donderdag 10 juni 2010

Geert Akbar ! Geert is Groot !

Wilders_demo.jpg

Proficiat met uw overwinning Geert!

De PVV is uit het niets nu de derde partij van Nederland. De Linkse Kerk zal het geweten hebben.

Zij die de islamisering bekampen groeien in aantal. Onze stemmen klinken luider en wij laten ons niet langer wegzetten door politiek correcte dogma's en multiculturele schijnrealiteiten.

Geert Akbar ! Geert is Groot !

En nu Vlaanderen nog. Hier ligt de weg open voor Bart of het Blok, die op het vlak van islamisering niet zo erg veel van mening verschillen met Geert. Maar Vlaanderen heeft meer oog voor een mogelijke verfransing, me dunkt.

3 opmerkingen:

 1. Beste,

  Nu vergis je je toch. De Wever is een tweezak. Ik stem Vlaams Belang.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wilders de eenige die nog gezonde hersens heeft.Deze man heeft de moed om dingen bij de naam te noemen en biedt dagelijks het hoofd aan de meest afschuwelijke bedreigingen. Al die andere hebben de laatste 40 jaar van een goed land een hel gemaakt.Heeft u ook meer dan genoeg van de steekpartijen op scholen, van de aanvallen op agenten en ambulance-personeel, van het tuig dat onze steden, wijken en dorpen onveilig maakt? In Amsterdam steeg het afgelopen jaar het aantal gevallen van moord en doodslag met meer dan 70 procent. Nee, mensen het ligt niet aan uw oren, u hoort het goed: meer dan ze-ven-tig procent.We raken Nederland kwijt. Kwijt aan het Marokkaanse tuig dat scheldend, spugend en onschuldige mensen in elkaar rammend door het leven gaat. Dat de schoolpleinen en straten onveilig maakt. Dat de middelvinger opsteekt naar rouwstoeten, ambulancepersoneel bedreigt en mishandelt, homo’s in elkaar ramt, vrouwen voor ‘hoer’ uitscheldt. Ze accepteren maar al te graag onze uitkeringen, onze huizen, onze dokters. Maar niet onze normen en waarden. Mensen uit de steden moeten verhuizen of worden weggejaagd door moslims, nou dat is verschrikkelijk dat je als Nederlander moet verdwijnen. De misdaad moet veel harder worden aangepakt. Nederland moet worden terugveroverd, straat voor straat, wijk voor wijk, strandfeest voor strandfeest. Met agenten die keihard optreden tegen criminelen in plaats van snelheidsboetes uitschrijven als je een paar kilometer te hard rijdt, zoals ze nu moeten van de mensen van bovenaf. En als het tuig bij de kladden wordt gegrepen dan zijn er ook echte straffen. Dus langer achter de tralies. Nooit meer een taakstraf of een lage gevangenisstraf voor verkrachting.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Max

  Ben het helemaal met u eens. Edoch, er zullen grote drama's moeten gebeuren alvorens de goegemeente dit begrijpt en druk zet op de politiek.

  Ik blijf in de mate van het mogelijke het woord verkondigen. Hopelijk groeit onze beweging snel en fors genoeg om de zaken alsnog te kunnen keren.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...