islam en deze zo langzamerhand uitkotst moet wel heel sterk in zijn schoenen staan. Want de koran is een directe license to kill voor wie in de analfabeet, sadist en mensenslachter Mohammed geloven; zij worden door Mohammed BEVOLEN alle ex-mohammedanen te vermoorden. En Befehl ist Befehl zoals we weten. Politieke leiders hebben echter bitter weinig geleerd van de (nog recente) geschiedenis. Vraag ernaar in de moskee! Vraag het aan elke islamitische godgeleerde, de imam, ayatolla, moefti, imam, kalief, mahdi, moellah of welke godsdienstwaanzinnige dan ook. Vraag naar wat er staat in sura 4:89! Zijn onze politieke leiders nu zo dom en verachtelijk of ben ik nu een rechtvaardige en zo slim?

  Er zijn op dit ogenblik al te veel mohammedanen in Nederland, België en Duitsland om ze allemaal in een krankzinnigengesticht te stoppen waarin ze thuis horen. Beter is hen allemaal te verbannen naar de ons overbekende fascistische islamitische dictatuur staten. Omdat hun hersenen beschadigd zijn zouden mohammedanen het best gediend zijn met medicijnen. De betere psychiaters zijn hiermee bekend. Wie in een psychose zit moet geholpen worden met pillen en niet met mooie praatjes. Dat mohammedanen zich tegenwoordig moslim noemen is niets anders dan een nieuwe verpakkingsnaam voor een weerzinwekkend walgelijk virusverwekkend product dat zich nog altijd met een ruim overschreden houdbaarheidsdatum etiketteert in onze kennisbeschaving. Het gaat hier steeds meer lijken op Mexicaanse toestanden die geregeerd worden door angst voor de maffia.

  Met van angst verstoken groet,

  Hans van de Mortel,
  scepticus, determinist, atheïst en godsdienstwaanzinoloog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volkomen mee eens. De Europese volkeren moeten voorgelicht worden over dit gevaar. Ik ken islamieten van zeer dicht bij. Zij kennen het woord dialoog niet. In hun monologen over hun (walgelijke) doctrine debiteren ze de ene leugen over andere. Zij proberen ons te misleiden. Eruit met die lui.

   Verwijderen
 4. @ Hans

  haha Hans, je bent weer in vorm vandaag !
  Tijd om je eigen blog op te starten, misschien?

  Roma victor (doelend op Het Westen)!

  Kafir Harby

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...