vrijdag 27 augustus 2010

Geen Cent voor Pakistan !

BigMouthPaki.jpg

STOP ! Portemonnee dicht, verscheur uw overschrijving, geef asjeblieft GEEN EUROCENT aan acties ten behoeve van Pakistan!

Omdat Pakistan het gewoon niet waard is, omdat uw geld weggegooid geld is.

Wij baseren deze oproep op onthullingen en getuigenissen (zelfs vanwege het Vaticaan), en op feiten die ons tegen de borst stuiten, zoals zoveel dat van de islam afkomstig is.

Op het ogenblik dat u deze regels leest, worden in het verzopen Pakistan vele honderduizenden christenen en hindoes mishandeld, van hulp uitgesloten, dikwijls ook gedood, als systematische discriminatie van non-islamieten, zo typisch voor de islam. Non-islamieten wordt moedwillig niet geregistreerd, zodat ze ook uitgesloten worden van enige levensnoodzakelijke hulp, alsof ze niet bestaan.

Conclusie: GEEN EUROCENT VOOR PAKISTAN !! Laat de islamitische landen, die altijd onzichtbaar zijn als er zich een ramp voordoet, maar eens zelf aan de kar trekken. En stuur per direct waarnemers van de VN om deze kwaadaardige discriminatie te registreren en ter sprake te brengen in de eerstvolgende veiligheidsraad.

Het wordt tijd dat wij de bullshit van islamieten resoluut afwijzen en met de vuist op tafel beginnen slaan.

AANSLUITEND (2 september 2010)

Intussen heeft Ab Jansen een verslag van de toestand terplaatse geschreven. Wat wij in dit artikel hebben gemeld omtrent de discriminatie van christenen in Pakistan, was geen woord gelogen. Lees het allemaal zelf: Vergeten en genegeerd in de watersnood

12 opmerkingen:

 1. Dat was te voorzien. Niet-gelovigen moeten uitgesloten en vervolgd worden. Het basispricipe van de Islam als totalitaire ideologie, noemen ze dat.

  Zou me niks verbazen dat een deel van dat geld ook terecht gaat komen bij de Taliban via de achterpoort. Stort niks ! We zijn weer bezig solidair te zijn met de verkeerden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, van mij krijgen ze geen eurocentiem !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg het voort jongens, zet het op facebook, licht de plaatselijke chiro in, anything will do!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property - either as a child, a wife, or a concubine - must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men. Thousands become the brave and loyal soldiers of the Queen: all know how to die but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome."

  Winston Churchill in The River War: An Historical Account of the Reconquest of the Sudan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Flak jacket
  Winston, he saw it all coming... But we no longer have these great leaders and statesmen who could lead us out of this nightmare.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kunt u garanderen dat alle andere terroristische en extremistische islamitische organisaties in Pakistan geen cent aan Nederlandse (nood)hulp ontvangen?Die mensen moeten worden geholpen,door de "steenrijke" islam landen,waar hun broeders en zusters wonen.De Taliban wil toch geen geld/hulp uit het westen? Laat Allah ze dan maar helpen.Was er trouwens niet nog een enorme berg poet over van na die aardbeving?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hans van de mortel28 augustus 2010 om 12:29

  Het is al te laat. De grote fout is dat wij ons met die landen bemoeid hebben. Wij hebben ons met die landen bemoeid vanuit brutaliteit, hoogmoed, arrogantie, bemoeizucht en vooral hebzucht. Daarbij stond het Engelse koninkrijk voorop, gevolgd door het koninkrijk Spanje en niet te vergeten Holland. Ook België schaarde zich in de vaart der hebzucht en bemoeizucht. Allemaal zwaaide men dreigend met christelijke normen en waarden, gesymboliseerd in het achterlijke beeld van de persoon van Christus aan het kruis.

  Wie geboren is als jood, katholiek of wat voor godsdienstwaanzinnige aanhankelijkheid dan ook, het zij zo; hij of zij zal er vrede mee hebben. Een goed ontwikkelde beschaving is in staat zich te verdedigen tegen primitieve indringers. Die zogenaamde fraaie christelijke beschaving van het geloof in God met zijn eniggeboren zoon Jezus, heeft alleen maar tot de meest walgelijke mensonterende taferelen geleid die we nu terugzien binnen de islam. Een islam die massaal in ONZE kennisbeschaving is binnengehaald en voornamelijk bestaat uit ongeletterde dwazen die, als ze één boek hebben gelezen in hun leven, dit als uitzondering wordt beschouwd die de regel bevestigt.

