woensdag 22 februari 2012

De "segregatie" is een feit..."In de concentratiewijken [van Belgisch Limburg] is de integratie mislukt", stelt Vlaams parlementslid Sonja Claes (CD&V) vandaag in het Belang van Limburg. Kennelijk is dit een reactie op de intenties van het NVA (Minister voor Integratie Geert Bourgeois) om flink te gaan snoeien in de subsidies voor integratieprojecten.

Het taboe-woord "segregatie" is gevallen. Een christen-democrate lucht haar hart in een mainstream regionale krant... Als burgemeester van Heusden-Zolder kan dat tellen. Is er zich een kentering aan het aftekenen, gaan we de problemen eindelijk durven benoemen? Wait and see.

Wij, die de problemen al vele jaren aanklagen in onze blogs en al zo lang waarschuwen voor de tijdbom onder onze samenlevingen, zijn uiteraard niet verbaasd dat de kruik nu overloopt. 

Hetgeen burgemeester Claes poneert, is nog maar het topje van de ijsberg. De problemen zijn vele malen groter dan omschreven in het interview met de regionale krant, lees hier het artikel: "In concentratiewijken is de integratie mislukt".

Omdat in dit soort discussies steeds dezelfde canard blijft opduiken alzou alles te maken hebben met "sociale achterstelling en werkloosheid", schreef ik meteen volgende mailbrief aan de interviewer, tevens politiek hoofdredacteur van Het Belang van Limburg.

Mailbrief aan de politieke hoofdredacteur van Het Belang van Limburg

Mijnheer Donckier

In een verstikkend klimaat van politieke correctheid, is het opluchtend te mogen constateren dat u - weliswaar in een kort opinie-editoriaal - de voortschrijdende segregatie van onze islamitische bevolkingsgroepen in het voetlicht plaatst.

Ik ben van mening dat een krant als Het Belang van Limburg hierin een belangrijke taak te vervullen heeft, want er ligt een tijdbom onder onze samenleving en als ze niet wordt ontmanteld zal de toekomst van onze kleinkinderen er somber uitzien.

De ontwikkelingen in het Midden-Oosten, waar de Moslim Broederschap de macht overneemt en openlijk pleit voor oorlog met het Westen alsook de creatie van een Nieuw Wereldkalifaat, zullen de islamieten in het Westen nog verder sterken in hun streven naar segregatie in enclaves. We zien het fenomeen niet alleen in Beringen of Heusden-Zolder, maar in alle stedelijke gebieden over de hele Westerse wereld.

In tegenstelling tot wat u suggereert, hebben segregatie en de vorming van enclaves weinig of niets met achterstelling en werkloosheid te maken. Off the record zullen de ambtenaren van de rijksdienst voor arbeidsvoorziening en andere sociale instellingen die ballon meteen doorprikken. 

De kern van het probleem zit in de doctrine van de islam ingebakken. "Neem geen ongelovige tot vriend en gedraag u niet zoals de ongelovigen, want dan zal ook jij een ongelovige zijn", is een gebod van de profeet. Een moslim die vriendschappelijke relaties onderhoudt met ongelovigen wordt gelijkgesteld met een afvallige of "murtad" (of irtitad), en hierop staat de doodstraf. De profeet: "Hij die zijn religie verlaat, dood hem!".

Segregatie is met andere woorden een gebod binnen de islamitische geloofsleer. Ik kan deze stelling onderbouwen met talloze citaten en geboden uit de meest respectabele islamitische geschriften (Sira van Ishaq, Sunna van Al-Tabari, de Hadith van Al-Bukhari en Moslem, zelfs de Qu'ran), alsook recente fatwa's en uitspraken van gerespecteerde sheiks en imams, maar het zou ons te ver leiden. In islamitische landen gaat die "segregatie" zover, dat hele bevolkingsgroepen worden verdreven of gewoon uitgemoord (cfr. de belegering van christenen, momenteel in o.a. Nigeria, Egypte, Turkije en straks in Syrië, etc.).

