woensdag 26 mei 2010

PC = D in het kwadraat

Kwakje.jpg

PC = D tot de tweede macht.

Een formule die staat als een huis. Nee, geen verloren gewaand hersenspinsel van wijlen genius Albert, maar je hoeft geen Einstein te zijn om deze formule te bedenken of naar waarde schatten.

Politieke correctheid (PC) is dictatuur in het kwadraat.

Te weinig mensen staan er bij stil dat hun leefwereld sinds enkele jaren compleet geconditioneerd wordt door een almaar ernstiger vorm van politieke correctheid.

De bedenkers ervan (wie dat zijn is stof voor een ander artikel) zullen desgevraagd poneren dat PC nodig is uit filantropische overwegingen en dat PC tevens het glijmiddel is om een betere wereld door de strot van de oude te duwen.

Heh heh. De nieuwe wereldorde in full swing.

Afgelopen week trok een bende Marokkanen een bloedig spoor door de Antwerpse binnenstad, zie vorig artikel. Niet alleen zijn de daders nog steeds niet gearresteerd, de nieuwsmedia hebben - zonder uitzondering - de Noord-Afrikaanse afkomst van de straatterroristen doodgezwegen. PC.

Op internationaal vlak zijn de voorbeelden van PC = D in het kwadraat zo veelvuldig en schrijnend dat een mens er ziek van wordt.

Neem nu de Verenigde Naties, een mensenzoo waarin niet verkozen notabelen hokken in de meest luxueuze omstandigheden, en waar ten dele de wereldpolitiek wordt aangestuurd.

Deze nutteloze praatbarak bestaat het om landen als Iran, Zimbabwe en Congo op te nemen in de commissie die opkomt voor vrouwenrechten. Het is gelijk het aanstellen van pedofiele priesters tot hoeders van speelpleinen.

In de theocratische dictatuur Iran, waar een chimpansee president is en een oeran oetan hoeder van de staat, worden vrouwen van straat geplukt omdat hun hoofddoekje niet conform shiitische regels wordt gedragen. Niet zelden wacht hen in de gevangenis een tortuur van wekenlange groepsverkrachtingen. In Congo gaat men nog een stapje verder wat technieken van verkrachten betreft, maar dat is nu te onkies voor woorden.

De nieuwsmedia? De opiniemakers? Je hoort of ziet ze niet hieromtrent.

In de Brusselse probleemwijk Anderlecht vond intussen de grootste mega-razzia plaats in de gerechtelijke geschiedenis van het land, met maar liefst 550 agenten voor 108 huiszoekingen en dertig arrestaties.

In de pers geen woord over de mogelijke identiteit van de verdachten. PC.

Wat de pers had moeten berichten - omdat de burger in dit land het recht heeft te weten wat er in eigen land gebeurt - is dat de geviseerde groep integraal uit Noord-Afrikanen (Marokkanen) bestaat. En dat deze bevolkingsgroep in Anderlecht een islamitische enclave heeft uitgebouwd waar de overheid geen autoriteit meer kan ontplooien.

Ook dat in deze enclave de sharia geldt en dat we de komende jaren in toenemende mate problemen zullen krijgen met deze gemeenschap.

De pers heeft zich de laatste jaren ontpopt tot bitch van de links-liberale elites. Ze laat zich sodomiseren, slikt onderdanig kwakjes van politiek correcte dicaten en hoereert op de boulevard van ideologische illusies.

Het ongebonden woord, de vrije nieuwsgaring met zijn ongezouten waarheden, ze zijn tot verdwijnen gedoemd. En met hen de vrije samenleving met die unieke beschaving die haar hoogtepunt bereikte in de jaren tachtig van vorige eeuw.

De grote teloorgang tegemoet want meegesleurd door de ongekende krachten die we in een simpele formule kunnen omschrijven: PC = D in het kwadraat.

UITSMIJTER

Dat het de islamisten in binnen- en buitenland menens is met de ondermijning van het Westen, moge blijken uit de ronduit vijandige demonstratie die eerder deze week plaatsvond in Londen, op de stoep van de Belgische ambassade notabene. Zie volgend video-verslag en proef waar islam echt voor staat. Beeld u in dat deze apen ooit aan de macht komen...: Betoging tegen België in Londen.

Heeft u hiervan een verslag gezien op TV? Een bericht over gelezen in uw krant? Neen, want hierover berichten is niet PC, en zou de islamitische gemeenschap kunnen beledigen. Het zou tevens de bange blanke mens kunnen wakker schudden, en dat zo net voor de verkiezingen...

UITSMIJTER 2

June 2010

They've gone after Glenn Beck.

Rush Limbaugh is in their crosshairs.

They want Sean Hannity off the air.

They've attempted to marginalize Fox News.

The Obama administration hates those in the media who would dare to question their agenda -- especially talk radio.

