dinsdag 31 januari 2012

Jihad: de verzwegen genocides...

(Archieffoto Nigeria - Geweld tegen christenen)
In de hele islamitische wereld worden momenteel niet-moslims (in hoofdzaak christenen) vervolgd, verdreven, onderdrukt en... afgeslacht.

In Nigeria gebeurt dat op zulk grote schaal en barbaarse wijze, dat een militair ingrijpen door VN of Navo eigenlijk de evidentie zelf zou moeten zijn (zie dit recent artikel)

Edoch, er gebeurt helemaal niets. De massale moordpartijen worden zelfs niet eens als dusdanig vermeld door de media in het Westen.

Op bovenstaande foto ziet u een pleintje vol lijken van christenen, slachtoffers van een jihad tegen niet-islamieten. Regelmatig wordt er in Nigeria een gans dorp uitgemoord, er zijn zelfs getuigenissen van kerken die in brand worden gestoken met de gelovigen erin. Mensen worden er op de meest barbaarse wijze levend verbrand door fanatiekelingen van Boko Haram, de islamitische groepering die gans Nigeria wil onderwerpen aan de sharia en hiertoe een oorlog ontketent tegen het christelijke zuiden en  moslims in het Noorden die een "tolerante vorm" van de islam nastreven. De moordenaars mogen ongehinderd hun gang gaan.

Wanneer gaan de linksliberale elites hun politieke correctheid overboord gooien en een vuist maken tegen deze barbarij? Als alle christenen zijn gedood of verdreven?

De islam is een kanker die kennelijk vrijuit mag woekeren. Onze kinderen zullen hier straks de erfenis van dragen, ze zullen het deze generatie van linkse en links-liberale elites nooit vergeven.

ISLAM: 
ONVERDRAAGZAAMHEID TROEF!

Hier een sfeerbeeld van hetgeen zich momenteel in Egypte afspeelt: Koptische Christenen in Egypte.

U denkt dat er in Europa zelf niets aan de hand is? Check de toestand in Denemarken: Christenen ongewenst in Vollsmose.

Hoe vredig zou het er aan toegaan in Macedonië? Kijk zelf maar eens: Moslims steken Kerk in brand...

Zou het er in Bosnië beter aan toegaan voor christenen? De propaganda in het Westen verkocht de oorlog als een "agressie van Serviërs jegens Bosnische moslims". De waarheid is dat de oorlog in Bosnië PURE JIHAD was gericht tegen de Serviërs, precies het tegenovergestelde dus. Hier een artikel uit onverdachte bron (Radio Vatikan) over de "Etnische Zuivering gericht tegen Katholieken" in Bosnië. Onder de wegkijkende ogen van de linksliberale elites in het Westen, het weze onderstreept.

Wat doet intussen onze "wereldleider", sheikh Obambi? Check for yourself, here...

Andere opinies over de vervolging van christenen? Ayaan Hirsi Ali schreef net dit artikel voor Newsweek Magazine: The Global War on Christians in the Muslim World. Een aanrader.

Intussen in Iran. Ayatollah Ali Khamenei roept de moslims op ALLE JODEN TE DODEN en Israël van de kaart te vegen. Hij vraagt om een nuke op zijn koppie. Lees verder: Kill all the Jews.

Zijn de christenen misschien veilig in Indonesië? Je zou verwachten dat ze in het Verre Oosten meer verstand hebben, veel verdraagzamer zijn dan in de Arabische wereld? Niet dus. Ook in Indonesië, voormalige Nederlandse kolonie, worden christenen vervolgd. Lees het hier: "Vervolgde Christenen protesteren voor het Presidentiëel Paleis".

Zijn de christenen veilig in Iran? Check this: Iraanse christenen gearresteerd tijdens gebed.

Is Algerije soms veilig voor christenen? Check this: Islamieten plunderen kerk.

En Koeweit? Het Westen heeft dit olierijk staatje toch uit de klauwen van Saddam gered. Zou er dan hier enige verdraagzaamheid zijn ten overstaan van christenen? Niet dus, in dit artikel lees je dat er een wet in de maak is om alle kerken te vernietigen: Arab News.

