vrijdag 2 januari 2009

Gaza: NO political solution...

Israel.jpg

Vandaag daalt "de ijzeren vuist" voor de zevende dag neer op de Gaza-strip.

Doorgaan Israel, doorgaan... Blijf Hamas viseren, bombarderen, evaporeren, fileren, vierendelen, elimineren. 

Want tegenover die ijzeren vuist staat er GEEN politieke oplossing voor het Palestijns conflict, in tegenstelling tot wat de Linkse Kerk wereldwijd beweert, in tegenstelling tot wat de apologisten en appeasers van het islamisme ook mogen voorop stellen.

Om de eenvoudige reden dat dit conflict NIET over territorium gaat, maar over redeloze jodenhaat. Judenhass die de islam werd ingebakken door de zelfverklaarde profeet Mohamed. De koran en hadiths getrouw, is het voor moslims sindsdien ABSOLUUT ONVERDRAAGLIJK dat er een Joodse staat zou bestaan in "the heartland of islam" (Dar Ul-Islam).

Bekijk bovenstaand kaartje en merk op dat Israël een onooglijk stipje vormt in een immens vijandelijk gebied dat zich - as we speak - blijft uitbreiden als een kanker. Aan territorium hebben de moslims, zoals u kan vaststellen, geen gebrek.

Zelfs al zou Israël vandaag alle zogenaamde "occupied territories" compleet overlaten aan de Arabieren en tegemoet komen aan ALLE eisen die zij vandaag stellen, zelfs dàn nog zouden de Arabieren genoeg redenen verzinnen om de strijd verder te zetten.

Tot de laatste Jood is verdwenen uit het Midden-Oosten. Want dàt is het uiteindelijke doel. Niet alleen van Hamas, maar ook het doel van Fatah (Abu Abbas) en alle andere islamitische organisaties uit de regio. Hamas wil dat doel zo snel mogelijk bereiken, de andere organisaties willen er rustig de tijd voor nemen. Maar de uitkomst is dezelfde.

Is deze aanval op "Hamastan" (Gaza) dan een oplossing? Ja, de minst slechte.

Israël weet dat het Hamas niet kan uitroeien, want een "mentale stoornis" kan je niet uitroeien, een besmettelijke ziekte krijg je nooit compleet onder controle. Maar je kan Hamas wel kreupel slaan, haar macht fors inperken, zodat er jaren zullen verstrijken vooraleer ze als organisatie sterk genoeg staat om Israël opnieuw het leven zuur te maken.

Met deze raid op de Gaza-strip zullen ook alle andere partijen (Hezbollah, Iran, Syrië...) zich nu realiseren dat Israel bijlange niet van plan is met zich te laten sollen...

Waarom Israel niet gewoon opgeven, het land gewoon overlaten aan "de Orks" (islamisten)?

Omdat Israel het front vormt van de grote oorlog tussen de Westerse beschaving en middeleeuwse barbarij (Mohamedanisme) uit het Midden-Oosten. Als Israël ooit mocht vallen, krijgt de "global jihad" zoveel "boost", dat wij in het Westen voor onze toekomst moeten vrezen. Dat kunnen wij ons nageslacht niet aandoen.

Israël, wij wensen Tsahal (het leger), de Joodse leiders en het volk een onvermurwbare kracht toe om Hamas binnen de weken die komen compleet de kop in te drukken. Sjalom!


27 opmerkingen:

 1. Hamas heeft hier zelf om gevraagd. Ze moeten nu niet janken. Bezint vooraleer ge begint.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...is er eindelijk een vervolg op "Lord of The Rings III"...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Palestijnen hebben jarenlang duizenden raketten afgevuurd terwijl de Israelis de Gaza volledig hadden verlaten. Waar klagen ze nu over? Als je een leeuw continu bij de staart trekt, zal hij bijten. Wie is dan schuld, de leeuw?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. KOM OP, LAAT HET GRONDOFFENSIEF BEGINNEN!!! Als men de raketbeschietingen wil stoppen moet men botinnes op de grond zetten en met de luizenkam doorheen de gaza gaan voor de grote kuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De "clash of civilizations" in volle gang...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Israel wordt al jaren belaagd en heeft dus het recht zichzelf te verdedigen. Laat de arabieren van de gaza maar naar Jordanie vertrekken, daar horen ze thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben het me u eens: als de joden worden verjaagd uit de regio zijn vervolgens wij aan de beurt...........

