zaterdag 27 december 2008

Pita Halal? Haram ja!

Aapvarken.jpg

Test-Aankoop, gekend voor zijn grondige research, deed een onderzoek in veertig Arabische pita-zaken (in België) om na te gaan "welk vlees er in de kuip zit".

Het resultaat is op zijn zachtst gezegd verbijsterend, althans voor moslims die in deze zaken hun "broodje schaap" komen kopen en eigenlijk een "broodje aapvarken" krijgen. Halal? No no, haram!

Het onderzoek wijst om te beginnen uit dat de pita-zaken het nalaten te afficheren welk vlees er precies in hun waren zit.

Bij labo-analyse stelde Test-Aankoop anderzijds vast dat in negen op tien gevallen kip en kalkoen wordt gemengd en vaak wordt er rund alsook varken en schaap toegevoegd. In enkele gevallen is de pita of shoarma zelfs puur... varkensvlees, stel u voor.

Diverse Arabische zaken ontkennen dat ze varkensvlees gebruiken, wegens onrein voor moslims, maar dat is dus niet waar. Als winstbejag in het geding is zijn islamieten best bereid hun heilige halal-principes opzij te schuiven.


5 opmerkingen:

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!! Islamieten die varkensvlees eten zonder het zelf te beseffen !!!!!!! Moraal van het verhaal: wat iemand niet weet, maakt hem niet heet!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeg, wat is dat voor een beest?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kruising tussen varken en ???????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ...voor mij nog een worstenbroodje graag...LOL

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SHOARMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Typ op google dit in :

  Shoarma t´ schaap!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...