Intussen heeft ook Al-Qaida zijn 3-stappenplan klaar om Israël en bij uitbreiding het hele Westen aan te pakken, zeg maar te ondermijnen (tekst is in het Engels, rechtstreeks vertaald uit het Arabisch):

Phase 1: "Promoting and promulgating the idea that only by way of jihad can an enemy whose goal is undermining Islam be defeated."
_
Phase 2: Inserting jihadist cells into the ring states (i.e., those entities surrounding Israel - Lebanon, Egypt, Jordan, Syria, and the Palestinian Authority) to carry out attacks aimed at shaking up regional stability. Such actions include rocket fire at Israel and terrorist bombings at Sinai resorts, "which drag the enemy into a long war of attrition," the jihadist communications say.
_
Phase 3: "Spreading great fear in the hearts of the Crusader enemy" and carrying out attacks in nations currently supporting the United States." Examples given in the jihadist communications include China, Russia, Indonesia, North Africa, and states in the heart of Africa, as well. 
According to ITRR, this last stage includes recruitment for Al-Qaeda in the secondary ring of states around Israel, such as among Kurds, Africans and Turks. Together with the fear instilled in the West, a multinational jihad on Jerusalem will then be ready to commence.

Voor wie het nog steeds niet door heeft: WIJ ZIJN IN OORLOG MET DE ISLAM. Maar onze leiders en beleidvoerders blijven halsstarrig gebaren van kromme haas.

Hier als uitsmijter een informatieve video omtrent jihad: THE GRAND JIHAD

_

33 opmerkingen:

 1. De huisregels van de politiek correcte media:

  1. Niets negatiefs vermelden over moslims - want dat speelt Wilders in de kaart.

  2. Desnoods als het echt, echt niet anders kan (bijvoorbeeld 200 doden in Nigeria).

  3. Dit wel direct neutraliseren met negatief nieuws over Israel (daar is Wilder voor) of Joden (proberen net zo extremistisch af te schilderen als moslims).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @LIkoed
  Ben ik het mee eens. Zo werkt het mechanisme in Nederland. In Belgie mag je hier de naam Wilders vervangen door De Winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo werkt het in het europa van vandaag. Wilders is - als je zijn programmapunten onder de loep neemt - linkser dan de PVDA. Negentien programmapunten zijn vrij links en één programmapunt staat kritisch tov de islamisering (heel terecht), dus wordt hij op de hoop van extreem-rechts gegooid. Dommer kan niet. En de media spelen dit mee. De media die massamoorden op niet-islamieten doodzwijgen omdat kritiek op de islam niet hoort. Jezusmarianogaantoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sheikh Obambi heeft nochtans oog voor de strijd TEGEN de christenen. Zonder dat iemand het in de gaten heeft, vecht hij met geheime commando's in Oeganda tegen het "Leger des Heren", een guerillagroep die islamitische invloeden wil weren. Afrika zal islamitisch worden, of Afrika zal niet zijn, lijkt het motto van Sheikh Hussein Obambi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar was het Vatikaan toen de oorlog woedde in Bosnie? Waar is het Vatikaan nu in Nigeria massaal katholieken worden vermoord? Als iemand de aandacht van de wereld kan richten op de misdaden die islamieten tegenwoordig begaan op andersgelovigen is dat toch wel het Vatikaan. Maar het blijft stil in Rome. Uit angst voor de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uw opsomming van volkerenmoorden begaan door islamieten is verre van compleet. Als u alle genocides gepleegd door Stalin, Mao en Hitler samen optelt, moet u dat totaal in het kwadraat zetten, en dan nog is het reële cijfer moorden uit naam van Allah of Mohamed groter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaas moet Ik U zeggen dat de foto boven dit artikel niet in Noord Nigeria genomen is maar In Congo na een ongeluk met een ontploffende tankwagen.
  http://www.demorgen.be/dm/nl/5036/Wetstraat/article/detail/1130888/2010/07/08/Regering-beslist-vrijdag-over-zending-ploeg-van-B-Fast-naar-Congo-na-explosie-tankwagen.dhtml#

