maandag 30 augustus 2010

Links liefkoost de Leugen

Het is vandaag een speciale dag voor Duitsland. Een dag met stip in de annalen van de geschiedenis over hoe Duitsland en bij uitbreiding West-Europa hun zo gekoesterde beschaving te grabbel hebben gegooid voor een utopisch, links-liberaal ideaal. Maar dat is een ander verhaal, waarover wij, "resistance bloggers", nog dikwijls zullen posten.

Een mijlpaal in de geschiedenis van een catastrofaal en mislukt migratiebeleid is de verschijning vandaag van een BOEK van Thilo Sarrazin (foto).

Deze topbankier én nota bene vooraanstaand SPD-lid (sociaal-democraten) schreef een bijzonder kritisch boek ("Deutschland schafft sich ab") over moslims in Duitsland en poept alzo in eigen nest.

Hoeft het gezegd, de hele links-liberale wereld schreeuwt moord en brand en trekt alle registers open om deze minzame socialist in stukken te rijten, zijn boek en ideeën te verketteren (hetzelfde scenario als Geert Wilders momenteel in politiek correct Nederland ondergaat). De lynchmob gaat zelfs zo ver om niet alleen zijn ontslag te eisen als directeur van de Bundesbank, maar Sarrazin ook verdacht te maken van racisme, islamofobie en zelfs anti-semitisme. Kortom, de klassieke Linkse truuks om een karaktermoord te plegen.

Wat schrijft Sarrazin dan zo allemaal dat de ganse links-liberale kerk krijsend in de gordijnen jaagt?

De waarheid. Niets dan de waarheid. En dat is precies het probleem tegenwoordig. In de machinatie om de wereld stapje voor stapje naar een "new world order" te loodsen, waarbij een kleine elite met ijzeren hand de hele globe regeert, zijn tal van diep gekoesterde waarden en normen op hun kop gezet.

Voor de links-liberale elite is de Leugen tegenwoordig Waarheid. Is Intolerantie tegenwoordig Verdraagzaamheid. Is Barbarij tegenwoordig Beschaving. Is Genitale Verminking tegenwoordig Vrouwenemancipatie. Is Achterlijkheid tegenwoordig Cultuur.

En o wee wie daar iets tegenin durft te brengen, u kan uw carrière op de buik schrijven, uw goede reputatie vaarwel kussen.

Terug naar Duitsland, waar het boek "Deutschland schafft sich ab" een absolute beststeller belooft te worden (omwille van alle heisa) en dus ook een politieke boemerang zal worden in het gezicht van de links-liberale elite, waaronder Bondskanselier Angela Merkel, die de uitspraken van Sarrazin uiteraard onaanvaardbaar noemt.

De 65-jarige Sarrazin schrijft bijvoorbeeld: dat moslims in de hele Europese Unie slecht integreren. Hij ziet de immigratie als een bedreiging voor de genetische structuur van de Duitse identiteit. De influx van kansarme moslims maakt Duitsland economisch en cultureel armer. In Duitsland is een overwegend nutteloze en werkloze onderklasse ontstaan, die zich afzondert in enclaves. De Turken veroveren Duitsland op precies dezelfde manier als de Kosovaren Kosovo hebben veroverd, door hogere geboortecijfers.

"Ik moet niemand erkennen die van de staat leeft en deze staat terzelfder tijd afwijst, die niet verstandig zorgt voor de opvoeding van zijn kinderen en die voortdurend nieuwe hoofddoekmeisjes produceert", aldus Sarrazin.

Er zijn - gelukkig maar - steeds meer intellectuelen die mensen als Sarrazin in bescherming durven te nemen. De gekende publicist Ralph Giordano bijvoorbeeld merkt fijntjes op dat de critici van Sarrazin nooit op de feiten zelf ingaan. "Niemand analyseert het mislukte integratiebeleid, en niemand doet dit op een helderder manier dan Sarrazin", aldus Giordano.

Links cultiveert de Leugen, tot de Leugen Links fileert.