The Left has declared war on conservative talk radio because they know the influence it has in thwarting the progressive agenda. So it comes as no surprise that the liberal media have labeled it everything from "hate speech" to "sedition."

PC = D in het kwadraat.

11 opmerkingen:

 1. haha de pers als opblaasbare sexpop, goed gevonden man.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eén van die opgepakte criminelen leefde in grote luxe dankzij het drugsgeld en genoot tegelijk ook van werklozensteun. Wat zijn wij toch naief zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dirkvantonghen26 mei 2010 om 13:37

  Allemaal Belgen die werden opgepakt, schrijft De Morgen. Je moet maar durven. Van op zijn hondjes gepakt worden gesproken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie een kwestie wil voorleggen aan een islamitische rechtbank, kan volgende maand terecht in het centrum van Amsterdam.
  Debatcentrum De Balie organiseert dan een heuse shariarechtbank.
  'Bevoegde shariarechters' zullen op 8 juni een oordeel vellen over zaken die door bezoekers worden aangedragen, kondigt het debatcentrum aan.
  Daaruit moet blijken of shariarechtbanken iets slechts zijn of 'een plek verdienen naast ons bestaande rechtsstelsel'.

  Het gebeurt allemaal onder onze neus. In heel het Westen.

  Onze kinderen zijn te beklagen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pittig en pikant en prikkelend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De krant meldt dat één van de straatterroristen (morocco) is opgepakt in Meulenberg. Dat gastje had onlangs een chiroleider de tanden uitgegooid met een brik. Dat is toch dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In Italië groeit het verzet tegen de censuur (anker van Rai, Maria Luisa Busi neemt ontslag), in dit geval uitgaande van Berlusconi. Maar de onversneden PC-cultuur woekert uiteraard ter linkerzijde.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Iran en vrouwen:
  Vrouwelijke studenten in Iran moeten zich volgens een nieuwe maatregel van de regering islamitisch kleden, anders wordt hun de toegang tot de universiteiten ontzegd. Zo zijn ze verplicht een hoofddoek te dragen. Het regiem eist een speciale hoofddoek, de z.g. Maqhna-e. Deze hoofddoek zit bijna helemaal vast aan het hoofd. Vermoedelijk is de maatregel genomen omdat vrouwelijke studenten een belangrijke rol spelen in het protest tegen het regiem van Ahmadinejad.
  Vrouwen in Iran? Nog minder van tel dan de ezels op het platteland.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In Brüssel geschieht heute das, was in 30 oder 40 Jahren, oder bereits wesentlich früher, wahrscheinlich in vielen deutschen Großstädten geschieht.

  In Brüssel sind 68% der Einwohner Ausländer, die meisten davon Moslems. Die europäische Hauptstadt Brüssel wird rasend schnell islamisch. Vor zwei Jahren (2008) waren 56,5% der Einwohner Ausländer, heute (2010) sind es schon 68%. Im Jahre 2020 werden 85% der Einwohner Brüssels Ausländer sein – die meisten davon Mohammedaner.

  Viel vergnügen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. StoneTheMo's27 mei 2010 om 17:25

  De islam vindt SEX AND THE CITY een belediging voor hun religie en racistisch jegens arabieren.

  De belangrijke media, kampioenen in PC, kussen meteen islamo ass, wat had u gedacht.

  Hier een staaltje:

  “an affront to Muslims” – USA Today

  “breathtaking cultural insensitivity” – Washington Post

  “cinematic Viagra for Western cultural imperialists”- Salon.com

  HELLLUUPPP, IK WIL VAN DEZE DOMME WERELD AF !!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het dagelijks leven in de islamitische enclaves te Brussel:

  27.05.2010 14.15u - In Brussel is beroering ontstaan over een homokoppel dat door ‘jongeren’ uit de Anneessenswijk werd weggepest. Het koppel wordt nu gestraft en moet zowat 12.000 euro aan renovatiepremies voor hun woning terugbetalen.

  Uit het relaas blijkt dat de ‘jongeren’ – een eufemisme voor jeugdige islamieten - ongestraft hun haat tegen het koppel mochten spuien, zonder dat bijvoorbeeld toekijkende stadswachten ingrepen. Erger nog, de ‘jongeren’ werden zelfs aangemoedigd door hun ouders om gevels te bekladden, banden lek te steken, en meer van dat fraais.

  Moegeterroriseerd besluit het koppel de intolerante Anneessenswijk de rug toe te keren en uit Brussel weg te trekken. Hun ontvangen renovatiepremies voor hun woning, ten bedrage van zo een 12.000 euro, moeten ze echter terug betalen aan het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Blijkbaar wordt het feit dat men wordt belaagd en gepest niet aanzien als overmacht. Terwijl het Gewest zelf schromelijk in gebreke is gebleven door niet te kunnen of willen instaan voor de veiligheid van haar burgers.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...