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Henk
  Vreemd. Foto is mij aangeboden als zijnde recentelijk gemaakt in Nigeria, na brand in kerk. Zo wordt hij trouwens op diverse sites aangekondigd.
  De foto die nu is geplaatst idem dito. Slachtoffers van Boko Haram, volgens de bron althans.
  Alleszins dank voor de tip, Henk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @KH

  Ik wou eens iets kwijt hierover. Een tijdje geleden heb ik wat gelezen over de vervolging van Christenen en zo op de blog tundratabloids. Op de blogpost http://tundratabloids.com/2012/02/r-e-s-p-e-c-t-islam-demands-it-but-never-gives-it.html
  wordt ongeveer uitgelegd wat de bedoeling is van Islam in het algemeen. De schrijver geeft zelf commentaar en verduidelijking hierover onder het artikel. Ik vond dit wel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan u van harte het werk van Craig Winn aanbevelen, zijn boek "Prophet of Doom" staat ook op handige audiotapes en die zijn gratis te downloaden via deze link: http://prophetofdoom.net/Prophet_of_Doom_Audio.Islam

   Wie dit helemaal beluisterd heeft, ziet de islam en zijn strategie zo klaar als een klontje.

   Verwijderen
 10. Anathematic Action16 februari 2012 om 15:12

  Leuk om te weten ook dat de Belgische justitie pro forma zijn totaal imaginaire spierballen laat rollen om Abu Imran zgn. te veroordelen en nu ook nog zover wil gaan om z'n politiek correcte kunstgebit te tonen door zich "te beraadslagen" over het afnemen van zijn Belgische nationaliteit.

  Slechts één conclusie: dat gaat uiteraard op totaal NIETS concreet uitdraaien, dit apenland kennende. Allemaal leuk voor de galerij, dan kunnen politici weer eens hun imago opkrikken met de dikke onzin dat ze "dat wel degelijk ernstig nemen", en daar zal het dan wel bij blijven, net zoals met het boerkaverbod.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Feit is dat er tegenwoordig geen week voorbijgaat zonder dat de islam op een negatieve toon in de mainstream media verschijnt. Dat was tot voor kort nog ondenkbaar.

   De mentaliteit is aan het veranderen, de politiek correcte kaartenhuisjes vallen in mekaar.

   En terecht, want je kan het onverdedigbare niet blijven verdedigen.

   Verwijderen
 11. Anathematic Action18 februari 2012 om 16:16

  Ik ben anders pessimistisch. De kern van het hele verhaal is dat de Islam ons een transcendente Absolute moraliteit wil opleggen die bovendien per definitie universalistisch van karakter is (Tawhid) en die noodzakelijk totale oorlog verklaart aan de beschaafde wereld, die op grond van seculiere inzichten gelijke rechten garandeert + dat politici het minst snel geneigd zullen zijn om de politieke correctheid op te geven volgens mij, zelfs als het kaartenhuisje in elkaar stuikt en zelfs als het ongenoegen bij de grote lagen van de samenleving stijgt.

  Alleen al op grond van beslissingen zoals het binnenvallen van Irak of Afghanistan alleen al heb ik lang geleden geconcludeerd dat het net politici zijn die mbt de Islam de meest irrationele besluiten nemen. En dan zwijg ik nog van de ridicule neiging om migranten uit die hoek aan te trekken in traditionele politieke partijen. Nog eigenaardiger wordt het, als ik mij de bedenking maak, dat ik als atheïst nota bene, veel beter lijk te begrijpen (op grond van geschiedenis en de doctrinaire structuur van de Islam) dat het in wezen een totalitaire ideologie is. En dat terwijl atheïsten die zich vooral willen profileren als 'links-progressief', neo-liberalen, christen-democraten en zelfs het Vaticaan de Islam willen behandelen als een "godsdienst" die op gelijke voet staat met onze normen en waarden, en die daarom moet worden doodgeknuffeld als een "cultuur" ?

