woensdag 9 juni 2010

The Next President

TheNextPresident2012.jpg

You're looking at the next president of the United States of America. His name is John Bolton. His duty is to restore the greatness of the Land of the Free. One of his main objectives is to deal with islam once and for all.

His campaign starts.... now! Be 'bolt' and join the movement.

Want de huidige president Barack Husein Obamah (666) mag nooit en zal nooit een tweede ambstermijn aanvatten. Husein Obamah is een verdoken islamist die de poorten van Amerika wagenwijd heeft opengezet voor een nooit geziene massa-immigratie, met tevens een influx van islamieten tot gevolg uit voornamelijk Somalia, Bosnia, Irak, Jemen...

Het resultaat is dat deze grote natie - net als Eurabia - in hoog tempo wordt geïnfiltreerd door jihadi's, wordt vergiftigd door een agressieve da'wa (bekeringsdrift), aangestuurd door de Muslim Brotherhood en aangedreven door miljarden petro-dollars.

President Husein Obamah laat in het proces ook Amerika's trouwste bondgenoot Israël in de steek.

Beetje bij beetje wordt de onverbrekelijk gewaande band aangetast.

Beetje bij beetje wordt de Joodse staat in de tang genomen en aangemaand op onzinnige eisen van de Arabieren in te gaan. Het aansturen op een twee-staten-oplossing achter de grenzen van voor 1967, een stokpaardje van de regering Obamah, is een ogenschijnlijk rechtvaardige en nobele oplossing, maar zoals specialisten beamen de facto het begin van de totale ontmanteling van de Joodse staat. Een nieuw recept dus voor het Judenrein maken van het Midden-Oosten.

Waarom ik een Palestijnse staat absoluut onwenselijk en onaanvaardbaar vind, heb ik al meermaals uit de doeken gedaan, onder andere in dit artikel: Zestig Rozen voor Israël .

John Bolton is de man die het losgeslagen links-liberalisme, dat als een kwaadaardige kanker doorheen het Westen woekert, een halt zal toeroepen. Daartoe zullen de ingezette technieken die de blanke samenlevingen helpen ondermijnen worden bestreden. Eerstens het multiculturalisme (een dekmantel voor islamisering), ten tweede de wurggreep van "politieke correctheid" (een dekmantel voor censuur en intimidatie), en ten derde de massa-migratie (een dekmantel voor neo-kolonialisme ten koste van blanke samenlevingen).

Met John Bolton is er hoop dat het allemaal nog goed komt. Het alternatief heet... armageddon.


4 opmerkingen:

 1. ... en Sarah Palin als vice. Moet kunnen, moet kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Who the fuck is Bolton?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er iemand uit die weet wat hij wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat is niet moeilijk. Die Obama is niet in Amerika geboren, blijkt nu, is dus onwettig president...

  Kijk maar: http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=165041

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...