vrijdag 27 januari 2012

The Third JihadDit is een 30-minuten versie (beneden vindt u de link naar de volledige versie) van de documentaire The Third Jihad. Deze film is belangrijk voor het groot publiek wereldwijd, omdat hij een krachtige boodschap bevat, gebracht door een moslim, die met deze film de wereldgemeenschap wil waarschuwen voor het gevaar van het islamitisch fundamentalisme.

Filmproducent Dr. Zuhdi Jasser (zie bio) werd na de release ervan door de islamitische gemeenschap wereldwijd uitgekotst als een afvallige. Omdat hij naar eigen zeggen de vinger op de wonde legde, de rauwe realiteit vanonder de mat haalde. En omwille van het feit dat zijn boodschap niet politiek correct genoeg is in de ogen van de links-liberale elites wereldwijd, die immers een "Heilige Alliantie" hebben gesloten met de fundamentalisten (zie o.a. de steun voor de Moslim Broederschap in Noord-Afrika en het Midden-Oosten alsook de massale migraties van islamieten naar Westerse landen).

Deze film werd tot voor kort door veiligheidsdiensten gebruikt (o.a. de New York Police Department), maar onder druk van CAIR (de vereniging die naar eigen zeggen de moslims van de VS vertegenwoordigt) wordt de documentaire niet langer getoond aan overheidspersoneel (zie hieromtrent dr. Zuhdi Jasser's commentaar op de recente gebeurtenissen: AIFD Backs NYPD)

De greep van de islam, steevast op weg naar een "wereldkalifaat", wordt steeds groter op het Westen.

Onze vrijheid en onze beschaving staan op het spel. De eindtijden zijn ingetreden...

Hier de link naar de volledige versie v/d documentaire: The Third Jihad

Check ook de uitspraak van de voormalige Jordaanse minister van Religieuze Zaken, hij windt er geen doekjes om, de islamisten worden arroganter met de dag:


_

4 opmerkingen:

 1. Anathematic Action27 januari 2012 om 15:41

  Ik zou Zuhdi Jasser toch niet helemaal vertrouwen. Ik heb het debat tussen hem en Robert Spencer een tijd geleden gezien, en au fond blijft hij wel het type dat al het mogelijke probeert om met een wollig discours aan te tonen dat "gematigde Islam" wel degelijk bestaat, tegen beter weten in. Eén ding is alvast zeker: volgens de Koran is hij op die manier een religieuze hypocriet (Munafiq) en dus niet Islamitisch genoeg. (maw te Westers van doen en laten) Dat hij na de release ervan door de islamitische gemeenschap wereldwijd uitgekotst wordt als een afvallige, dan zal hij dan wel even goed begrijpen als ik. Met dat verschil dat hij er mee zal moeten leren leven. Het moet via die video blijkbaar zo zijn dat hij nu iets wél ingezien heeft dat hij vroeger gemakshalve over het hoofd wou zien ? Het kan dus nooit kwaad dat mensen zoals hij van hun voetstuk vallen op die manier.

  http://www.jihadwatch.org/2011/05/zuhdi-jasser-and-robert-spencer-debate-islamic-reform.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @AA
  Klopt wat je zegt. De anti-jihadisten (Spencer, Geller, Shoebat e.a.) nemen Jasser niet au sérieux en noemen hem een utopist, terwijl de islamitische ummah hem uitkotst en bestempelt als een afvallige (murtad).

  Maar om de slapende massa's te sensibiliseren en aansluitend te mobiliseren, zijn er nochtans kritische stemmen uit vooral moslimkringen nodig, omdat die geloofwaardiger zijn dan de (weliswaar toenemende stroom) islamkritiek geuit door niet-moslims. Kritische stemmen uit eigen nest kunnen door de Linkse Kerk ook niet zomaar worden weggezet alszijnde islamofoob of racistisch.

  Jasser is een charmante, academisch geschoolde moslim, die een islam met hoog democratisch gehalte voorstaat, een islam die zich plooit naar de scheiding tussen religie en staat.

  Helaas staat hij met zijn "project ter verlichting van de islam" moederziel alleen. Maar ik hoop dat hij andere moslims kan aanmoedigen hun stem te verheffen, zonder angst voor de groeiende schare moslims die de sharia voorstaan.

  Kritiek (van zowel moslims als niet-moslims), humor en de empowering van vrouwen zullen uiteindelijk leiden tot hetzij de intoming/inperking hetzij de implosie van de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anathematic Action28 januari 2012 om 21:10

  I humbly bow before you...Zo had ik het nog niet bekeken, eigenlijk. Het probleem is anderzijds dat Jassers stijl nog een soort bijkomend probleem met zich meebrengt: dat het onderscheid tussen mensen zoals hij en bedenkelijke, schijnbaar Westers georiënteerde figuren zoals Reza Aslan of Tariq Ramadan (die échte Stealth Jihad / taqiyya verspreiden) moeilijk te maken valt voor mensen die de zaken vanop afstand bekijken. Die grijze zone kán maw voor wie niet oplet de grenzen doen vervagen...Dat is toch niet altijd gemakkelijk te begrijpen voor iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @AA
  Ik zie dat je de term "munafiq" hebt gebruikt. Technisch gezien is Jasser geen munafiq, want dat is iemand die niét gelooft maar zich makshalve en uit lijfsbehoud uitgeeft voor een moslim. Jasser is daarentegen wél een vrome moslim, maar hij vindt dat de islam uit de middeleeuwse context moet worden gesleurd en een nieuwe interpretaie dient te krijgen binnen de krijtlijnen van een moderne, geglobaliseerde wereld. Afwijken van de leer van de profeet maakt hem in de ogen van de Mohamedanen (zij die de leer strikt volgen) een murtad (irtitad), een afvallige. Hierop staat de doodstraf (qatl-e-murtad).

  Wat je zegt over Aslan en Ramadan is juist. Voor een argeloze westerling (99,999% van de bevolking), maar ook voor "culturele moslims" is het onderscheid tussen hen en iemand als Jasser amper of niet te maken (daar dienen blogs als deze voor AA !!! ;-)

  Er is echter een eenvoudige manier om te weten welk vlees je in de kuip hebt. Je kan - onder andere - deze twee vragen stellen:
  - aan welke natie zweer je trouw, het land waarin je leeft of aan de Ummah?
  - ben je trouw aan de wetten van Allah (sharia) of die van het land?

  Aslan en Ramadan zullen beiden opteren voor respectievelijk de ummah en allah. Jasser zal in beide gevallen de USA opgeven.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...