  Dat is te gek voor woorden: dat zegt mij dat politici in een parallelle realiteit geloven die alleen reëel is in hun eigen bovenkamer, en die geen uitstaans heeft met de realiteit rondom hen ! Dat zegt mij, tout court, dat politici randdebielen van de ergste soort zijn, autisten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben het al zo dikwijls aangehaald, het probleem waar we mee kampen is de "Heilige Alliantie" tussen de links-liberale elites wereldwijd (en al wie zich links noemt) enerzijds en "de islam" anderzijds.

   Links wordt gedreven door hetzij "islamofilie" (onwetendheid, naïviteit, misplaatste filantropie etc.), hetzij door een hegemonistische agenda die gebruik gemaakt van de islam als demografisch wapen om het pad te effenen met het oog op de schepping van een utopische "Nieuwe Wereldorde" (cfr. de geheime afspraken tussen Europese leiders en de islamitische wereld, begin jaren zeventig, omschreven in het boek "Eurabia" door Bat Ye'Or).

   "De Islam" anderzijds gebruikt Links als vehikel (paard van Troje) om het Westen te infiltreren en van binnenuit te vernietigen met het oog op de schepping van een nieuw Wereldkalifaat (de fundamenten worden momenteel gelegd achter de façade van de "Arabische Lente").

   Wij staan voor een nieuwe wereldoorlog.

   En er zijn meer vijanden dan ons lief zijn.

   Verwijderen
 12. Anathematic Action19 februari 2012 om 14:55

  Het probleem van politieke correctheid is niet dat het alleen door links-liberale elites wordt gepropageerd, zoals vaak foutief wordt verondersteld. Dat is volgens mij een essentiële misvatting. In de Verenigde staten gebeurt het namelijk vaker dat bepaalde neo-conservatieve echelons PC MC propageren, omdat veel van hen impliciet van de verkeerde veronderstelling uitgaan dat "de Islam een religie is, die net zoals de Christenheid een universalistische moraal propageert die bovenal moreel is zijn essentie, en dat in tegenstelling tot atheïstische immoraliteit". (of iets van die strekking) Wat ertoe leidt dat bepaalde christenen die tot verschillende christelijke sub-denominaties behoren, even zeer de Islam doodknuffelen en proberen te appeasen als de links-liberalen waarvan jij spreekt. Zelfs het Vaticaan wil tegen wil en dank PC overkomen, omdat dit "instituut" niet alleen schrik heeft van de Islam, maar bovendien ook de prioriteit legt bij het terugwinnen van de zieltjes die door atheïsme volgens hen verloren zijn gegaan. De zgn. strijd tegen "materialistische" immoraliteit en het herwinnen van het monopolie van de transcendente moraliteit van godsdienst voor de Westerse samenleving als geheel is de facto dé plaats bij uitstek waar de ultra-conservatieven in de Christelijkheid de meeste overeenkomst vertonen met de Islam, wat ze - ironisch genoeg - volgens hun eigen "logica" evenzeer PC en MC moet maken als diegenen die het links-georiënteerde multiculturalisme willen opdringen. Als laatste denk ik bovendien dat PC MC in die zin ook het product is geworden van een samengaan van post-koloniaal (en totaal ongerechtvaardigd) schuldgevoel waar de Westerse samenleving zich mee heeft opgezadeld + de intellectuele gezapigheid van velen in de grotere lagen van samenleving om de werkelijke essentie van Islam en PC niet onder ogen te willen zien, omdat dat een gemakkelijkere en "veiligere" benadering lijkt in hun hoofd, eerder dan zich te confronteren met de realiteit + dat het de echte boosdoeners, die om geostrategische redenen gemene zaak hebben gemaakt met de Islam, perfect uitkomt dat mensen hier bij wijze van spreken zo weinig mogelijk over zouden nadenken. Raar maar waar, maar eigenlijk zeg ik hier dat Politieke Correctheid en Multiculturaliteit mbt de Islam een soort 'opium van het volk' geworden is, wat alleen maar ten goede komt aan diegenen die de Islam om welke reden dan ook willen mee helpen opdringen in het Westen. En dan zeg ik ook dat PC MC veel meer echelons in de samenleving doordringt uit pure gemakzucht, eerder dan uit kwaadwilligheid, en daarom stel ik dat politici de grootste idioten zijn die er rondlopen. Het zijn net diegenen die het probleem veel beter zouden moeten begrijpen, vind ik, maar ze laten maar begaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt wat je zegt, ook conservatieven of centrum-rechts bezondigen zich aan islamofilie. En ja, het is deels uit eigenbelang en deels uit een misvatting alszou de islam een religie zijn als het christendom en judaïsme. Ook speelt een soort Stockholm-syndroom, vooral bij de joden, die door de eeuwen heen dhimmitude hebben opgenomen in hun genen, om te overleven. Gemakszucht evenzeer? Ja, het zou kunnen. Ach, het zal zo een vaart wel niet lopen, en dan snel weer over tot de orde van de dag, zoiets.

