dinsdag 24 januari 2012

SION: Anti-islamorganisaties gaan internationaal samenwerken...

SionLogo.jpg

Geert Wilders heeft vorig jaar aangekondigd dat hij internationale samenwerking zoekt op het terrein van de "anti-islamagenda". Hij heeft daartoe de IFA –International Freedom Alliance – opgericht en onderhoudt daaromtrent contacten in het buitenland. Tot op heden is echter niet bekend wat er van deze internationale samenwerking terecht is gekomen.

Maar inmiddels krijgen we goed nieuws van de andere kant van de grote plas. De organisaties “Stop de Islamisering van America” (SIOA) en “Stop de Islamisering van Europa” (SIOE) slaan de handen ineen om wereldwijd de islamisering aan te pakken. De twee groeperingen fuseren tot één organisatie: “Stop de Islamisering van Naties” (SION).

Misschien doet Wilders er verstandig aan om zich bij de SION aan te sluiten?

Aan het roer van de nieuwe organisatie staat Pamela Geller, mensenrechtenactiviste en directeur van SIOA. Vice-President is publicist en islamexpert Robert Spencer.

De raad van adviseurs bestaat uit Dr. Ali Sina, auteur, ex-moslim en oprichter van FaithFreedom.org; Dr. Wafa Sultan, ex-moslima en mensenrechtenactiviste; de Duitse vrijheidsactivist Stefan Herre van "Politically Incorrect" (de Duitse blog die nu door justitie onder de loupe wordt genomen na beschuldigingen van rassenhaat), de Israëlische schrijver Dr. Mordechai Kedar; de Hindoestaanse mensenrechtenactivist Babu Suseelan en Anders Gravers van SIOE.

De doelstellingen van SION:

- De Vrijheid van Meningsuiting uitdragen tegenover het islamitische verbod op godslastering en kwaadsprekerij (islamkritiek), termen die de zuivere discussie over jihad en islamitische suprematie effectief belemmeren;

- De Vrijheid van Geweten uitdragen tegenover de doodstraf voor islamitische afvalligheid;

- De Rechtsgelijkheid voor de wet van alle mensen uitdragen tegenover de islamitische geïnstitutionaliseerde discriminatie van vrouwen en niet-moslims;

De allereerste agendapunten van SION:

1. het opzetten van een netwerk van vrije staten die werken aan de bevrijding van onderdrukten;

2. het wereldwijd aandacht vragen voor de vervolging, de onderwerping en de afslachting van niet-moslims;

3. het bevrijden van vrouwen die onder sharia-slavernij leven.

SION start onmiddellijke acties met het openbaar maken van namen van politici, journalisten, artiesten en hun netwerken die de islamisering van de Westerse politiek en cultuur promoten. SION is van plan om het groot publiek bewust te maken van deze issues, bewust te maken van de gevolgen van de islamisering voor Westerse vrijheden, met als doel openbare discussies en debatten over deze knelpunten op gang te brengen.

SION gaat werken aan de "herverovering" van de cultuur met speciale focus op de academische wereld, omdat islamitische geschiedenislessen zich baseren op het geloof en de sharia en niet op objectieve Westerse waarheidscriteria. In het Westen dient geschiedenis op grond van de waarheid te worden onderwezen en niet op grond van ideologische dictaten...

Wij wensen SION van harte succes toe en zullen vanop de zijlijn onze hulp en steun toezeggen.

Het bovenstaand bericht heeft als bron: British Freedom Org.
Met dank aan Wes Hardin  - Dutch Faith Freedom 24/01/12
_

7 opmerkingen:

 1. Er beweegt iets, wereldwijd.

  Komt het allemaal nog wel op tijd, is zeer de vraag?

  Onze politiekers hebben het te ver laten komen, onder druk van internationale instellingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zolang al deze initiatieven geen media-aandacht krijgen van de grote publieksmedia, zal er niets veranderen. De overheid weet dat, de multi-culti-baronnen weten dat, de moslims weten dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De jubeltonen van de media klonken in alle superlatieven “vrijheidsvechters, democratiebeweging, revolutie” tijdens de zgn. Arabische Lente om de tegenstanders van het regime de hemel in te prijzen. We zijn gewaarschuwd voor de mogelijke invloed van de islamieten : onze ergste vrees is waarheid geworden – erger dan we toen konden vermoeden : meer dan 70% der messenslijpende shariavoorstanders zitten in het parlement en tonen hun betrokkenheid bij de democratische bestuurswissel. (moslimbroeders en salafisten) Voorwaar een mijlpaal, het parlement van de baarden, het parlement van de islamieten.

