woensdag 18 augustus 2010

Islamonausea

FuckAllah.jpg

De media vragen zich wereldwijd af waar de hulp uit Westerse landen blijft voor de miljoenen door watersnood getroffen Pakistanen.

Zou het met racisme te maken kunnen hebben, durven nogal wat linkse rukkers te opperen. Valse beschuldigingen en demoniseringen uit die hoek zijn we intussen gewend.

Waarom helpen de geïndustrialiseerde landen dit zwaar getroffen land niet? Na de Tsunami en de ramp in Haïti kwam de hulp nochtans direct massaal op gang?

Maar laat ons die vraag eens in alle ernst anders formuleren.

Waar blijft de islamitische wereld in de kwestie Pakistan? Waar blijven de Arabische landen die aankijken tegen bergen van petro-dollars?

Hamas, de Taliban en Hezbollah tot de tanden bewapenen en van miljarden dollars voorzien, dat kan allemaal, daar zijn kennelijk wel middelen en motieven voor. Maar het verzopen Pakistan helpen? Ho maar!

Ook, waar blijft de mondiale opbrengst van die zo geroemde zakat, de giften voor minderbedeelden, die vooral tijdens de ramadan opgeld maakt, in deze periode dus? Waarom geeft de moslim in de straat weinig of niets voor de Pakistanen? Gaat men er per definitie vanuit dat het Westen maar moet opdraaien voor alle ellende in islamitische landen? Als een soort jiziyya misschien?

Een gisteren vrij gegeven lijst met donoren voor Pakistan toont het zwart op wit: er wordt geen enkel islamitisch land vermeld. Asjeblieft.

Sommige links-liberale media wijzen met een beschuldigende vinger naar het fenomeen "islamofobie", dat de modale Westerling ervan zou weerhouden spontaan giften en schenkingen te doen voor Pakistan.

Ik zou het eerder ISLAMONAUSEA willen noemen. Het gevoel van absoluut GENOEG te hebben van die pseudo-religie. Het gevoel van te moeten kotsen als er weer een aantal haatbaarden of schotelvodden in beeld komen.

Sinds 9/11 zijn er wereldwijd een 16.000 (zestienduizend) aanslagen gepleegd uit naam van Allah en zijn zelfverklaarde profeet. Die gewelddadige jihad is geen zaak van enkelingen en eenzaten, maar maakt deel uit van de islam. Er gaat geen dag voorbij of ergens wordt er gemoord en verminkt in naam van de islam. Wereldwijd stellen islamieten zich ongelooflijk aan, stellen ze zich arrogant op en eisen een speciale behandeling voor de slaafse volgers van hun pseudo-religie, eisen ze onbeschaamd meer tolerantie voor hun intolerantie.

Vraag u dan ook niet af waarom de Westerling in toenemende mate aan ISLAMONAUSEA lijdt, het verzopen Pakistan ten spijt.

14 opmerkingen:

 1. ...en f*** his prophet too.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van mij krijgen die paki's geen eurocent. wij ongelovigen zijn hun te min, behalve als het op steun aankomt, dan kennen ze ons wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. islam heeft zijn beste tijd gehad, we zijn hier intussen allemaal wakker aan het worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kwam eerst, de onverdraagzame moslim of de onverdraagzame Westerling? Als u het mij vraagt, eerst kwam de eerste. Die moet dus niet zagen en klagen. Gooi uw islam in de vuilbak en het weer klaart op. Simpel toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Here's an idea
  Instead of spending $100 million on a mega-mosque at Ground Zero, why doesn't the Imam Feisal Abdul Rauf and financier Sharif El-Gamal take the $100 million and donate it to the Pakistani flood victims?

  In doing so, they'd make up for the umma's indifference to those victims' plight, and create a great deal of good will -- which is what they keep claiming they're trying to do. And they'd be aiding their fellow Muslims.

  It's a win/win situation!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Kafir, ik vind dat u gelijk heeft. Laat de islamitische landen nu eens zelf zorgen voor de nood in hun regio. Ze vinden zich superieur aan het Westen, welnu, dat ze dat maar eens bewijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan me inbeelden dat de Indiase regering er niet echt rouwig om zal zijn dat Pakistan ten onder zou kunnen gaan aan allerlei epidemieën. Eergisteren heb ik naar TerZake gekeken. Interessant om te weten dat Lashkar-I-Taiba, dezelfde organisatie die de aanslagen in Mumbai heeft georganiseerd, een aan hen gebonden eigen NGO heeft, die momenteel de meeste hulp biedt aan de mensen ter plaatse.

  En dat terwijl de regering van Pakistan met zijn duimen draait. Kan nog interessant worden: die NGO is er duidelijk op uit gestuurd om de mensen op lange termijn te gaan radicaliseren. En dan zouden wij er tegelijk nog geld in gaan steken ??? Waar zit de logica ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @anoniem
  U heeft daar een punt. Pakistan is een verloren land. Dat op de koop toe verzopen is. Wie zou daar zijn latijn in steken? De mohamedanen uiteraard, deze ramp komt hen goed uit. De Navo moet per direct alle kernwapens weghalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Kafir, leuke term zeg ! Moet ik onthouden. Maar zeg eens, hoe noemt men een persoon die aan islamonausea lijdt, een islamonaut? LOL !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Mariet
  Een islamonaus? Iemand een beter idee?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog meer bewijs dat Pakistan een even groot schijthol van een land aan het worden is als Afghanistan in TerZake op 24/08/2010 om 20 u

  http://terzake.canvas.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @anoniem
  Terwijl India de wereld verovert, schuift Pakistan in de afgrond. Het verschil tussen beide? Islam. Deze kanker staat beschaving en ontwikkeling in de weg. Er zal een wereldoorlog nodig zijn om deze "pain in the ass" weg te snijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nu, in elk geval, wat ik daarmee wou aantonen is het volgende: Wat er in Afghanistan gebeurt, doet zich eveneens over de grens voor in Pakistan. Het cynisme van de media is duidelijk. Pakistan moet a.h.w. nog steeds beschouwd worden als een bondgenoot, vanwege geopolitieke redeneringen (die naar mijn mening totaal geen steek houden) Wat mij betreft behoort die regio toe aan het dysfunctionele conglomeraat Dar al Islam. We kunnen er als Westerlingen gewoon niet van uitgaan dat door moslims gedomineerde staten ooit op welke manier dan ook echt bondgenoten van ons zouden worden. Elk van die landen zal hoe dan ook nog verder ten onder gaan op lange termijn. Als dominosteentjes. Dus hebben we er niks te zoeken.

  De mensen die we naar ginder hebben gestuurd kunnen we bovendien ook beter in eigen land gebruiken. Het houdt namelijk geen steek om orde te gaan scheppen in landen die inherent ontwricht (willen) zijn, terwijl in steden als Brussel de criminaliteit al jaren lang Afghaniseert met Kalashnikovs. Totaal onverantwoord om nog langer ginder te blijven, dus.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...