  ISLAM HOORT NIET THUIS IN ONZE KENNISBESCHAVING.

  Binnen de achterlijkheid van islam waarbinnen iedere islamist zijn leven opdraagt en laat afhangen van de grillen van Allah, getuigt het inderdaad van minachting voor het geloof van die mensen om ze ook maar 1 cent hulp te geven.

  Zoals het er nu uitziet is het slechts wachten op de nieuwe Hitler, Mussolini, Stalin, Mao, Pol Pot, of welke Verlosser dan ook. Het stemt dan ook tot nadenken over het feit dat de mens geen vrije wil heeft en dat slechts 1 ’krachtpatser’ in staat kan zijn om de geschiedenis te doen keren. We staan er bij en kijken er naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Max
  Nee dat kan ik niet garanderen, zelfs de VN niet, en dat hulp in de kas van de taliban terecht komt is heel aannemelijk. Geld willen zij graag, maar er mogen geen kuffar voeten aan de grond worden gezet, omdat Pakistan op weg is een nucleaire sharia-staat te worden en alle pottenkijkers moeten dus weg.
  @Hans
  Dat de Britten het bont hebben gemaakt staat buiten kijf. Ook het Palestijns-Israelisch conflict is door hen gecreëerd. Zij betalen daar momenteel het gelag voor want als geen ander is het land geïnfiltreerd door jihadisten en in alle steden is de sharia een feit. Het Verenigd Koninkrijk is stilaan rijp voor een burgeroorlog en het zal een Winston Churchill of een Stalin vergen om het tij te keren. Ik hoop op het eerste, maar vrees dat het eerder het tweede wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Kafir Harby:ons belastinggeld al jaren door de Palestijnen wordt gebruikt om de terreur tegen Israël te financieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Max
  Dat is helaas waar, en als het van het merendeel der Westerse politici afhangt zal deze financiële hulp (verdoken jiziyya) nog worden opgevoerd. Het ontwaken, ergens in de nabije toekomst, zal pijnlijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal eens!
  De toename in Indonesie van het christendom is van circa 1% voor de oorlog,thans ciraca 23%!!
  Waarom,omdat de christenen(=inclusief de katholiekenn!)hun medemensen in princepe NIET in de steek laten,edoch de islamieten wel.
  Heeft men als MOSLEM een zekere "weelde/rijkdom"graad verkregen dan hangt men-voorop zittende in de Mosk-de KKN(Koropsi Kolosi en Nepotisme) als godsdienst aan.
  In Indonesie-vooral op java-drommen de hongerigen rondom de moskeen voor een hapje eten(tijdens de labaran),denkend dat zij net zo royaal bedeeld worden als tijdens het chinese nieuwjaar of een Hindu feestdag!
  Taloze kerken worden hier gesloten,vergunningen(!!!)voor het bouwen van een kerk afgegeven maar tegen gehouden door plaatselijke hoogwaardigheids bekleders!
  Rijke Arabische landen houden hun zwijgen bij natuur rampen maar die rottige ongelovige Westerling kan wel dokken!
  Waarom wel een kerk in "heilige"christen plaatsen maar niet in MEKKA-?
  Thans zijn christelijke huigelaars of"goeddoenners" in Nederland aan het aarzelen of zij met de partij van Wilders in zee willen gaan omdat die zo"on-islamitis" doet!
  het wordt tijd in Indonisie dat de christenen een eigen beschem"orde'dienst in leven roepen als tegenpool van de in lakens gehulde extramisten die ten teide van Soeharto niets durfden te ondernemen!!!
  een dinosaurus uit voor de oorlog

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als we maar moedig genoeg zijn om dit fenomeen onder ogen te zien, maar de rode kerk, waaronder de media onderworpen is,jullie ook?, zal dit verhinderen om hier op te reageren, want dan komt het verwijt racisme. Maar dit staat ons te wachten als we de ogen blijven sluiten voor de realiteit. De Christelijke gastvrijheid en naaste liefde is onze drijfveer om steeds bij te springen daar waar de nood het hoogst is, ook al is het in een moslim land. Maar ondersom bestaat er een andere waarheid. Een waarheid van: anders gelovigen zoals Hindous, Christenen enz... zijn tweede rangs burgers en behoren geen hulp ten tijde van nood, zij zijn alleen schat plichtig omdat zij geen moslim zijn.
  Misschien dringen zulke lessen, als deze hierboven beschreven zijn, door in de naïve geesten en beseffen dat zij hun land, hun kinderen aan het verkopen voor een zak verwelkte lucht.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...