woensdag 14 januari 2009

Erdogan geeft hate speech in België...

Erdogan.jpg

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan bezoekt aanstaande zondag de Limburgse provinciehoofdstad Hasselt en zal er in de Hasseltse Ethiashallen een toespraak houden.

Volgens de Turkse verenigingen in Limburg (waaronder nota bene de aan terreur te linken organisaties Milli Görüs en "Grijze Wolven") zal de komst van Erdogan zowat 15.000 bezoekers lokken, vanzelfsprekend Turken die hun loyauteit ten overstaan van het Turkse Vaderland hoog in het vaandel zullen voeren met rode vlaggen en schotelvodden.

Erdogan is zondag eerst te gast in Brussel in het kader van onderhandelingen over de toenadering van Turkije tot de Europese Unie. Daarna zal hij in Hasselt naar verluidt zijn kiezers komen bedanken voor zijn verkiezingsoverwinning en hen tevens wijzen op "hun verantwoordelijkheid als ambassadeurs buiten Turkije".

U kan dit zo interpreteren: Erdogan zal zijn landgenoten in België oproepen vooral NIET te assimileren in de Belgische gemeenschap, hier een parallelle maatschapij te vormen en loyaal te blijven aan Turkije en vooral de islam, alsook klaar te staan voor een nieuw kalifaat in wording, dat volgens hem niet meer tegen te houden is als Turkije binnenkort ook effectief lid wordt van de Europese Unie.

Zijn wij in het Westen echt zo naïef? Blijkbaar wel.

Naar verluidt zullen de lokale politie van Hasselt en de staatsveiligheid de komst van Erdogan naar Hasselt en het verloop van de bijeenkomst op de voet volgen. Wij hopen dat ze Turks verstaan, tussen de regels kunnen lezen om überhaupt te begrijpen waar het in deze over gaat, maar we rekenen er niet op.

Intussen neemt de Turkse arrogantie hand over hand toe: nadat Erdogan vorig jaar het Westen schoffeerde tijdens een zelfde soort speech in Duitsland, heeft deze duivel in schaapskleren nu de euvele moed het nog eens te komen overdoen in België.

Voor wie aan een en ander mocht twijfelen, verwijs ik graag naar volgend recent artikel: Islamists Approach Europe - Turkey's Islamist Danger, by Bassam Tibi.


10 opmerkingen:

 1. Toch maar een tegenbetoging organiseren? In de trant van "wij willen geen forum bieden aan religieuze fascisten"?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. U zou niet willen weten op welke manier en in welke mate de turkse islamo-fascisten en nationalisten reeds binnengedrongen zijn in onze instellingen en bij uitbreiding die van de ons omringende landen, duitsland op kop. Wij plegen zelfmoord zonder het zelf goed te beseffen. Waar zijn de helden van weleer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe weet u wat die Erdogan volgende zondag gaat vertellen? Helderziende misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @anoniem
  Sedert Erdogan premier is mag Turkije niet langer worden gezien als de seculiere staat die Atatürk achterliet. In alle geledingen van overheid en bestuur zijn de islamisten binnen geloodst en worden seculieren aan de kant geschoven of zelfs onder valse voorwendsels onder arrest geplaatst. Tenzij het leger spoedig de macht grijpt en orde op zaken stelt, zal Turkije mettertijd verloren zijn voor de Westerse wereld (islamisme is een kanker die niet met democratische spelregels te bestrijden is). Mochten de linksliberale autocraten van de Europese Unie bovendien hun politiek van Turkse toetreding tot de Unie desondanks willen doordrijven, tegen de wil van de grote meerderheid van de Europese bevolkingen in, hou ik mijn hart vast voor het voortbestaan van Europa. Dit gezegd zijnde ligt het dus voor de hand waarover Erdogan het aanstaande zondag zal hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Turken zullen zich, net als Marokkanen, nooit integreren zolang ze zich inlaten met de islam. Om de eenvoudige reden dat de islam UITDRUKKELIJK VERBIEDT van contact te hebben met een niet-moslim, ten zij om hem te misleiden. Daar moeten we verder geen tekening bij maken als we zien dat de Turkse vrouwen in zowel Turkije als het Westen plots allemaal de hoofddoekjes hebben ontdekt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is die zaal dan wel heilig genoeg voor die moefties of moet die eerst worden...

  Varkenspoten aan de klinken van de entrée, wedden dat er niemand binnengaat...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my Allah, jullie zijn zo dom!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @redactie
  Dat hebben jullie heel goed ingeschat, de speech ging inderdaad over Turkse ambities om Europa stapsgewijs te onderwerpen. Infiltreren JA, assimileren NEE. Het worden nog interessante tijden...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier een paar recente opmerkingen van Recep Erdogan:

  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  "De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze barakken en de gelovigen onze soldaten."

  "Turkije willen beschrijven als een gematigde islamitische staat is oneerbiedig tegenover de islam zelf. De gematigde islam bestaat niet. Islam is islam."

  Het wordt tijd dat onze politici onder ogen zien dat Turkije geen aanwinst is voor de EU maar een duidelijk gevaar vormt en de onderhandelingen over toetreding permanent stopzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De man van Leuven20 januari 2009 om 14:46

  Erdogan heeft ... het GAS ontdekt! Als chantage-middel wel te verstaan. Hij heeft gezien hoe zeer gas speelt (crisis Rusland-Oekraine) in Europa, en speelt dit nu handig uit. Die Turken, ze blijven me verbazen. Ik vraag me af wanneer het leger een coup pleegt en al die islamisten aan de hoogste bomen ophangt?

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...