   Verwijderen
 13. Anathematic Action19 februari 2012 om 15:12

  Wat Bat Ye'or probeert te poneren als een min of meer expliciete samenzweringstheorie, heeft volgens mij dus maar een beperkte geldigheid. Indien mensen in het algemeen een veel dieper inzicht zouden krijgen in heel de problematiek mbt de Islam en waar die ideologie voor staat, dan zou PC veel minder vat kunnen krijgen op de samenleving in zijn geheel, en dan zou heel de structuur die van bovenaf door sommigen wordt opgelegd, in al zijn vezels ongeloofwaardig zijn om mee te beginnen. In dat geval zou er geen noodzaak meer KUNNEN bestaan om zo'n globale "Nieuwe Wereldorde" theorie op te dissen. Maw, indien onze maatschappij dit probleem politiek incorrect (en dus rationeel correct) zou inschatten, dan zou iedereen zich bewust zijn van het idee dat PC MC een schijnideologie is die enkel de bedoeling heeft om mensen tot onnadenkende schapen te pacificeren ! Dan zou PC binnen de korste keren uitgeroeid zijn !

  De Westerse samenleving kan alleen maar zijn eigen waarden en normen reaffirmeren én overleven als het Politieke Incorrectheid als een basisvereiste neemt om dat mee te doen, en dan zeg ik dat we vooral NIET moeten luisteren naar traditionele politici (en zeker niet als moslims tot hun geledingen beginnen te behoren). Het zelfrespect moet van de mensen zélf beginnen komen willen we niet ten onder gaan. Dat het alleen om een samenzwering van bovenaf zou gaan, is maar gedeeltelijk waar. In dat opzicht volg ik Bat Ye'or haar standpunt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Politieke correctheid is een sluipend gif dat hele bevolkingen aantast en verlamt. Het wordt sluiks en terloops ingelepeld en voor je het goed en wel beseft, ben je erdoor geïnfecteerd tot op het bot. Om er vervolgens moeilijk vanaf te geraken, precies omdat het de ratio vertroebelt. Het is niet politiek correct om politieke correctheid onder de loep te nemen, laat staan in vraag te stellen.

   Verwijderen
 14. Anathematic Action19 februari 2012 om 15:20

  Het is ook net daarom dat we zoveel mogelijk blogs als deze nodig hebben. De mensen echt bewust maken, daar gaat het om.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoorde Robert Spencer van Jihad Watch onlangs zeggen dat de belangstelling voor anti-jihadi-initiatieven afneemt. Speelt hier het feit dat de vergiftiging met het dogma der politieke correctheid zijn tol begint te eisen? Of neemt de weerstand tegen de islamisering zoveel tijd in beslag, dat mensen islamkritiek beu beginnen worden?

   Indien dat zo is, speelt het in de kaart van de vijand. Want die is al 1400 jaar aan de weg aan het timmeren, en wint met het jaar nog aan dynamiek.

   Nu Syria op de rand van de afgrond staat en in handen zal vallen van de Moslim Broederschap, voelen de moslims zich gesterkt om het bevel van hun profeet uit te voeren: "Vecht tegen de mensen van het boek (joden en christenen) en tegen alle ongelovigen, tot islam de wereld overheerst, en er slechts één god wordt aanbeden, met name Allah.