AANSLUITEND (31 augustus 2010)

Zoals verwacht vallen de links-liberale media en kranten over mekaar heen om Sarrazin verbaal te lynchen. De krant De Morgen titelt "Topbankier schokt Duitsland met racistische uitspraken", godbetert. Maar linkse jongens toch, Duitsland is helemaal niet in shock, die goegemeente krijgt gewoon bevestiging van wat ze al lang zelf aan de lijve ondervond, met name dat wij een pyramidaal probleem hebben met de islamitische bevolkingsgroepen in het Westen. Sarrazin, niet meer dan de boodschapper van nieuws dat de links-liberale elites liever niet geopenbaard zien, zal nu alle registers moeten opentrekken om overeind te blijven, want er zijn mensen in Duitsland die hem graag ritueel willen slachten, letterlijk en figuurlijk.

AANSLUITEND 2 (2 september 2010)

"Bundesbank ontslaat islamhater", titelen linkse lynchmedia. De elites hebben hun slag weer thuisgehaald. Denken ze. Sarrazin belandt op de keien en dit weze een voorbeeld voor al degenen die de islam durven te bekritiseren. Wat een vergissing. Het volk is wakker en weet van wanten. Dat zal Duitsland geweten hebben tijdens de volgende verkiezingen.

AANSLUITEND 3 (6 september 2010)

Angela Merkel heeft gisteren tijdens een interview met het weekblad Bild am Sonntag toegegeven dat het fout zou zijn de problemen met islamitische jongeren in Duitsland te verzwijgen of te minimaliseren. "We zitten hier met een groot pobleem en ik wil er open over kunnen praten zonder van rassenhaat te worden verdacht", aldus Merkel.AANSLUITEND 4 (7 september 2010)

De Duitse topbankier Thilo Sarrazin, bekend om zijn omstreden uitspraken over de integratie van buitenlanders, zou een opmerkelijk politiek succes boeken, mocht hij een partij oprichten. Bijna een op de vijf Duitsers zou voor hem kiezen.
Een ‘Sarrazin-partij’ met uitgesproken standpunten over integratie en het gebrek daaraan, zou nu meer dan 18 procent van het Duitse electoraat kunnen bekoren en dat betekent in één klap tientallen parlementszitjes in de Bundestag. Het peilingbureau Emnid heeft de studie gedaan en de directeur Klaus-Peter Schöppner zegt daarover: “Voor veel Duitsers is Sarrazin iemand die eindelijk durft uitspreken wat velen denken.” Uit details van de peiling blijkt dat liefst 29 procent van Die Linke, de enige partij die links staat van de sociaaldemocratische SPD, zou overstappen naar een rechtsconservatieve ‘Sarrazin-partij’.
Maar ook de conservatieve christendemocraten van CDU/CSU zouden 17 procent aan hem kunnen kwijtspelen. Zo’n ‘protestpartij’ die durft ingaan tegen het ‘zwijgen’ over integratie en immigratie, zou een niet onbelangrijk deel van het Duitse electoraat kunnen bekoren. Er is in Duitsland al een debat op gang gekomen over de wenselijkheid of noodzaak van een nieuwe volkspartij, sinds SPD en CDU/CSU steeds meer van hun aanhang verliezen.
Volgens de peiling van een ander bekend bureau, Forsa, ziet zelfs 46 procent van de Duitsers “wel iets in de stellingen van Sarrazin”. “Eén man splitst de republiek” staat nog in Der Spiegel en de grote baas van Forsa, Manfred Güllner, heeft in de media al gewaarschuwd voor “een Duitse Haider”, die van het wantrouwen tegen de grote partijen gebruik zou kunnen maken. Thilo Sarrazin heeft tot nu toe echter wel nog niet verklaard van plan te zijn een politieke partij op te richten.

Hallo links-liberale elites, wat zeggen jullie hiervan?


11 opmerkingen:

 1. De leugen is als Frankenstein, ooit peuzelt ze de ventileerder ervan op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze man is een held. Zwemmen tegen de stroom in, notabene in Duitsland, je moet maar durven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ware beeld van de islam, ook in ons land:

  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Benrahou H. (35) veroordeeld tot twee jaar cel voor opzettelijke slagen en aanranding van de eerbaarheid. Voor verkrachting werd de man vrijgesproken.