Kan ons land dit probleem aanpakken? Nauwelijks. Het vergt een globale aanpak. Maar die zie ik niet meteen tot stand komen, gezien het feit dat de Verenigde Staten momenteel de meest islamofiele president ooit in het Witte Huis hebben zitten. Bovendien werken de Verenigde Naties, onder druk van het OIC (Organisatie van Isamitische Samenwerking) aan richtlijnen die hun leden zouden verplichten "kritiek op de islam" (islamofobie) buiten de wet te stellen. Een rampzalige evolutie.

Ik hoop echter dat uw editoriaal over de segregatie van islamieten in Limburg niet het laatste is en dat de mainstream media stilaan gaan inzien dat wegkijken en zwijgen, onder dwang van "het dogma der politieke correctheid", eventuele oplossingen voor de groeiende samenlevingsproblemen alleen maar in de weg staan.

Met vriendellijke groet,

Kafir Harby

Als uitsmijter voor de vuist weg enkele links van mijn blog, die het onderwerp benaderen:

11 opmerkingen:

 1. Waar heeft die madam Claes al die tijd verbleven? Niet op straat in haar gemeente, want de problemen die hier worden aangehaald zijn niet van gisteren. Dat weten wij al jaren. Maar een mens mag hier niets over zeggen, je bent direct gebrandmerkt als racist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben geen problemen met vreemdelingen tenzij ze een islamitische achtergrond hebben, dat is de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik het meer dan volmondig mee eens. Academisch onderzoek zou dat trouwens bevestigen. Wij hebben geen problemen met Brazilianen, Indiërs, Polen, Russen, Roemenen (op wat dieven na), Bulgaren (op wat pooiers na), Japanners, Chinezen etcetera, etcetera. Maar met mensen uit islamitische landen daarentegen loopt het de spuigaten uit. Ik weet dat dit niet luidop mag worden gezegd, maar het is de waarheid.

   Verwijderen
 3. Binnenkort aparte bussen voor vrouwen en mannen in Heusden en bij uitbreiding in alle enclaves? Ik verneem dat de religieuzen (islamieten) in Turkije, meer bepaald in Istanbul, pleiten voor gescheiden openbaar vervoer. "Om de intimidaties te voorkomen waaronder Turkse vrouwen maartoe gebukt gaan", luidt de officiële verklaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schtevige brief Kafir. Maar u kent het verhaal: ze dronken een glas...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik blijf hoopvol dat er een kentering komt. Weinig kans, maar toch. Hoop doet leven.

   Verwijderen
 5. parallelle woonbuurten is een zaak, maar de dagelijkse overvallen, carjackings, steamings, holdups, overlast, geweld op en tegen bussen enzoverder, dat is een andere zaak die mensen nog meer stoort en op de zenuwen begint te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zolang de media niet eerlijk berichten, zolang de politie zijn taak niet ten gronde uitvoert, zolang de rechter teveel door de vingers ziet, zolang straffen niet worden uitgevoerd, wel zolang zal er niets veranderen. Tot misschien het boeltje ontploft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anathematic Action24 februari 2012 om 20:34

  Goed initiatief om die brief te sturen. Het kan immers nooit kwaad de echte onnozelaars op de feiten te wijzen en ze een nodige trap tegen hun kont te geven. Al is het maar om ze te tonen dat het lachen hen spoedig zal vergaan met hun PC superioriteitsgevoel. Mooi zo !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor klokkenluiders als wij is het een werk van lange adem. Maar niets doen is geen optie, kunnen we maar beter collectief zelfmoord plegen, want buigen voor allah is helemaal geen optie.

   Beetje bij beetje zullen de neuzen de andere kant op worden gezet. The long road over de Langenberg.

   Verwijderen
 8. Bij een vechtpartij in Leuven zijn het voorbije weekend twee jongeren gewond geraakt. De slachtoffers stonden buiten aan feestzaal Rumba een sigaret te roken toen een groepje Marokkanen heb aanviel omdat ze zich als homo gedroegen.

  Niet alleen is segregatie een feit, die moslims willen ons ook hun waarden en normen opdringen, desnoods met geweld.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...