   Verwijderen
  2. Anathematic Action19 februari 2012 om 19:51

   Je mag in elk geval gerust van mij weten dat ik de opstand tegen Assad GEEN warm hart toedraag. En dat heeft een duidelijke reden: hoewel het Syrische regime gedomineerd wordt door Alawieten (een sjiietische minderheid) van seculiere Ba'ath strekking, moet het toch worden gezegd dat het Assad regime zich gewoonlijk onthoudt van de proactieve vervolging van culturele minderheden in het land, zolang die zich onthouden van politieke dissidentie. Sjiieten zijn traditioneel in Syrië opgedeeld in sub-denominaties: Alawieten, sjiieten van de Twaalf imams en de Ismailis. In het Midden-Oosten is de kloof tussen soennieten enerzijds en sjiieten anderzijds van zodanig primordiaal belang, dat er niet meer naast kan worden gekeken. (reden waarom Syrië de enige bondgenoot van Iran was tijdens de Iran-Irak oorlog en waarom Iran zijn eigen positie mbt sjiietisch Hezbollah, door Syrië gesteund, in Libanon wil handhaven) Het zijn de Christenen en de Druzen in Syrië, die in ruil voor het naleven van de overeenkomst met het Assad regime het meest profijt haalden van de culturele rechten die ze ongestoord konden genieten. Aangezien het Assad regime echter een smalle machtsbasis heeft (slechts 15% van de Syriërs zouden sjiieten zijn), staat en valt het belang van elke culturele minderheid in Syrië met het behouden of het verliezen van de machthebbers in dat land. Plus, het rechtstreekse gevolg is dus dat alle sjiieten, christenen en druzen in hetzelfde weinig benijdenswaardige schuitje zitten als de Moslim Broederschap het voor het zeggen krijgt. Hoewel het Assad regime geen democratie is, dan zien we de eigenaardigheid toch opduiken in het Midden-Oosten dat dit eigenlijk een strijd is tussen seculier staatsbestel dat de rechten van culturele minderheden beschermt enerzijds en een reële bedreiging van die rechten door religieus georiënteerde suprematie. (die trouwens vooral in eerste instantie wordt ingegeven door de haat van soennieten tegen sjiieten die 'onrechtmatig' de macht hebben in dat land)

   Politieke correctheid als debiliserend idee schrijft echter voor dat politieke leiders overal op de wereld en de publieke opinie dit gaan simplifiëren door het te omschrijven als een strijd tussen "dictatuur enerzijds en democratie anderzijds".

   Voilà. zo gevaarlijk kan PC MC zijn, en vooral als je bedenkt dat we dezelfde fouten steeds opnieuw blijven maken. (denk maar aan Irak of Egypte)

   En dan vraag jij "Speelt hier het feit dat de vergiftiging met het dogma der politieke correctheid zijn tol begint te eisen?" Wat de facto een correcte vraag is. Probleem is echter, hoe gaan we mensen eventjes raprap Midden-Oosten politiek uitleggen ? Gaat dat niet te moeilijk zijn of "rap vervelend gaan worden" voor hen ? En nog, hoe kunnen WIJ mensen iets aan het verstand brengen daarover als mensen denken dat politici het best geplaatst zijn om daarmee om te gaan, terwijl diezelfde politici er zélf helemaal niks van begrijpen ?

   "Midden-Oosten politiek, ik snap er de relevantie niet van, dat moet je aan een minister van Buitenlandse Zaken geven, toch niet aan de gewone man ?" gaat dan de redenering worden en dan zijn we mooi klaar ermee...

   Het enige dat ik ervan kan zeggen, is dat ik één van de weinige mensen in mijn omgeving ben die de relevantie er wel van begrijpt, omdat ik ook actief de moeite doe om het ook zélf te willen begrijpen.

