maandag 19 januari 2009

Heeft Allah de Pest aan Jihadis?

Muzzies.jpg
Wij vernemen dat een "pest-epidemie" dood en verderf zaait in trainingskampen van Al-Qaida en gelieerde groeperingen.

Naar verluidt zouden minstens veertig moslimextremisten zijn omgekomen aan de gevolgen van de pest in een trainingskamp in Algerije. Het nieuws kwam aan het licht nadat veiligheidsagenten een lijk vonden langs de weg.

Het slachtoffer was lid van Aqlim, een vertakking van Al-Qaida in Noord-Afrika. Aqlim is de grootste en machtigste al-Qaida-groepering buiten het Midden-Oosten. Aqlim geeft trainingen aan aspirant-terroristen.

Aqlim was verantwoordelijk voor de aanslag op de VN-kantoren in Algiers in 2007, waarbij 41 doden vielen. Aanslagen in Algerije kostten in 2008 aan 70 mensen het leven. In juli stelde Droudkal nog dat zijn groepering "voortdurend contact" had met andere "broeders" van Al-Qaida

De kopstukken van Al-Qaida vrezen nu dat de ziekte, die ook 'de zwarte dood' wordt genoemd en tijdens de Middeleeuwen over heel Europa miljoenen slachtoffers maakte, zich al heeft verspreid naar andere terreurcellen, of zelfs naar de taliban in Afghanistan en Pakistan.

Waarom zijn de VS niet zelf op "dit recept" gekomen? Dit is zonder meer een ideaal wapen in de oorlog tegen het terrorisme. De meeste groeperingen hebben immers niet de medische uitrusting om ernstige ziektes te bestrijden. Bovendien is medicatie "haram" in de ogen van deze fanaten, stel u voor.

De builenpest waarvan sprake wordt onder andere verspreid door de beten van rattenvlooien. Symptomen zijn zwellingen in de lies, de hals en oksels. De infectie kan een week in het lichaam zitten zonder zichtbaar te worden, maar in die tijd is ze wel hoogst besmettelijk.

De epidemie zou begonnen zijn in de grotten, waar Aqlimleden zich schuilhouden, in de provincie Tizi Ouzou, zo'n 150 kilometer te oosten van de hoofdstad Algiers. De bende, die onder leiding staat van de gezochte terreurbaas Abdelmalek Droudkal, is inmiddels op de vlucht geslagen naar de provincies Bejaia en Jijel. Kwestie van de ziekte even door te geven aan zijn spitsbroeders?

Heeft allah plots de pest aan zijn hakbars? Het ziet er naar uit...

4 opmerkingen:

 1. Ha, ik las het bericht net in Het Vrije Volk, dus het zal wel kloppen zeker?

  40 Algerijnse koranridders gestopt met bidden

  "Jullie houden van het leven, wij van de dood". Dat stond in de videoboodschap die Al-Qaida achterliet na de aanslagen in Madrid. Nou, vandaag is het Al-Qaida's lucky day, want Allah heeft zijn trouwste volgelingen namelijk beloont met niets minder dan de builenpest. Deze week zijn 40 terroristen in een Algerijns trainingskamp dood langs de weg aangetroffen met veretterde builen in hun oksels. Dank u, o Weldoener, o Barmhartige. Een middeleeuwse beloning voor een middeleeuwse club. De ziekte, die ook wel bekend staat als de Zwarte Dood, roeide rond 1348 de helft van de Europese bevolking uit. Na het opkomen van de eerste verschijnselen sterft 40% binnen drie tot vijf dagen: een bijzonder hoge mortaliteit. Laten we met alle bevolkingsgroepen gezamenlijk bidden dat de ziekte zich snel naar andere Al-Qaida-bolwerken verspreidt. Allah rules!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW IS DAT GOED NIEUWS!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zijn bronnen die melden dat het probleem eigenlijk aan de terroristen zelf te wijten is en niet aan een gewone pest-epidemie. Kennelijk zouden ze zelf met biologische wapens hebben geëxperimenteerd, met de gekende gevolgen. Check this:

  An al Qaeda affiliate in Algeria closed a base earlier this month after an experiment with unconventional weapons went awry, a senior U.S. intelligence official said Monday.
  The official, who spoke on the condition he not be named because of the sensitive nature of the issue, said he could not confirm press reports that the accident killed at least 40 al Qaeda operatives, but he said the mishap led the militant group to shut down a base in the mountains of Tizi Ouzou province in eastern Algeria.

  He said authorities in the first week of January intercepted an urgent communication between the leadership of al Qaeda in the Land of the Maghreb (AQIM) and al Qaeda's leadership in the tribal region of Pakistan on the border with Afghanistan. The communication suggested that an area sealed to prevent leakage of a biological or chemical substance had been breached, according to the official.

  "We don't know if this is biological or chemical," the official said.

  The story was first reported by the British tabloid the Sun, which said the al Qaeda operatives died after being infected with a strain of bubonic plague, the disease that killed a third of Europe's population in the 14th century. But the intelligence official dismissed that claim....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn als een sprinkhanenplaag, wel nu zijn ze verdoemd met een plaag...
  Allah houdt grote kuis, peins kik.

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...