zondag 27 juni 2010

Fascist Flotilla

turkey-flotilla-rally.jpg

Het ware gelaat van de zogenaamde "Freedom Flotilla".

Führer Erdogan laat het masker vallen. Turkije glijdt af naar de status van islamo-fascistische staat.

Laat alle oprechte Europeanen, die vasthouden aan hun judeo-christelijke roots waaraan de grootste menselijke beschaving ooit is ontsproten, zich realiseren dat de barbarij die zich islam noemt een gevaar is voor de harmonie in deze wereld.

Van een verdoken islamist als Barack Husein Obama - die de personificatie is van het bondgenootschap tussen links-liberale elites en de islam - hebben we niets heilzaams te verwachten, de strijd zal in de geesten en in de straat worden gevoerd.

5 opmerkingen:

 1. Hans van de Mortel28 juni 2010 om 09:24

  Waarde Kafir,

  Een harmonie in de wereld met de islam is een contradictie. Net zo belachelijk als de voorkeur geven aan thee drinken met een koffiesmaak.

  Wij in Europa moeten toe naar een oorlogskabinet. Zoals destijds in Engeland waarbij de redder des vaderland, als verzet tegen de oprukkende nazi’s niet het eeuwige gewauwel en thee drinken van Chemberlain was, maar Churchill, een weldenkend rechtvaardig en strijdvaardig deskundig mens als hoeder van de beschaving.

  Een achterlijke beschaving die niet bereid is ook maar een moment zelfstandig na te denken en vast blijft houden aan het verhaaltje over een tot menselijke proporties getransformeerde agressieve moordlustige postduif die in opdracht van een hoger ruimtelijk wezen de eerste de beste woestijnarabier bij de keel greep en probeerde hem, ondanks een eerder mislukte poging, te wurgen omdat die door de pedofilie geteisterde arabier ongeletterd was, elke vorm van beschaving miste, en daarom niet lezen, noch schrijven kon.

  Ik zal die pedofiele psychopatische Mohammed vanwege dat feit niet veroordelen. Maar de walgelijke moordlustige agressiviteit die deze grote postduif, uit naam van het hogere wezen, uitoefende op de eerste de beste analfabete woestijnarbabier geeft nog altijd aanleiding voor mohammedanen om halsstarrig elke vorm van kennisbeschaving te weigeren. Uit angst voor die zelfde sadistische postduif, die neergedaald was in opdracht van een of ander zelfverzonnen machtig ruimtelijk wezen die in de wereld van de islam nog altijd ronddoolt als het meest weerzinwekkende sadistische spook - erger dan Hitler, Stalin en Mussolini in het kwadraat van het kwaad - waarin alleen maar domme, heel domme mensen zoals anderhalf miljard mohammedanen op de wereld nog steeds geloven.

  Zolang hersenchirurgen niet in staat zijn om onderdelen in de hersenen van allahtonen (niet te verwarren met allachtonen!) te vervangen die hun zelfstandig denken en functioneren belemmeren, blijft de zich in de zelfgenoegzaamheid van de leugen rondwentelende allahtone mohammedaan een gevaar voor de harmonie in deze wereld die gebaseerd is op het zelfstandig en vrij denken van de mens die al decennia lang gekozen heeft voor een kennisbeschaving.

  Een atheïst maakt het niet uit of iemand gelooft of niet gelooft in een god, zolang die persoon maar geen invloed gaat uitoefenen op zijn levensgeluk. Een allahtone mohammedaan gelooft in fascistische sprookjes en hem is geleerd, via het fascistisch boekje koran, dat ook al is hij analfabeet, hij een beter wetend mens is dan de minderwaardige ongelovige die te allen tijde bestreden moet worden. Een mohammedaan wiens kind een ander kind vermoordt zal dit uitleggen als de wil van allah. Het bestrijden en overrulen van ongelovigen is ook de wil van allah. Alles is de wil van allah, de weerzinwekkende knecht van de sadist Mohammed, zolang de ongelovige maar erkent dat aanhangers van de sadist en roverhoofdman Mohammed het recht hebben om orde op zaken te stellen in de wereld. Want de wereld is in en in slecht. Omdat de machtigen der aarde de islam niet aanhangen.

  Zo, dat was het dan weer even in het kort.

  Warme groet,

  Hans,
  determinist, atheïst, zelfstandig denker en godsdienstwaanzinoloog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Hans
  Zoals steeds, de nagel op de kop.
  groet van een medestrijder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Hans

  Je hebt gelijk, harmonie tussen een beschaving en de islam is een contradictie in terminis. Van een andere wereld.
  Vraag die zich stelt in deze: hoe kan de vicieuze cirkel worden doorbroken, zodat de indoctrinatie stopt?

  groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hans van de Mortel1 juli 2010 om 12:38

  Ha die Kafir!

  De tijd zal het leren! Islam is ten dode opgeschreven. Het vreet zichzelf op. Despotisme steekt de kop op en verdwijnt. De geschiedenis vertoont een niet meer weg te cijferen weg van waarheid van vooruitgang die door geen enkele minderwaardige ’beschaving’ kon worden tegengehouden. De achterlijkheid heeft nog NOOIT in de geschiedenis van de mens gezegevierd! Het gezonde verstand komt voort uit het maken van de juiste keuzes via de hersenen. Al decennia lang maken allahtone mohammedanen de verkeerde keuze, verkerende in de waan van hun superioriteitsgevoel. Zij zijn slechts parasieten op onze kennisbeschaving. Dat vertroebelt hun dramatische achterstand in werkelijk ALLES wat leeft en bestaat en van enige betekenis is voor de vooruitgang.

  Over de koran. De koran roept en blaft als een hond. Er zit geen intelligentie in verwerkt. (gisteren gehoord citaat van mijn joodse vriend Moshe Wetberg).
  Een ander citaat dat ik vanavond hoorde van Hans (jood, maar ben zijn achternaam kwijt): Een goed kind voedt zichzelf op. (nadenkertje!)

  Met warme groet en volhardende positieve geest,

  Hans,
  zelfstandig denker, determinist en godsdienstwaanzinoloog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ye kafir we find name and place were you live and we send lion mujahedeen to spill you're blood soon, very soon. You insult the Prophet (PBUH) of islaam, you insult our holy Kor'An and we punish you kuffaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...