   Verwijderen
  3. Tunesië is in snel tempo aan het radicaliseren. De mainstream media in het Westen vinden het kennelijk "niet de moeite" dit aan de kaak te stellen (PC). Lybië is aan het afglijden naar de complete chaos, gelijk we die al jaren meemaken in Somalië, de pers blijft doofstom. Egypte heeft er NOOIT EERDER ZO SLECHT VOORGESTAAN, en al wat de media weten te melden is "dat het toerisme terug aantrekt"... En Syrië... Zoals jij heel terecht stelt staat het land op de rand van een genocide, en de domme politieke krachten in het Westen zijn bereid het laatste duwtje te geven. Jij wijt dit aan PC en onwetendheid. Is tendele waar natuurlijk, maar er is meer aan de hand, er is een donkere kracht aan het werk met een utopische agenda, die alles op scherp zal zetten voor een derde wereldoorlog.

   Verwijderen
 15. Anathematic Action19 februari 2012 om 15:47

  Het probleem ligt dus bij politieke correctheid en multiculturalisme die als geheel, een overkoepelende ideologie vormt in onze samenleving (die zowel Atheïsten, Christenen als anderen aantast), en die lijkt te worden opgedrongen van bovenaf, omdat de boodschap min of meer expliciet naar voor blijft komen in mainstream media kanalen, die gewoonlijk zonder verder nadenken door de grotere lagen van de samenleving worden geconsumeerd, net zoals doordeweekse materiële verbruiksgoederen. We denken er liefst niet te veel over na. Daar komt het op neer.

  Degenen die PC MC uit eigen universalistische overwegingen (vanuit linkse hoek, ofwel vanuit andere hoek) willen opdringen van bovenaf, vormen slechts een smalle top die vanuit dat perspectief gemene zaak maken met de Islam, en die echelons zouden in principe gemakkelijk afgeblokt kunnen worden, wanneer de correcte inschatting van het probleem politiek incorrect ruimer ingang zou vinden in de samenleving.

  Indien de zelfgenoegzaamheid van PC geen pervasief verschijnsel zou zijn op de bovenvermelde manier, dan kan het idee van een "nieuwe wereldorde" die wordt opgedrongen van bovenaf niet lang volgehouden meer worden.

  "All tyranny needs to gain a foothold is for people of good conscience to remain silent."

  Thomas Jefferson

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Elke Utopia is inderdaad gedoemd te mislukken, de historische voorbeelden zijn legio. Immers, de drang naar individuele vrijheid, ingebakken in de genen van de universele mens, is groter dan de Bilderbergers en Illuminati (onder meer opererend achter de façade van Goldman Sachs) durven te vermoeden. De kruik gaat zolang te water...

   Verwijderen
  2. Aansluitend dit artikel: hieruit kan je zonder meer afleiden dat er een speciale agenda wordt uitgevoerd: http://www.investigativeproject.org/3453/islamist-lobbies-washington-war-on-arab

   Verwijderen
 16. De Europeanen zijn van mening dat de moslims naar Europa kwamen alleen maar om geld te verdienen. Maar Allah heeft een ander plan....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker Max, er zit een machinatie achter die wordt gestuurd door links-liberale elites. Dàt zijn de echte vijanden, zij die de islam als wapen inzetten om de Westerse beschaving op zijn knieën te krijgen.

   Verwijderen
 17. Around the world, jihad terror usually goes hand-in-hand with organized crime. Kosovo is the perfect case in point.The Balkans Chronicles: http://szrzlj3.blogspot.com/2010/03/de-islam-wil-europa.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kosovo... De Serben moeten geduldig zijn en zich voorbereiden. Er komt binnenkort een nieuwe wereldoorlog aan, en dat is het moment om schoon schip te maken met alle Skiptaere in Servische en andere Slavische gebieden. Ze horen terug gedreven te worden naar waar ze vandaan komen, je weet waar dat is.