  Zoveel baardmannen heeft het Egyptische parlement sinds zijn oprichting in 1923 nog nooit mogen verwelkomen. De meesten van hen dragen een maatpak, maar dat is waarschijnlijk een schoonheidsfoutje. Braaf lezen ze hun eed af van een papiertje: “Ik zweer bij Allah, dat ik de onaantastbaarheid van de natie en het republikeinse systeem trouw zal bewaren. Ik zal mij wijden aan het belang van het volk, de grondwet en de wetgeving respecteren.” Enkelen – nog – radicalere islamieten, voegen eraan toe “zolang dit niet in strijd is met de wet van Allah”.

  Meer dan 10 miljoen Egyptenaren hebben hun vertrouwen aan de moslimbroeders gegeven: dat is 47 %. Daar bovenop - een cijfer waar niemand rekening mee gehouden heeft – kwamen de stemmen van 7.5 miljoen aanhangers van de partij der Salafisten, goed voor 25%. Die hadden aangekondigd hun eed van trouw op de sharia te willen afleggen, maar de confrontratie bleef nog even uit.

  Alle islamitische partijen tezamen beschikken over ca. 2/3 van de zetels. De kleine Wasatpartij, een gematigde splintergroep van de moslimbroeders, kon 2% der stemmen veroveren. Het is daarom eerder onwaarschijnlijk dat de islamieten niet zullen proberen hun stempel op het land der farao’s te drukken. In welke mate dit zal gebeuren zal ons in de volgende weken of maanden duidelijk worden als de 100 leden van de grondwetscommissie benoemd worden en wetswijzigingen gestemd worden. Met die nieuwe grondwet bepaalt Egypte zijn weg naar de toekomst of zijn weg naar de duisternis.

  Jonge liberalen hebben op de Tahrirplaats allicht niet hun leven gelaten om hun land te zien afglijden naar een nieuwe dictatuur, de dictatuur van een onzichtbaar, alom tegenwoordig en onaantastbaar idool, ondefinieerbaar en toch afdwingbaar, het idool van Allah. De hoeders van de revolutie hebben opgeroepen tot massale protesten op de eerste verjaardag van de opstand: een week van de droefenis en van de woede.

  Westerse diplomaten gaan ervan uit dat de oorspronkelijke opstandelingen hun verkiezingsnederlaag niet zonder protest gaan accepteren. De enkele partijen die uit de asse van de revolutiebrand ontstaan zijn hebben slechts 3.4% van de stemmen kunnen bemachtigen.

  Egypte heeft groen gestemd. Groen voor de hoop en groen voor de islam. Een contradictio in terminis, zoals democratie en islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Stradi Jan
  Dit is een "comment" om de vingers bij af te likken. Ik kon het niet beter verwoorden, nagel op de kop.

  Ik zou er nog één belangrijk feit aan willen toevoegen, namelijk dat de overname van Egypte (en andere moslimlanden) werd aangemoedigd door de links-liberale elites in het Westen, met Sheikh Obambi op kop.

  Er is een "Heilige Alliantie" gevormd tussen LINKS en het ISLAMFUNDAMENTALISME met het oog op de vorming van een nieuwe wereldorde.

  Onze vrijheid en onze unieke beschaving staan op het spel, want aangemoedigd door hun successen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika zal de alliantie nu trachten Israël te "breken" en vervolgens de rest van de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anathematic Action27 januari 2012 om 15:08

  @Stradi Jan

  Klopt helemaal.
  Iedereen met een normaal verstand (zoals jij o.a.) kan inderdaad de juiste conclusie als een geldige opinie formuleren uit de objectieve feiten alleen. Wie PC MC denkt en er compleet door verblind raakt, kan dat vanzelfsprekend niet en zal het op lange termijn zéér lastig gaan krijgen. Wat in Egypte gebeurt, is in Europa al lang in voorbereiding, al een paar decennia nu. Het ziet er vooral slecht uit voor links als in Nederland nu ook al de Nederlandse Moslimpartij zich in de electorale strijd wil werpen.

  http://tundratabloids.com/2012/01/muslim-party-seeks-parliament-seats-in-next-netherlands-elections.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. if you read th Quran now, tommrow you be a muslim, read read

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. If you read the Sira (Ishaq), Sunna (al-Tabari) and hadith (Bukhari and Moslem), you will have to leave islam, if you are honest with yourself and honest with the TRUE God, who for sure is not Allah.

   All the trustworthy hadith tell the same story: Muhamad was AN EVIL MAN.

   Verwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...