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vreemd, volgens mij zijn er toch al meer dan 400 Palestijnse slachtoffers (vrouwen en kinderen) gevallen, tegen een tiental Israelische. Wie is er nou de terrorist?
  vreemde manier van vergelden ook: gewoon scholen en ziekenhuizen opblazen omdat wat gemaskerde mannen vuurpijlen afvuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zoals gewoonlijk kennen hakbars alleen hun zijde van het verhaal, meer word ze ook niet verteld door Imam Ali Cyankali.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @blikjegrolsch | Nee, dat afschieten van ongeleide projectielen doen ze vanaf daken van scholen, ziekenhuizen ect. Gewoon lukraak richting israel om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken. En als er een vergelding komt, kunnen ze weer zielig kunnen doen met de burgerslachtoffers wat dus in de eerste plaats al komt omdat ze zelf vanaf die locatie schieten.. Ook hieruit blijkt dat ze geen enkel mededogen hebben voor zelfs hun eigen bevolking. Terroristen zijn het gewoon

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Stevie_Ray_Vaughn3 januari 2009 om 18:54

  Dat gejank van die palestijnen ben ik meer dan zat. En dan dat gejank van de moslims hier ben ik zowiezo meer dan zat. Jij vuurt raketten af, stuurt je zoon met een bomgordel een schoolbus in, laat kinderen op 8 jarige leeftijd stenen gooien naar zwaarbewapende militairen. Wat ben je dan? een prutser! een klaploper, holbewoner, en lid van een achterlijke barbaarse cultuur als je niet begrijpt dat dit dan gevolgen zijn.
  *installeert Jane's IAF nog eens een keer*

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voel me niet lekker bij zoveel agressieve idioten in huis. Palestinasjaalwijven van de linkse kerk samen met islamitische shariafans. Er zal voor heel wat subsidie bij lopen.
  Gisteren zijn er bijvoorbeeld honderden Tamils afgeslacht. Dat is toch echt een conflict dat vergelijkbaar is met het Midden Oosten. Daar hoor je de (aflaat) geëngageerden nooit over. Ik steun Israël maar aan de andere kant komt het conflict me mijlenver de strot uit.
  Waarom toch die islam hierheen gehaald?
  Is niets dan bittere ellende. Zie daar geen één positief element in.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het maakt elkaar toch wel af. Is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Vredesmachtje hier, bilateraaltje daar. Het heeft geen enkel nut. Elke bemiddelingspoging, elke pro- of contrademonstratie heeft uiteindelijk maar een effect namelijk dat er nog harder geknald gaat worden, nog meer doden vallen en er nog meer mondiaal geouwehoerd wordt. Is niks aan te doen. Zolang religie blijft voeden, blijven de doden vallen. Dat is enorm kudt voor de mensen die geen kant opkunnen, maar so be it. Het is net een file, er is geen oplossing. Wanneer in iedergeval het westen dat een zou accepteren, zonder daarbij te denken aan politiek of financieel gewin. Het gaat door, en blijft doorgaan zoals het altijd al heeft gedaan. Te kleine pikkies, stuk voor stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @blikjegrolsch
  Israel zit achter de militaire (niet de politieke) top van Hamas aan. Het bewust bombarderen van vrouwen en kinderen is niet aan de orde. Ook (en dat zal je wellicht verbazen) eten israëlische militairen geen levende Palestijnse kinderen voor hun ontbijt, offeren ze geen maagden ter ere van hun bloeddorstige god - en hebben niet de israeli's, maar Hamas het bestand opgezegd en zijn de laatsten begonnen met het afvuren van raketten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jongens, waarom geen demonstraties in de moezlimwereld toen driehonderd onschuldigen werden afgeslacht in Mumbai?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ach, ik ben nu niet bepaald pro-terrorist.
  Echter zou ik de situatie van de Palestijnen op z'n minst schrijnend willen noemen. Natuurlijk werkt Hamas niet erg mee aan het verbeteren ervan. Deze bombardementen zullen echter alleen maar leiden tot meer haat en woede. En tot tientallen, zo niet, honderden slachtoffers. En het spijt me, maar Israël heeft minder recht van klagen dan dat zooitje op elkaar gepropte mensen in Gaza.

  Bovendien zijn de pro-Israël reacties tot dusver altijd bijzonder kortzichtig en ietwat dommig geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bericht de krant: "De 49-jarige Rajan was een hoogleraar islamitisch recht en behoorde tot de topvijf van Hamas. Hij was een schakel tussen de militaire en politieke vleugel van de terreurbeweging, die in Gaza respect afdwong omdat hij zelf meevocht in confrontaties met Israëlische troepen. In 2001 stuurde hij een van zijn zonen op een zelfmoordmissie waarbij twee Israëlische kolonisten in Gaza werden gedood. Bij een bombardement op zijn huis in Jebalija kwamen nog elf mensen om het leven, onder wie twee van zijn vier vrouwen en vier van zijn twaalf kinderen."
  Dus als je zoon zich opblaast is het fantastisch en als je gezin opgeblazen wordt is het een drama, raar, ........