   Verwijderen
 18. Net als in de jaren dertig van de vorige eeuw laat de politieke elite het alweer volledig afweten wat betreft het signaleren en in de kiem smoren van een abjecte ideologie die rechtstreeks een gevaar vormt voor onze (Westerse) samenlevingen. Straks mogen wij daarom onze zoons weer op het slachtveld gaan offeren, terwijl diezelfde elite (met de verdiende poen) het hazenpad kiest naar veiliger oorden.
  Dus Bat Year schrijft over een samenzweringstheorie? Ga maar eens kijken hoeveel van Het Project (http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html) al werkelijkheid is geworden in Europa! Zijn moslims soms niet geïntegreerd (lees: geïnfiltreerd) in alle lagen van bestuur, politiek, leger, onderwijs, advocatuur enz? Is het soms ook een samenzweringstheorie wanneer bijvoorbeeld Philips een plan de campagne opstelt om met een product de Amerikaanse markt te gaan veroveren? Philips verkoopt tv's, de Moslim Broederschap verkoopt sharia! Same difference, alleen sluiten onze politici uit eigenbelang de ogen voor deze dreigende overname!
  Vergis je niet: de islam is al decennia georganiseerd en gestructureerd bezig de infidel te onderwerpen. En degenen die de taak hadden ons op het gevaar opmerkzaam te maken, ons voor te lichten over de aard van het beestje en samen met ons op de barricades te klimmen om de strijd tegen het gevaar aan te gaan, zijn al decennia bezig ons grondgebied aan de vijand over te leveren.
  Tijd om de guillotine weer eens uit het vet te halen als je het mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als we nu nog het groot publiek hierover kunnen informeren, maar dat is andere koek.

   Verwijderen
 19. 21 March

  A Kafir Brotherhood.

  Posted in HomePage, Newsletter / Make a Comment (3) /
  A Kafir Brotherhood
  Every where we look today we see the organized power of Islam. On March 8, 2012 representatives from 20 chapters of CAIR met with 113 Congressional offices. Is it a problem that CAIR can do this powerful political move? No. The problem is that Kafirs (non-Muslims) have no response to such a large organized effort.

  Why?

  Step back for a moment and look at the big picture. As a society, 9/11 found us in a state of total ignorance about Islam. Remember the “Islam is the religion of peace” program lead by Bush and every other political, educational and religious leader in America?

  Since that day, many, many people have worked to resist the lie of Establishment Islam and reveal its true nature. Some have even worked in groups, but really these individuals and groups are Davids, as in David and Goliath. These Davids are not going to defeat Islam and the Muslim Brotherhood--not today, not tomorrow, and not ever. Look at what the Davids are up against.

  In northern Virginia a FBI raid revealed a treasure trove of Muslim Brotherhood documents, but the most important document was the strategic plan, called An Explanatory Memorandum on the General Strategic Goal for North America, 1991. Call it the MB Memo. Call it brilliant, stunning, and professionally executed. Its most famous words are:

  The Ikhwan [Muslim Brotherhood] must understand that their work in America is a kind of grand jihad in eliminating and destroying the Western civilization from within and "sabotaging" its miserable house by their hands and by the hands of the believers so that it is eliminated and God's religion is made victorious over all other religions.

  The scope of Muslim Brotherhood planning is civilizational with the goal of presenting Islam as a separate civilization. Furthermore, it holds that America understands only the language of the organization. This concept leads to having an Islamic organization created in every conceivable area of life. Law. Medicine. Art bands. Scouting. Dentistry. Sports. Banking and finance. No aspect of civilization is left out. The planning starts with the present and lays out 10 year and generational goals.

  We are losing because of the MB Memo, losing because they have a master strategic plan and they execute it to the end. Case in point: in Tennessee the Dept. of Safety gave a training on terrorism and lo and behold, who should be giving a presentation, but AMAC, American Muslim Advisory Council. Boom! Out of nowhere, came Islam. Kafirs were stunned. The MB got there first. First? Kafirs did not even know there was a race. Not Islam. They know it is a race because the race was planned in the MB Memo. Islam started planning the AMAC years ago in line with their master plan.

  We Davids have nothing to compare to it. We have activist groups and individuals, but they are not coordinated. Islam has hundreds of organizations, but they all get together for a single purpose. We have not even met in the same room, much less gone through the effort of forming a group that is capable of strategic planning. We can not win without a Kafir Brotherhood and our own memo that includes long term planning and organizing. We must have our own strategic memo.

  We either come together on some form of organized resistance or our civilization will cease to exist in decades. The Davids cannot do it. We must band together, think together, get together, PLAN together, organize together, and survive together.

  Are we ready to work together? If not now, when?

  http://www.politicalislam.com/blog/a-kafir-brotherhood/

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...