  In de nacht van 26 december 2007 had de beklaagde een vrouw aangesproken die hem passeerde in de Carnotstraat in Antwerpen. Hij raakte haar aan en probeerde haar te kussen. Toen ze niet op zijn avances wilde ingaan, sloeg hij de vrouw en duwde hij haar op de grond. Benrahou H. sleepte het slachtoffer vervolgens achter een bestelwagen, waarna hij haar opnieuw betastte en tevergeefs probeerde haar broek te openen.

  Het slachtoffer verklaarde eerst dat hij haar alleen maar betast en geslagen had. Later voegde ze daar nog aan toe dat ze hem oraal had moeten bevredigen en dat de politie dat gezien moest hebben toen ze de beklaagde op heterdaad betrapte.

  De man ontkende dat echter en ook de rechtbank vond het niet bewezen. Volgens een getuige had de beklaagde zijn broek nog aan en ook de politiemensen die hem arresteerden, hadden niet gezien dat zijn gulp open stond.

  Uitzonderlijk? Alles behalve. Een islamiet is het toegestaan een kafir vrouw te belagen, te verkrachten. Deze man heeft in de ogen van de islam of de sharia dus niets misdaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I believe the West has in recent decades gone too far in making individualism the sole basis of our culture. When a nation is reduced to nothing more than an atomized collection of individuals, with no ties to the past and no obligations to future generations, mounting a defense of a lasting society becomes difficult, if not impossible.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeg eens, is dit boek straks ook verkrijgbaar in het Nederlands? Weet iemand hier iets over?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De islamieten bedreigen politici, schrijvers, karikaturisten, toneelspelers, professoren, met de dood, omdat deze intellectuelen alleen zouden mogen denken wat zij gedogen. Dat loopt de spuitgaten uit en is een gevaarlijk intellectueel terrorisme, waardoor zij een feitelijke “dictatuur opleggen” niet alleen in de moslimlanden, maar ook bij ons.Overal in Europa woedt momenteel dezelfde discussie. Er wordt gepraat over hoofddoekjes, allochtone probleemjongeren en islamitische scholen. Nog niet zo lang geleden ervoer geen enkele Westerling de islam als bedreigend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'en poept alzo in eigen nest'

  Hoe doet hij dat dan ? Op zijn Nederlands of op zijn Vlaams ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat de critici zelf nooit op de feiten ingaan, dat zien we overal. Soms kom ik toevallig met mijn zapmachien op de Nederlandse TV terecht rond 23 tot 0.00 uur. Nu schijnt daar zo'n programma te zijn op dat moment waarop ongeveer 45 minuten aan een stuk in het rond wordt gedebatteerd over de onmogelijke coalitie van dit moment. (enorm saai, trouwens)

  En wat blijkt ? De discussie gaat nog altijd over 'onverdraagzaamheid' en 'dergelijke coalitie kan potentieel resulteren in een samenleving die restrictiever wordt' en meer van dat soort blabla...De vraag waarom sommige partijen daarentegen op bepaalde punten blijven hameren omdat ze relevant zijn vandaag de dag en waarom die problemen ontstaan zijn, daar hoor in zo'n discussie niks van. M.a.w. Wilders heeft geen reden om zich zo op te stellen, laat staan de Nederlanders zelf. Dat is natuurlijk moreel oneerlijk: ad hominem aanvallen plegen zonder op de essentie van het samenlevingsprobleem zélf in te gaan. Dat zijn dus flut-discussies, en niet meer dan dat.

  Binnenkort moet er in Zweden ook nog gestemd worden. Dat gaat tof worden: zou me niks verbazen als traditionele partijen dan ginder ook die toer opgaan. Alles blokkeren wat relevant is voor de mensen, daar zijn ze sterk in.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Solo Bonaparte
  die bedenking maakte ik mij ook tijdens het schrijven. Ik laat het aan de verbeelding over van de lezer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Martin
  Allicht komt dit boek er ook in het Nederlands, en vrij spoedig (ijzer smeden als...)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ A Bosch
  Is juist. Zweden? Mijn gedacht gaan we daar grote verschuivingen zien ten koste van de linkse kerk. Ook in Zweden is voor het gewone volk de maat vol.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...