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik hoor net op CNN dat het grondoffensief is begonnen en dat defensieminister Barrak waarschuwde dat de Israelis tot het bittere eind zullen doorgaan, lees: tot die Hamas-gorillas allemaal in hun kooi zitten!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hamas heeft ernaar verlangd Gods belofte ten uitvoer te leggen, hoeveel tijd dat ook kost. Mohammed ... zei: "De dag des oordeels zal niet komen, totdat de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: 'O moslims, o Abdullah, achter mij zit een jood, kom hier en dood hem'."

  BeantwoordenVerwijderen
 20. In antwerpen zijn ze zich ook aan het organiseren: Sommige islamitische jongeren hadden verboden wapens bij zich, zoals molotovcocktails, stokken en pepperspray. Ze maakten veel kabaal, maar door de massale aanwezigheid van de politie - zowel in burger als in uniform - kon de situatie niet uit de hand lopen zoals eerder wel gebeurde bij een manifestatie afgelopen woensdag in Antwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. In 1970 kaapte het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina drie westerse vliegtuigen, waarna de vliegtuigen in Jordanië landden. Na acht dagen van gevechten tussen regeringstroepen en Palestijnse guerrilla's, die de kapers beschermden, werd een bestand getekend. De stabiliteit van het land kwam echter direct in gevaar en de koning besloot de militante Palestijnen uit zijn land te verwijderen. In de maanden daarna werden de Palestijnse strijders verslagen en Jordanië uitgezet. In juli 1971 waren hun laatste bases vernietigd.
  Iedereen schijt op de Palestijnen, Jordanie, "yek", Egypte "Blegh", Libanon, "iehh" , raar ...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ... I LOVE THE SMELL OF NAPALM IN THE MORNING...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. HEY MODDAFOKKAS, YOU LOVE DEATH AS MUCH AS WE LOVE LIFE? WELL, SO BE IT, WE WILL GRANT YOU DEATH!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. HANS van de Mortel4 januari 2009 om 18:52

  Wat te denken van deze realiteit?

  Ik zag wat beelden op de TV van anti-Israël demonstraties in Amsterdam met heel veel aanhangers van de analfabete pedofiele oorlogshitser Muhammed. Die mensen zijn ziek, intens ziek in de geest. Hoe komt dit? Zo waren de Japanners ook in de oorlog. Zij gedroegen zich als beestmensen. Precies zoals Hamas en zijn aanhangers zich nu gedragen.

  Eyad el Sarraj, een Palestijnse psychiater die in Hamastan woont schreef erover. (overgenomen uit NRC van zaterdag) ”Hamasstrijders werden gemarteld door mede-Palestijnen, veiligheidsdiensten infiltreerden in families, allemaal elementen die het mogelijk maakte dat de onderlinge haat oplaaide en het geweld zich tegen het eigen volk keerde. Inmiddels lijken Hamas en Fatah bezig aan een wedloop in wreedheid. Het geweld heeft een graad van onmenselijkheid bereikt die we eerder niet kenden. Mensen worden van een flat geduwd, gewonden in een ziekenhuis worden neergeschoten. Het is te gruwelijk voor woorden wat er gebeurt.”

  Moet je met dit soort onmenselijke wezens onderhandelen die vanuit hun geloof elke afspraak of overeenkomst net zo makkelijk bij het oud vuil plaatsen zoals ze hun eigen landgenoten/broeders van de daken gooien en afslachten? Zij haten niet alleen joden en Israëliërs, maar vooral hun eigen soortgenoten. Mensen die Muhammed en zijn onbetrouwbare sadistische knecht Allah achterna lopen zijn net zo onbetrouwbaar.

  Je mee sympathiserende broeder,

  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Hans,

  Israël vecht ten bate van het Westen een vuile oorlog uit tegen de Orks van Hamas, het Westen lijkt het weliswaar niet te beseffen, laat staan te waarderen.

  Het belooft niet veel goeds voor wat nog komen gaat in de oorlog tegen de islam, die nog maar net is begonnen.

  Laat ons de boodschap blijven uitdragen, woorden zijn momenteel de beste wapens.

  GROET!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. jezus wat een zielig zooitje lossers zijn jullie.

  bla bla lekker kankeren en zeiken hahaha wat een life.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @anoniem
  Boos arabiertje? Leg maar argumenten op tafel, geen anoniem gelul graag.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...